Suunnitelmia makuuhuoneen sisustukseen (sis. alekoodin)

by Kerttu
Suunnitelmia makuuhuoneen sisustukseen

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Ellos makuuhuone

Uuden vuoden sisustuskohde kotonamme on aikuisten makuuhuone. Se on jäänyt vähälle huomiolle, mutta toisaalta ihan tarkoituksella. Olen halunnut antaa aikaa ajatusten kehittymiselle. Yksi isoin hankinta on nimittäin sänky ja muistan edelleen, kun tämä nykyinen ostettiin kymmenen vuotta sitten. Ei ole helppoa, ei!

Koemakasimme myymälöissä sänkyjä ja pohdimme mikä on paras kombinaatio, puoliso kun on huomattavasti painavampi, niin tämä asettaa vaatimuksia myös sängyistä. Mökin uusi sänky on ollut todella hyvä, joten eiköhän kotiinkin saada jonkinlainen ratkaisu aikaiseksi.

Uuden vuoden sisustuskohde kotonamme on aikuisten makuuhuone.


Päiväpeite Nemi

Mitä sitten haluaisin makuuhuoneelta? Sängyn lisäksi toivoisin sängyn päädyn, sillä niin hullua kun se onkin, meillä ei ole koskaan ollut kotona sellaista. Sängynpääty voisi malliltaan kapea ja tyyliltään hillitty, etenkin jokin pehmeä pellavannsävy houkuttelee.  Lisäksi tarvitaan helmalakana, jota ilman olen elänyt jo muutama vuoden.


Pussilakanasetti Juliette Melange Check

Muuten sisustus on enemmän fiiliksen tuomista. Rakastan muhkeita petauksia ja sitä tunnetta, kun saa sujahtaa pehmeään petiin ja puhtaisiin lakanoihin suihkun tai saunan jälkeen. Lempipetivaatteitani ovat olleet viime aikoina pellavat sekä pehmeät perkaalipuuvillat. Valkoinen on vain ikuinen suosikki ja itse asiassa vaihdan usein vain valkoisista pellavalakanoista toisiin samanlaisiin.  Nyt tosin tekisi mieli testata jotain tummaa pussilakanaa tuomaan tunnelmaa.


Pussilakanasetti Avery puuvillaperkaalia

Pellavansävuinen helmalakana näyttää todella kutsuvalta yhdistettynä valkoiseen peittopussiin. Pehmeät sävy-yhdistelmät houkuttelevat edelleen. Makuuhuoneessa koen rauhallisen ja seesteisen sävymaailman toimivan kaikkein parhaiten.

Pimentävä poimutusnauhaverho Inez

Kokopitkät pimennysverhot ovat paitsi käytönnölliset, myös tuovat todella paljon kodikkuutta. Nykyään suositaan kattokiinnityksiä, jotka luovat myös vaikutelmaa huonekorkeudesta. Laadukas verho liikkuu kiskoillaan kuin unelma ja ulottuu maahan tai lähes maahan saakka. Vaikka meille tuli tumman harmaat verhot, ihastuttaa tämä ruskea sävy minua todella paljon .


Leandro-seinävalaisin

Lisäksi pitäisi ratkaista yövalopulma. Tällä hetkellä meillä on valo vain toisella puolella ja sehän ei ole hyvä ratkaisu. Ajattelen, että samanlaiset, muotoilultaan kevyet valaisimet toisivat huoneeseen symmetriaa ja rytmiä. Toki ensin pitää olla sängynpääty, jotta näkee miten valot kannattaa kiinnittää.

Jossain vaiheessa kotona harrastetaan ”valaisinkarusellia” ja silloin meidän huoneeseen kaivataan myös kattovalaisinta. Tämä saisi olla vaalea ja sopia huoneen tunnelmaan.

Lovely kattovalaisin

Tässä vielä kootusti ajatuksiani huoneen sisustamiseen. Ensin lähdetään liikkeelle isosta linjoista eli sängystä ja mahdollisesti myös liukuovesta. Mitä pienempiin hankintoihin mennään, sen valmiimpaa alkaa olla.

Poimi tyyli:  Tyynyliina Juliette Melange Check / Pussilakanasetti Juliette Melange Chec ekologista puuvillaaTorkkupeitto Thea / Leandro seinävalaisin / Tyynynpäällinen Juliette waffle /

Näillä sisustusajatuksilla sukelletaan uuteen vuoteen. Olipas todella virkistävää pohtia näitä, odotan jo kovasti sitä, että päivä vähän kirkastuu ja sisustuskärpänen taas nappaisee kunnolla otteeseensa.


ALEKOODI

Koodilla 403462 saat -30% alennuksen kalleimmasta, normaalihintaisesta tuotteesta, tarjoukseen kuuluvat myös merkkibrändit ja huonekalut. Koodi on voimassa 31.12.2019 saakka. Pääset tästä Elloksen verkkokauppaan.

Saatat pitää myös

Jätä kommentti