Nähdään blogikirppiksellä!

by Kerttu

Siivous- ja karsimisvimmani on saanut erinomaista kannustetta ensi viikon lauantaina 1.10. pidettävästä Jyväskylän Blogikirppiksestä. Tuon tullessani muutaman designhuonekalun, pari Pappelina-mattoa, astioita, sisustustavaraa ja (merkki)vaatteita, leluja ja kirjoja. Reiluuden vuoksi en ota varauksia vastaan, vaan kaikki tavarat ovat ostettavissa vain Blogikirppikseltä.
*

14199334_1917964808430959_4864772398883026626_n

*
Neljäs Jyväskylän blogikirppis järjestetään yhteistyössä Jyväskylän aikuislukion kanssa. Tapahtumapaikkana on Harjun oppilaitoskiinteistö ja osoite on Sepänkatu 3.  Kanssani kirppistelevät seuraavat blogit: Pilkkeitä, MinishowSkandilinjallaPaluumuuttajaAnnukan aurinkoisetLaura Adalmiina#vainanettejututMimosan kotonaLittlebigthingsStay freshKuiskauksiaAnypaulineAvec AveKotitalostaValkoisen vuoren rinteilläMaitokahviperhonen ja Minna bakes

Tapahtumassa on myös kahvila, joten ostosten lomassa voi herkutella. Hyppää mukaan tapahtuman Facebook-sivuille, julkaisen siellä kuvan ainakin osasta myytävistäni tuotteista ennen kirppispäivää.


Toivottavasti nähdään kirppiksellä!

*

Saatat pitää myös

Jätä kommentti