Terkut Habitaresta!

by Kerttu

Heippa!

Habitare 2016 tarjoili silmänruokaa, paljon tuttuja ja ehdinpä tehdä Annen Ja Suvin kanssa vielä pienen putiikkikierroksenkin.
*

Habitare-6

*
Kuvassa on Deko-lehden osasto, jossa esillä yksi tämän hetken hittituoteista eli Mats Brobergin ja Johan Ridderstrålen Adealle suunnittelema Daybed. Se kuuluu Bon-sarjaan ja saapuu jälleenmyyjille tämän syksyn aikana. Moni muistaakin tämän huonekalun Asuntomessujen Talo Koskelasta, jonka Ulla Koskinen taidokkaasti sisusti. Daybedille ei taida olla oikein hyvää suomenkielistä nimitystä? Trendi on rantautunut meille Ruotsista ja Adealta kerrottiin, että tulokkaan suosio on päässyt vähän yllättämään.  Skandinaavisen tyylikästä Bon Daybediä tehdään erilaisilla istuinvariaatioilla, voit siis valita yhtenäisen patjan tai kahden / kolmen istuintyynyn vaihtoehdon. Tämä kaunotar pääsi mukaan myös arvostettuun toimittajien tusinaan, jossa Sisustustoimittajat ry nostaa esille hyvää ja toimivaa kotimaista muotoilua. Kriteerinä on myös, että tyylillä toteutetut tuotteet vastaavat tämän päivän tarpeisiin.
*

Habitare-5

*
Mitä pidät Daypedistä? Sopisikö teidän kotiin? 

Palataan pian asiaan kattavamman sisustustrendikatsauksen parissa, nyt hyvää yötä!

*

Saatat pitää myös

2 Kommentit

Katja 8 syyskuun, 2016 - 9:18 am

Daybed on kyllä tyylikäs kaluste, mutta väistämättä tulee mieleen, että onko se kovin mukava? Sohvaan on mukava käpertyä, ja heittäytyä pitkäkseen, mutta daybedistä tulee ehkä enemmän olo että on lääkärin tutkimuspöydällä :D. Tuijottaen kattoon…Ja pelkkään istumiseen taas riittää rahi, joten itse en näy kalusteen arvoa koti-olosuhteisiin

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 10 syyskuun, 2016 - 2:05 pm

Hei! Samaan mietin, vaatii ihan tietynlaisen tilan, jossa se on paikallaan. Toisaalta esim. tilassa, jossa ei haluta peittää näkymää ikkunasta ulos, voi daybed olla juuri passeli!

Reply

Jätä kommentti