Tuhat rautaa tulessa ja Iittala-arvonnan voittaja

by Kerttu

iittala-1-2

En edes osaa aloittaa postausta mitenkään järkevästi, sen verran on ollut tuhat rautaa tulessa viime päivinä. Mieheni jäi lomalle ja se sai minut haalimaan kaikkea mahdollista tekemistä ja hoidettavaa tälle viikolle. Eihän siihen sitten tarvittu kuin flunssa itselle ja vauvalle huonot yöunet päälle, niin korttitaloni alkoi huojumaan pahemman kerran. Eilen oli yksinkertaisesti peruttava kaikki sovitut asiat ja mieheni määräsi minulle myös sairaslomaa blogista. Onneksi on vierellä ihminen, joka sanoo milloin pitää hidastaa, jos tarvetta on. Tänään onkin ollut asioita, joita olen ehdottomasti halunnut hoitaa, illan kruununa meidän IWELLOjengin lukijatreenit. Niistä olenkin tosi fiiliksissä ja palaan tunnelmiin teillekin pikapuoliin, kun saan kirittyä tätä aikatauluani vähän kiinni.

Mutta hei, ihanan IIttala-arvonnan voittajaa on jo odoteltu ja tässä se tulee! Sain huikean määrän kommentteja (melkein 550!) arvontapostaukseen, kiitos ihan jokaiselle! Plektra-jakkaran voittaja jätti seuraavan kommentin:

Suvi S sanoo:

Plektra-jakkara on suosikkini muotoilun ja monikäyttöisyytensä vuoksi.
Kotonamme sijoittaisin sen olohuoneeseen tai makkariin yöpöydäksi.

Suuret onnittelut sinulle, kurkkaapa sähköpostiisi! Nyt alan nopsasti purkamaan sähköposti- ja kuvatulvaa, ennen kuin mieheni käskee minut nukkumaan ;D Kyllä sitä osaa itsekin olla kuin pikkulapsi välillä, heh. Ja laittakaapas parhaat flunssankarkoitusvinkit kommenttilaatikkoon, niille olisi nyt käyttöä!

Saatat pitää myös

4 Kommentit

Tiia - Littlebigthings 8 lokakuun, 2015 - 10:38 pm

Parhaat vinkit flunssan karkoitukseen on sarvikuonokannu, Otrivin menthol -nenäsuihke ja Yliopiston apteekin nenävoide. Tässä on mun luottokolmikko <3

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 9 lokakuun, 2015 - 4:47 pm

Kova on kolmikko! Yritetään parantua pian <3

Reply
Saara 9 lokakuun, 2015 - 12:33 am

Sinkki, C-vitamiini, finrexin ja otrivin menthol. Ja jo lapsuudesta asti geishat ja viinirypäleet, mutta näiden teho ei oo mitenkään tieteellisesti todistettu eikä välttämättä myöskään universaali 😀

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 9 lokakuun, 2015 - 4:44 pm

Vitsi, tuota Geishaa en ollukaan vielä kokeillut 😀 Pitää heti testata tuon mokkapalan jälkeen, heh!

Reply

Jätä kommentti