Sunnuntaiksi San Franciscoon

by Kerttu

On taas aika huokailla upean arkkitehtuurin ja minimalisten ajattoman sisustuksen edessä. Tämä upea talo sijaitsee San Franciscossa. Ulkoasu on yhdistelmä ultramoderneja linjoja sekä karua betonia.

Ohuet puiset vaakarimoitukset pehmentävät ulkoasua ja kutsuvat sisään.

Ikkunapinta-alaa on valtavasti, eikä talon muodoissa ole ylimääräisiä kulmia. Talo on mielestäni hyvä esimerkki siitä, kuinka yksinkertainen voi olla todella näyttävää. Pihan valaistus on kaunis ja se korostaa taloa.

Materiaalivalintoina paljon lasia ja betonia.

Avoinainen keittiö-olohuone, jossa on loft-tunnelmaa.

Lapsenhuoneessa on saatu hauska kolmiuloitteinen vaikutus erikoisilla helikopteritarroilla. Yksi tarra on  kiinnitetty oivaltavasti kulmaan.

Paljon upeita epäsuoranvalon ratkaisuja…

…unohtamatta kuitenkaan sisään tulvivaa luonnonvaloa.

Graafinen yksinkertainen kirjahylly toimii betoniseinän kanssa, kirjat antavat pehmeyttä sisustukseen.  Isoilla neliöillä myös huonekalut ja säilytysratkaisut saavat olla näyttäviä. 
Mitä pidit tästä talosta ja sisustuksesta? Kuvat ovat hyvin minimalistisia ja sisustus riisuttua. Ajatusleikissä tämän talon emäntänä toki lisäisin paljon lämpimiä elementtejä ja kodin tuntua, mutta inspiraatiokuvina osui minun estetiikkahermooni. Yksinkertaista, linjakasta, modernia ja ennen kaikkea, viimeistä piirtoa myöten hyvin suunniteltua. 

Aurinkoista päivää! Kyllä tätä kevättä voisi jouduttaa vaikka pikkuvisiitillä San Franciscoon 😉

Kuvat täältä.

Saatat pitää myös

0 Kommentti

Cinnabaria 4 huhtikuun, 2013 - 8:12 am

Ihana, ihana, ihana, ihana! Minuun osui ja upposi kyllä paremmin kuin hyvin. Asiaa ei tietysti helpota yhtään se, että talo sijaitsee sielunmaisemassani. Kunpa voisimme muuttaa takaisin, lähtisin vaikka heti tänään.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 4 huhtikuun, 2013 - 8:33 am

Oletteko te asuneet San Franciscossa? No, nyt olen kade 🙂 Olisihan tuolla kiva vaikka eläkepäivät viettää, jos ei aikaisemmin ehdi, heh!

Reply
Cinnabaria 4 huhtikuun, 2013 - 11:11 am

Asuimme muutamia vuosia sitten miehen työkomennuksen takia pari vuotta ihan San Franciscon lähettyvillä. Kaipaan sinne takaisin joka päivä ja toivon, että päästään tosiaan vielä muuttamaan takisin. <3

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 5 huhtikuun, 2013 - 7:36 pm

Ai että, on ollut varmasti mahtavia vuosia. Ehkä joskus pääsette vielä uudelleen <3

Reply
Iisa 4 huhtikuun, 2013 - 8:15 am

Mä jo luulin, että lähdette reissuun 😉 mutta ihania inspiskuvia!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 4 huhtikuun, 2013 - 8:35 am

Voi ei, nyt on kyllä ihan huijauksen makua mun blogissa ;D Leevi and the leevingnsin laulu soi niin päässäni näitä kuvia katsoessa, että siitä tuli ihan otsikko.

Reply
JuttaEmilia 4 huhtikuun, 2013 - 10:05 am

Pidän niin todella paljon betonista, linjakkuudesta, riisutusta ilmeestä, yksityiskohdista jajajajaja… Ihan kaikesta tuossa talossa! Upee ilmestys!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 5 huhtikuun, 2013 - 7:36 pm

Samaa mieltä! Paljon elementtejä, joista voi inspiroitua, vaikka ei juuri samanlaista itselle tekisikään.

Reply
Mrs. K. 4 huhtikuun, 2013 - 11:16 am

Olipa tyylikäs koti! 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 5 huhtikuun, 2013 - 7:38 pm

Niin on!

Reply
Ansku 4 huhtikuun, 2013 - 6:35 pm

Eei kyllä nyt napannut meikäläisen makuun. Liian tehdasmainen ja hallimainen, ei kodikas. Mun tuli jollainlailla HongKongin lentokenttä mieleen 😀 😀
Tosin pidän siitä lentokenttänä hurjan paljon 😉

Reply
Kähmäräpälä 4 huhtikuun, 2013 - 10:12 pm

Kieltämättä oikein tyylikäs, pelkistetty ja uniikki koti! Sellainen, jota mielelläni katselen, mutta noin riisuttua tyyliä en omaan kotiini haluaisi. Noista puisista vaakarimoituksista julkisivussa pidän todella paljon – tykkään kovasti kun kiveä ja betonia pehmennetään puisilla (vaan ei puisevilla 😉 ) yksityiskohdilla.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 5 huhtikuun, 2013 - 7:39 pm

Samaa mieltä! Monta asiaa, joista voi inspiroitua, mutta lämpöä ja kodikkuutta puuttuu. Mutta sitä ei ole näissä kuvissa haettukaan 🙂 Puuyksityiskohdat ovat piste iin päällä!

Reply
Sanna Maria 5 huhtikuun, 2013 - 8:29 am

Rimoitukset ja sävyt ovat todella kauniita :), mutta en minäkään omaan kotiin haluaisi noin pelkistettyä tyyliä. Kaipaan myös hiukan enemmän pehmeyttä ja lämpöä. Lastenhuone on erikoinen ja jopa luotaantyöntävä, näyttää siltä, että patja on vaan heitetty huoneen nurkkaan. Ymmärrän että kuuluu tyyliin, mutta ei kiitos omille lapsille tuollaista. 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 5 huhtikuun, 2013 - 10:13 pm

Niinpä, kyllä sisustuksessa oli sellaista näyttelyhenkeä paljonkin. Jos lastenhuoneessa olisi ollut paljon, ei ehkä tarrat olisi pompannut esiin niin hienosti 🙂 Kyllä oikeassa kodissa saa olla lämpöä enemmän 🙂

Reply

Jätä kommentti