Hetki ennen joulukoristeita

by Kerttu

Vaikka minulla on vielä sata asiaa hoitamatta, niin alkaa tuntua jo ihan joululta. Eikä nyt mitään maata mullistavia ole tekemättä, mutta olen vaan ärsyttävän deadline-orientoitunut, joten jotkut hommat vaan jäävät lähelle H-hetkeä. Tänään menen vielä kaupungille (yksin!) ja sitten se saa olla siinä. Illalla on luvassa yksi kohokohta, kun viedään meidän hyväntekeväisyysprojektin lahjat. Tässä mietin vaan, että miten pysyy itkuhanat kasassa sillä reissulla, mutta enköhän osaa tsempata.   Tässä yhteydessä haluan sanoa vielä lämpimän kiitoksen kauniista palautteistanne Helppoa tehdä hyvää -postaukseen. Keskiviikkona jo lasketaan kierroksia 🙂
vihrea-1-2

Otin muutaman kuvan ennen kuin toimme kuusen sisään ja levitimme joulukoristeita. Tänä vuonna joulun väri oli jo ennen kuustakin vihreä. Ostin Sokokselta House Doctor -merkkisen havunvihreän tyynynpäällisen. Katselin sen kaunista sävyä jo aikaisemmin syksyllä, mutta nyt ostopäätös syntyi joulunpehmittämillä aivoilla. Jotenkin tuo syvä vihreä miellyttää silmää ja eh.. meillä oli ehkä vielä yhden tyynyn vajaus kokoelmassa.. Tai ei siis sittenkään mitään 😀 Kiva tyyny, ei muuta.

vihrea-1-4

Muutamia kyselyitä olen saanut marmoripöydästä ja se on vastannut hyvin odotuksia. Metallikehikko on tukeva ja pöytälevy aitoa kiveä, ei kai sitä enempää voi toivoakaan?

vihrea-1-8

Rar-keinutuoli sai lähteä meidän makuuhuoneeseen, ilme olohuoneessa on yhtenäisempi ja selkeämpi ilman sitä. Myös kulku televisiohuoneeseen toimii mukavammin ilman toista tuolia.

vihrea-1-10

vihrea-1

Tsemppiä viimeisiin jouluvalmisteluihin! Se, jolla on jo ihan kaikki valmiina saa huutaa kommenttilaatkossa HEP!

Saatat pitää myös

6 Kommentit

Heidi / taloluck 22 joulukuun, 2015 - 11:44 am

HE… Ei vaiskaan!!! Ihana tuo syvän vihreä sävy. ❤️

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 22 joulukuun, 2015 - 11:49 am

Heidi, olisit tosiaan päässyt yllättämään, jos olisit päässyt huutelemaan HEP 😀 Mutta onhan tässä vielä aikaa… Ja eihän se joulu tule ilman tohotusta, vai mitä!

Reply
Tiina 22 joulukuun, 2015 - 1:39 pm

Hep 🙂 Kaikki valmista, vieraat vain puuttuvat ?

Reply
riitta 22 joulukuun, 2015 - 1:59 pm

HEP:) Just otin kinkun uunista.Jouluna töitä,eikä keljuta yhtään!!

Reply
Sara 22 joulukuun, 2015 - 4:19 pm

Hep, jollei pakkaamista lasketa. Kurvailemme huomenna toiselle puolen Suomea viettämään joulua mummolaan (mummoloihin).

Oikein rauhallista joulua ja vuoden vaihdetta!

Reply
moonangel 23 joulukuun, 2015 - 12:48 pm

Kala hakematta kaupasta, muuten HEP! 😉

Reply

Jätä kommentti