Tuliaisia kotiin

by Kerttu

Viime viikolla Helsingin reissulla poikkesin Marimekon pääkonttorilla blogityöasioissa. Samalla tietenkin piti ottaa haltuun myös outlet-myymälä, joka tarjoaa yksittäiskappaleita, tarjouksia ja poistotuotteita. Minulle kävi niin kuin yleensä alennusmyynteihin menijällä käy, runsaasta tarjonnasta huolimatta löydöt tein kuitenkin normaalihintaisten tuotteiden myymälästä.

Ensin kiertelin ja katselin herkullisia värikuoseja outletissa ja huomaan lopulta poistuvani mustavalkoinen, ajaton tyynynpäällinen kassissa. Kuosin nimi on Varvunraita ja se taitaa kiilata suosikkieni joukkoon, eihän tällaiseen voi edes kyllästyä!

Tämän tyynyostoksen jälkeen olen antanut periksi kevätauringolle ja ottanyt myös hempeitä pastellisävyjä esille. Nämä yksinkertaisen selkeät tyynyt toimivat ympäri vuoden ja niitä on helppoa yhdistellä räväkämpikin vaihtoehtoihin. Myös Valkoisen Harmajan Suvi kävi samassa paikassa tyynyostoksilla ja hänelle tarttui matkaan vähän värikkäämpi vaihtoehto.

Maanantaina oli juttua siivouksesta ja pakko näyttää teillekin, millainen pieni siivousapulainen meillä kasvaa. Kesken valokuvauksen paikalle saapui tämä ihana tyyppi ja ilmoitti äidille, että ”imuoi”. Eihän siinä auttanut kun pitää pieni tauko, että tämä alle kaksivuotias herra pääsi imuroimaan. Tiedä sitten kumpi on hänen mielestä kivempaa, siisti koti vai se, että imurissa on nappi ja se pitää ääntä 😉 Mutta ihan oikeaoppiset otteet hänellä kyllä on!

Ja kyllä, siistiä tuli, kelpaa taas alkaa sotkemaan! Sillä sehän on lasten mielestä siisteydessä ehdottomasti parasta, kun lattiapinta-ala on tyhjä, siihen mahtuu levittämään kaikenlaisia leikkejä. Meillä saa kyllä joka huoneessa leikkiä, mutta illan tullen raivataan lelut paikoilleen. Jotta taas seuraavana päivänä voi aloittaa jonkun uuden jutun!

Loppuun  vielä kiitos kaikille kannustavista kommenteista uuteen marmoripöytäämme. En ole vielä ehtinyt kommentteihin vastaamaan ja tätäkin naputtelen matkalla Helsinkiin, illalla hypätään laivaan kohti Tukholmaa ja Design Weekiä. Mutta palaan sekä kommenttilaatikkoon että blogin pariin piakkoin <3

Saatat pitää myös

4 Kommentit

Muuttuva kotini Päivi S 9 helmikuun, 2017 - 6:24 pm

Ihana pikku apuri sulla siellä. Täällä kans 13 v. on saanut suunnitella viiden päivän ruokalistan, johon on tietysti saanut osallistua tekemällä myös ruoat. Kohtahan me päässään kuule helpolla, lapset hoitaa hommat 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 16 helmikuun, 2017 - 7:29 am

Kuulostaa tosi hienolta, kun lapsi pääsee auttamaan ja osallistumaan! Niin sitä parhaiten oppii 🙂

Reply
Kristiina 10 helmikuun, 2017 - 6:38 pm

Ihana pikkuimuroija sinulla!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 16 helmikuun, 2017 - 7:26 am

Hän on kyllä mahtava tyyppi! Ja kokonaiskuvassa sotkee paljon enemmän kuin siivoaa ;D

Reply

Jätä kommentti