Sisustuskirppislöytöjä, osa 1

by Kerttu

Olen tehnyt kevään aikana kolme sisustuskirppislöytöä, joita en ole vielä blogissa esitellyt. Tällä viikolla pääsette kurkistamaan, miten kivoja juttuja olen second handina löytänyt. Kaikki bongailuni olen tehnyt oman asuinalueen Facebook-kirppikseltä, joka toimii todella aktiivisesti ja luotettavasti. Samassa paikassa kierrätän myös suuren osan omista vaatteista ja tavaroista. Niin helppoa ja joustavaa, kun tavarat noudetaan läheltä nopeasti, kaupat voidaan tehdä kasvokkain ja usein vielä ostaja on tuttu tai puolituttu.

terassipoyta-1

Ensimmäisenä esittelen todella mieluisan löydön, nimittäin tämän valkoisen maitolasikantisen sohvapöydän. Myynti-ilmoituksen bongattuani huikkasin heti ostovarauksen ja eipä aikaakaan, kun ilmoituksessa oli jo jonoa. En ihmettele, sillä pöytä on moitteettomassa kunnossa ja juuri passelin kokoinen.

 

terassipoyta-1-5

Materiaalinsa puolesta pöytä toimii terassilla mainiosti, mutta ulkonäkönsä puolesta kelpuuttaisin sen mielihyvin myös sisälle. Katsotaan mistä se löytyy syksyllä terassikauden päätyttyä. Verratuna esim. Hayn Tray-pöytään tämä toimii terassilla sohvaryhmän kanssa jopa paremmin, sillä tämän päällä on helppoa lukea sanomalehteä ja parasta on, että se kahvikuppi mahtuu yhä vierelle.

terassipoyta-1-2

Erittäin harvoin tulee sellaista tunnetta minkään tilan kanssa, että se on nyt valmis ja hyvä sellaisenaan kuin on. Mutta arvatkaa mitä, näin voisin todeta meidän terassista! Erityisen iloinen olen siitä, että myös pyöreä Asko Amigo-pöytä ja Panton-tuolit ovat löytyneet käytettynä, joten olen saanut mieluisan sisustuksen ekologisesti ja normaalihintoja huomattavasti edullisemmin.

terassipoyta-1-7

Mukavaa on, että olen saavuttanut tämän tyytyväisyyden tunteen heti terassikauden alussa, eikä esimerkiksi vasta syyskuussa 😀 Terassiverhoasiakin ratkesi nopeasti ja uudet verhot tulevat olemaan piste iin päälle. Muutaman viikon kuluttua näette, millaiseen ratkaisuun päädyimme!

terassipoyta-1-4

Missä sinä teet parhaat sisustuskirppislöydöt? Tuleeko kierrettyä yhä oikeita kirppareita vai bongailetko ihanuuksia enemmän sähköisiltä markkinoilta kuten minä? 

Aurinkoista uutta viikkoa!

XXX

Facebook: www.facebook.com/ModernistiKodikas
Instagram: modernistikodikas
Snapchat: kerttup
Bloglovin: Modernisti kodikas
Pinterest: Modernisti kodikas

Saatat pitää myös

7 Kommentit

Tiina 23 toukokuun, 2016 - 1:24 pm

Kivan kodikas ja kaunis terassi, varmasti viihdytte hyvin! Meillä terassi odottaa lasitusta, ennen sitä ei juurikaan voi sisustella, kun katoksesta huolimatta sade yleensä kastelee koko terassin :/

Oikein kaunis tuo tässä postauksessa näkyvä iso ruukku, onko mistä hankittu? Muistelisin myös aiemmissa terassipostauksissa nähneeni muitakin kivoja ruukkuja teidän terassilla, mistä olet ruukkunne hankkineet?

Ihania ja aurinkoisia kevät/kesäpäiviä! 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 24 toukokuun, 2016 - 2:46 pm

Kiitos Tiina! Lasitus on siitäkin ihana, että tilan voi sisustaa ympäri vuoden. Iso ruukku on Eco Pot-ruukku, ostin Kodin 1:ltä 🙂 Aurinkoa ja iloa sinnekin!

Reply
Sirpa 23 toukokuun, 2016 - 9:23 pm

Kivan löydön olet tehnyt. Pöytä näyttää kovin tutulta. Luulen, että meillä on sama pöytä, joka kuului Leone-terassisohvakalustoon Kruunukalusteesta. Isku myy samaa kalustoa Lazio nimellä. Kulmasohvan kanssa ko. pöytä ei mielestäni toimi, on mittasuhteiltaan liian iso (ainakin meidän mökin terassille), vaikka muuten kiva onkin. Olemmekin miettineet pienemmän pöydän hankkimista, kun vaan sopiva osuisi kohdalle.
Miten saat terassin pysymään siitepölyttömänä? Meillä tunkee lasituksen läpi kotona, että mökillä ja senpä takia terassit ovat vielä sisustamatta 🙁

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 24 toukokuun, 2016 - 2:47 pm

Hei Sirpa!

Hauskaa, että tunnistit pöydän, itselläni ei ollut tietoa sen alkuperästä. Meillä ei tule terassille siitepölyä lainkaan. Onkohan teillä isommat raot lasien välissä vai mistähän johtuu?

Reply
Karoliina 23 toukokuun, 2016 - 10:49 pm

Hei Kerttu! Terassinne näyttää ihanan viihtyisältä, ja mikä tuuri, kun olet onnistunut löytämään monet kalusteista second handina. Itsekin olen yrittänyt bongailla sähköisiltä markkinoilta mieluisia kalusteita käytettyinä, mutta ainakin vielä toistaiseksi tuloksetta. Omista löydöistäni parhaimmat ovatkin tarttuneet mukaan sattumalta, joko vanhoja tavaroita myyvissä liikkeissä pistäytyessä tai suvun kellareita ja ullakoita kolutessa. 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 24 toukokuun, 2016 - 2:48 pm

Kiitos Karoliina! Joskus tosiaan tuntuu, että kaikki ihanat löydöt menee ohi, mutta onneksi joskus tärppääkin. Hakuvahdit ja tietenkin oma aktiivisuus auttavat 🙂 Nuo sivun kellarit ja ullakot voivatkin olla aikamoisia aarreaittoja!

Reply
Tiuku / Yksinkertaisesti kotona 28 toukokuun, 2016 - 9:31 am

Suurin osa second hand löydöistä tulee tehtyä sähköisten markkinoiden erilaisista palveluista. Olen välillä poikennut perinteisillä kirpputoreilla, mutta tuntuu että siellä ei juurikaan ole tarjolla mitään kunnollista. Kaikki menee muuta kautta suoraan ja onhan se myyjälle kätevää kun kalusteet tai tavarat haetaan suoraa kotoa eikä tarvitse lähteä niitä viemään mihinkään. Pienempiä ei-merkki esineitä saattaa välillä löytyä. Tänään menen kyllä taas kaupunginosa siivouspäiville toiveikkaana katsomaan löytyykö aarteita.

Tuo valkoinen terassipöytä on kyllä mahtava löytö!

Reply

Jätä kommentti