Lasten huoneiden uudet taulut

by Kerttu
Lasten huoneiden uudet taulut

Kaupallinen yhteistyö & alekoodi: Desenio


Lasten huoneiden uudet taulut

Tämä taitaakin olla ihan ensikurkistus uudessa kodissa poikamme huoneeseen, vaikka täällä olemme jo pian vuoden asuneet.

Viisivuotiaan poikamme ja pian 11-vuotiaan tyttäremme huoneet ovat alakerrassa. Tämä on ollut mukava järjestely: lapset ovat saaneet alakerran haltuunsa ja kun on kavereita kylässä, riittää tilaa ja rauhaa.

En ole mitenkään tietoisesti pantannut kuvia lastenhuoneista, mutta jotenkin ne ovat tuntuneet keskeneräisiltä. Kalusteet ovat aika lailla samoja mitä vanhassakin kodissa. Tytär sai uuden 120 cm leveän sängyn ja Ava Roomin parvi siirtyi pojalle. Molemmilla on suuret liukuovikaapistot, jossa säilytetään vaatteita, leluja ja pelejä.

Molempien huoneet saivat ilmettä ja viimeistelyjä Desenion tauluista. Valtavasta valikoimasta oli suorastaan haastavaa valita ja lasten kanssa useana iltana selasimme verkkokauppaa niitä mieluisimpia kuvia etsien.

Avaruudesta kiinnostunut poikamme valitsi The Moon  ja Earth – aiheiset taulut.

Hyvä valinta! Uskon, että tämä valinta kestää aikaa paremmin kuin vaikka supersankarihahmot, jotka olivat toisena vaihtoehtona. Toisaalta, kuvan vaihtaminen kehyksiin on niin helppoa, että kyllästyminen ei todellakaan ole katastrofi.

Julisteet ovat oiva tapa päivittää lastenhuoneen ilmettä. Edullinen ja nopea keino tehdä huoneesta ikätason mukainen ja lapselle erityisen mieleinen. Vauvan huoneeseen kun sopii erilainen tunnelma kuin vaikka vauhdikkaalle leikki-ikäiselle, esiteinistä puhumattakaan.

Julisteet ovat oiva tapa päivittää lastenhuoneen ilmettä.

Taulut toivat huoneeseen kaivattua ilmettä. Kehykset ovat myös Desenion valikoimasta, vaalea puu pehmentää kokonaisuutta kauniisti ja sointuu lattian sävyyn.

Seinän takana tyttären huoneessa on hieman erilainen tunnelma. Keväällä maalasimme seinän Tikkurilan neito-sävyllä ja silloin aloimme pohtia, millaiset taulut seinälle sopisivat.

Hevoset ovat tällä hetkellä tosi in, joten hyvin nopeasti löytyi kaksi mieleistä julistetta. Valkoinen Horse profile – juliste sai kaverin tummasta Potrait of Horse – julisteesta.

Kaikki julisteet ovat kokoa 50 x 70 cm, valikoimassa on myös monen julisteen kokovaihtoehtona 30 x 50 cm.

Jos tilaa on käytettävissä, pidän isommissa tauluista seinällä. Pienet sopivat toki myös isojen kehysten kaveriksi, jolloin voi luoda rennon tyylikkään taulukollaasin.

Nyt on tarjolla todella hyvä alennus julisteista, sillä Deseniolla käynnissä nyt -30% Summer Sale -kampanja. Tämän lisäksi saan tarjota blogini lukijoille 10%:n extra alennuksen!  (alennus ei koske kehyksiä eikä handpicked- tai persoonallisia julisteita). Alennuskoodi MODERNISTI10 on voimassa 29.7-3.8.

Sisustamisen iloa toivotellen!

Saatat pitää myös

2 Kommentit

Niina 28 heinäkuun, 2020 - 6:12 pm

Ihanalta näyttää molemmat huoneet! Pakko kysyä, että onko verhot teetetyt vai löytynyt jopa valmis verhoista?

Reply
Kerttu 29 heinäkuun, 2020 - 12:04 pm

Moi! Nämä on Eurokankaassa teetettu, täyspimentävät verhot 🙂

Reply

Jätä kommentti