Tämän viikon parhaita

by Kerttu
Tämän viikon parhaita

Ihanaa viikonlopun alkua!

Vauhdikkaan viikon jälkeen ajattelin koota muutamia suosikkijuttuja ja samalla kertoa rennosti kuulumisia.

Viikon paras flunssälääke: Viime viikonloppuna iskenyt flussan tuli taas (niin kuin aina) mahdollisimman huonoon saumaan. 11 tunnin yöunet ja tiukka kuuri imeskeltäviä sinkkitabletteja kuitenkin puri sen verran, että homma ei äitynyt pahemmaksi. Tutkimukset kertovat, että sinkki oikeassa muodossa voi lyhentää flunssan kestoa jopa kolmanneksen.

Alle viikon sairastamisen jälkeen olo tuntuu taas aika hyvältä, nyt vitamiineja ja positiivisia ajatuksia, jotta pysyy terveenä. Toivottavasti sinä olet välttynyt flunssalta!

Viikon parhaita ruokia: Tein parin päivän työreissun Helsinkiin ja söimme molempina iltoina tosi kivoissa ravintoloissa. Kalaravintola Fisken på disken Kampissa valikoitui meille pikkuisen sattumalta, mutta osoittautui varsin onnistuneeksi valinnaksi. Söin kuhaa kukkakaalin ja perunasoseen kanssa ja se oli todella hyvää.

Seuraavana iltana suuntasimme ravintolaan nimeltä Yesyesyes, tästä olinkin kuullut aikaisemmin kehuja, joten odotukset olivat korkealla.  Ne lunastettiin sulavalla palvelulla ja herkullisella kasvisruualla, tilasin sitruunarisoton ja lisäksi jaoimme kavereiden kanssa muutaman pikkuannoksen. Tässä ravintolassa suositellaan lämpimästi ruuan jakamista seurueen kesken ja se on minustakin mukavaa, saa maistaa monenlaista ja välttyy annoskateudelta.

Kotikokkailuista jatkoon menee fetapastavuoka, voisin huomenna jakaa simppelin ohjeen täällä blogissakin.

Viikon parhaita hetkiä: Kevään tullen herään yleensä aikaisin virkeänä ja olen nauttinut kovasti valoisista aamuista. On ihana nousta hiljaiseen taloon ja aloittaa päivä rauhassa. Usein kirjoitan, luen tai urheilen aamun ensimmäisen tunnin ja se antaa hyvän fiiliksen koko päivälle.

Parhaita  hetkiä ovat olleet myös kuvaterveiset mökkitontilta, jossa on tapahtunut tällä viikolla tosi paljon. Huomenna meillä luvassa pienimuotoiset maalaustalkoot, kiva päästä paikan päälle katsomaan edistymistä.

Kotiin paluu on myös aina yhtä ihanaa. Vaikka ei menisi kauas tai olisi pitkään pois, on joka kerta yhtä mukavaa avata kotiovi, halata perhettä ja illalla köllähtää tuttuun sänkyyn.

Viikon suloisin kukkakimppu: Eucalyptuksen oksat ja jaloleinikit muodostavat hurmaavan parin ja pidän kimpun selkestä, mutta rennosta tyylistä. Viime viikonlopun kimppu alkaakin olla parhaat päivänsä nähnyt, haaveilen vaihtavani harmaat päälliset sohvaan ja ostavani tällä kertaa värikkäitä kukkia; nyt on nimittäin kevättä rinnassa!

Ihanaa ja rentoa viikonloppua!

Saatat pitää myös

Jätä kommentti