Tämän valmiimmaksi en tule

by Kerttu

joulukuusi-1

joulukuusi-1-3

joulukuusi-1-4

joulukuusi-1-6

joulukuusi-1-7

joulukuusi-1-8

joulukuusi-1-9

Huomenna on jouluaatto. Se tulee joka tapauksessa, stressillä tai ilman. Oli valmista tai ei. Tänä iltana on hyvä huokaista ja todeta itselleen, että tämän valmiimmaksi en tule. Ja sitten vaan alkaa nauttia. Tässä on minun suunnitelmani.

Kuusenkoristelusta vastasi tänäkin jouluna tyttäreni. Se on juuri hyvä tuollaisena, vaikka itse en olisi ehkä ihan jokaista koristelaatikon koristetta olisi yhtä aikaa laittanut. Tänään sateli hieman lunta, sen verran että maa on juuri ja juuri valkoinen. Tuskin luontokaan tulee tämän valmiimmaksi.

On aika rauhoittua jouluun. Tahdon toivottaa sydämestäni kaunista, rauhallista ja onnellista joulua sinulle blogini lukija! Kiitos, että olet viihtynyt matkassani <3

HYVÄÄ JOULUA!

Saatat pitää myös

13 Kommentit

Johanna 23 joulukuun, 2015 - 6:00 pm

Mä meinasin just kommentoida heti eka kuvan nähtyäni, että onpa virkistävää nähdä blogikodissa ihan tavallinen joulukuusi. Vihreä, oikea ja täynnä erilaisia koristeita, joita ei kaikkia ole mätsätty sävysävyyn!?

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 23 joulukuun, 2015 - 9:07 pm

Kiitos Johanna! Totuuden nimessä on myönnettävä, että minulla oli visio ihan toisenlaisesta koristelusta. Mutta en todellakaan voinut viedä lapselta sitä iloa, että hän ei olisi saanut koristella kuusta vapaasti <3 Kuten sanottu, joulu on lasten juhla! Onnellista joulua sinulle!

Reply
Karin // tunne tilat 23 joulukuun, 2015 - 6:40 pm

Mukavaa ja rentouttavaa joulua Kerttu. Olen samaa mieltä, että lasten pitää saada koristella joulukuusi mieleisekseen, sillä paljon suurempi merkitys kuusella, kuten koko joulullakin, on lapsille kuin meille aikuisille.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 23 joulukuun, 2015 - 9:08 pm

Kyllä se näin on Karin, vaikka sormet syyhysikin toteuttaa omaa visiota koristelusta 😀

Ihanaa ja kaunista joulua <3

Reply
Lyde 23 joulukuun, 2015 - 6:42 pm

Oikein ihanaa joulua teille koko perheelle <3

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 23 joulukuun, 2015 - 9:10 pm

Kiitos Lyde ja samoin! <3

Reply
Valkoisen talon arkea / Meiju 23 joulukuun, 2015 - 7:47 pm

Ehdottomasti blogisi parissa viihtyy, ihana blogi! Tunnelmallista joulunaikaa koko perheelle<3

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 23 joulukuun, 2015 - 9:11 pm

Kiitos Meiju! Ihanaa joulua <3

Reply
Mervi 23 joulukuun, 2015 - 11:59 pm

Näin meilläkin. Tähän asti ”lapsi” – nyt jo yli kahdenkymmenen – on halunnut välttämättä oikean kuusen ja siihen kaikki koristeet ja juuri niinkuin hän ne haluaa. Niitä koristeita meinaan on kertynyt 38 avioliittovuoden aikana! Tämä vuosi on ihan ensimmäinen, kun ei kuusta ole. Olemme remontoineet uuden kodin, jossa ei ole tilaa kuuselle. (Nooh, talossa on kyllä neliöitä yli 300, mutta suuren osan siitä vie putiikkini). Putiikkiin olenkin laittanut pikkukuusen ja siihen vain olkikoristeet. Kun olen itse saanut valita.

Reply
Kati 24 joulukuun, 2015 - 12:08 am

Modernisti kaunista joulua! ?

– Kati

Reply
Karoliina 24 joulukuun, 2015 - 4:30 am

Kiitos mukavasta, oikean elämän tunnelmia välittävästä blogista! Paljon en kommentteja jätä, jos yhtäkään, mutta innolla odotan aina uutta postausta 🙂 tuo kuusi on kyllä kaunis juuri noin, tuo lahjapaketti tosin saa olla kuusen alla rauhassa 😉 Hyvää ja rauhallista joulua!
t: karoliina

Reply
Karoliina 24 joulukuun, 2015 - 4:32 am

Siis lahjapaketti tuskin saa olla rauhassa, ääh, virheitä tulee kun valvoo mahansa kanssa yöllä yksinään 😀 onneks on blogit joita lukea kun muu talo nukkuu 🙂
-sama

Reply
Liljaana 28 joulukuun, 2015 - 10:28 am

Hei!

Sinulta on kysytty tätä varmasti MONTA kertaa, mutta olisin utelias tietämään mikä lattia teillä on? Itse suunnittelemme tulevan kodin remonttia ja mietimme vaaleaa/valkoista lattiaa. Meilläkin on pieni poika (nyt 7 kk). Miten teillä on sujunut lapsiperheen arki yhdistettynä vaaleaan lattiaan?

Reply

Jätä kommentti