Skandinaavista bohoa – ripaus rottinkia olohuoneessa

by Kerttu
Rottinkituoli

Pitkästä aikaa jotain uutta kodin sisustuksessa!

Naantalin reissun kotimatkalla teimme jalottelureissun Tampereen Ikeassa. Ajatuksena oli muutama sisustusostos mökille, joita olen pidempään pohtinut. Yksi mielessä olleista asioista oli STOCKHOLM-malliston rottinkituoli.

Tietenkin malttamattomana purin tuolin heti kotona paketista ja aloin mallaamaan sitä olohuoneeseen. Ensin mietin sen olevan hieman eriparia olemassa olevan sisustuksen kanssa, mutta laitettua sen viereen Artekin jakkaran, kokonaisuus alkoikin toimia.

Sisustuksessa viehättävät erityisesti seesteisyys ja harmoniset sävyt. Kesäinen sisustus on siis aavistuksen boho-henkinen rottinkineen ja kuivakukkineen, kuitenkin skandinaavisuudessa pysytellen. Ehkäpä kokonaisuutta voisi kuvata näiden kahden tyylin rennoksi yhdistelmäksi.

Kesäinen sisustus on aavistuksen boho-henkinen.

Rottinkituoli

Olohuoneen Nikari-tuoli matkasi mökille ja sehän on siellä kuin olisi aina ollut! Ehkäpä näitä kahta tuolia voi vaihdella mökin ja kodin väliä.

Nyt nautin siitä, että olohuoneessa on pitkästä aikaa jotain uutta. Sisustusinnostus taas nostaa päätään ja loma on tehnyt hyvää, kun inspiraatioita alkaa tulvimaan.

Mökillä ja kotona sisustustyylit ovat lähellä toisiaan, vaikka mökillä onkin ehkäpä hieman rennompaa ja luonnonläheisempää. Mukavaa on, että vaihtelua saa vaihtamalla kalusteita mökin ja kodin välillä.

Mitäs pidät, sopiiko rottinkituoli sinusta kodin sisustukseen?

Saatat pitää myös

2 Kommentit

Pia 23 heinäkuun, 2020 - 5:52 pm

Sopii todellakin, pidän paljon rottinki kalusteista. Mistä kuivakukat ovat peräisin.?

Reply
Kerttu 29 heinäkuun, 2020 - 12:05 pm

Heippa! Kuivakukat ovat suurelta osin Vehkannasta. Olen niitä kerännyt useammasta kimpusta tähän kimppuun.

Reply

Jätä kommentti