Tahtoisin terassille

by Kerttu

Säätila on ottanut kevään suhteen takapakkia, mutta mikään ei estä suunnittelemasta tai haaveilemasta kesäterassin sisustuksesta. Jo viime kesänä mielessäni pyöri valkoinen pyöreä pöytä ja olenkin silloin tällöin tutkaillut mm. tori.fi -palstaa täsmälöydön toivoissa. Nykyinen terassipöytämme on jo kahdeksan vuotta vanha ja kaipaisi uudistusta. Valkoisen pöydän kaveriksi sopisi neljä valkoista Panton-tuolia, yksi sellainen meiltä jo löytyykin.  Toki tämän haaveen lisäksi silmäni ovat avoinna niin second hand-löydöille kuin budjettiversiollekin. Toteutukseen menevä haave on Kekkilän ruukkuporras, jonka kyytiin laitan yrttini. Tämä olikin tarjouksessa taannoin Kodin Ykkösillä, mutta en päässyt silloin omaani hakemaan.
2015-03-221. Docksta-pöytä, Ikea, 179 e
2. Panton-tuoli, Vepsäläinen, 282 e
3. Kekkilä ruukkuporras, Netrauta, 125 e

Näiden lisäksi terassi saa raikasta kesäilmettä kukista ja uusista tekstiileistä. Nyt vain tarvitaan enää aurinko takaisin ja lämpötilat kunnolla plussan puolelle. Sääherra se muistuttelee, että nyt on vasta maaliskuu, joten me innokkaimmat tarvitsemme hieman malttia. Tässä vielä kuva viime syksyltä, kun saimme lasituksen valmiiksi. Eikös valkoinen pyöreä pöytä sopisi terassille mainiosti? Sitten vaan hieman selkeytystä muuhun sisustukseen sekä tuoreita kasveja ja raikkaita tekstiilejä.

IMG_75041

Onneksi aurinkoisena päivänä jo tarkenee lasien suojassa.. 🙂 Mukavaa uutta viikkoa!

Saatat pitää myös

6 Kommentit

Riitta 23 maaliskuun, 2015 - 10:15 am

Kivat toiveet sulla. Onko nuo Pantonin tuolit miten kiikkeriä, jos lapsi yrittää lähteä tuolista pois, meneekö nenälleen. Mulla nimittäin sama tuoli haave, pitää vaan käydä koeistumassa jossain.- Nauti alkavasta viikosta 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 23 maaliskuun, 2015 - 10:46 am

Hei Riitta! Ei mielestäni ole ollaankaan kiikkerä tuoli, tällä hetkellä meillä on käytössä Panton viisivuotiallaalla askartelupöydän ääressä. Mitään vaaratilannetta ei ole koskaan ollut 🙂 Mukavaa viikkoa sinnekin!

Reply
iDiS & iNTeRiÖÖRi 23 maaliskuun, 2015 - 12:15 pm

Silmät jäi kiinni tuohon Kekkilän ruukkuportaaseen… Hyviltä vaikuttavat muutkin suunnitelmat! Meiltä löytyy tuo Ikean pöytä keittiöstä, toimii lähinnä aamu- ja iltapalapöytänä ( ja yleensä läksypöytänä myös). Pyöreät pöydät on muuten tosi kotoisia, kun kaikki näkevät toisensa hyvin ja siksipä siinä on hyvä jutella päivän tapahtumat. Ihana tuo teidän terassi. Lasituksen myötä se on kyllä kuin toinen olohuone!

Reply
Miina 24 maaliskuun, 2015 - 4:14 pm

Ruukkuporras on ihana, samoin teidän terassi! Minusta pyöreä pöytä voisi näyttää vähän hassulta noin kulmikkaalla ja suoralinjaisella terassilla, mutta tuohon valkoiseen tuoliinhan se kuitenkin sopisi vallan mainiosti… 🙂

Reply
Satu Vee 24 maaliskuun, 2015 - 5:25 pm

Lasitus on kyllä mahtava asia, meillä odotellaan että josko jo kohta nousis lasitetun parvekkeen lämpötilat hellelukemiin 🙂 No, ainakaan ei tuiskuta lunta naamalle 😀

Reply
Leena 31 maaliskuun, 2015 - 10:03 pm

Itse katselin myös tuota ruukkuporrasta. Aika hauska olisi myös parvekkeelle:)
Tosin meillä on niin kuumaa kesäosin lasituksen ja ilmansuunnan vuoksi, että en tiedä mitkä kukat oikeasti kestää moista.
Harkitsen jopa muovikukkia:) Noo se oli vitsi lähinnä.

Reply

Jätä kommentti