Sisustuskaupat Oslossa 2/3

by Kerttu

Aurinkoista uutta viikkoa!

On aika kurkistaa jälleen Oslon ihaniin sisustusliikkeisiin. Tähän postaussarjan toiseen osaan valitsin kolme kauppaa, joista kaksi ovat sisarliikkeitä. Kolmanteen osaan säästelin mm. yhden erityisen ihanan suosikkikaupan ja sekä erään valtavan designtaivaan. Silloin on luvassa myös kartta, jonka avulla liikkeet löytyvät helposti. Lisäksi valmistelen ”Päivä Oslossa” postausta, johon kokoan kolme tärppiä kaupunkilomalle. Mutta nyt sukelletaan sisälle pariin hurmaavaan putiikkiin!

SMÅTING, Prinsens gate 22

Voi söpöys ja suloisuus! Småting on designkauppa lapsille, jonka valikoimaa on ilo syödä silmillään. Täältä siis tuliaiset perheen pienimmille tai jotain kaunista ilostuttamaan lastenhuonetta. Tässä liikkeessä mm. Vitra-, Fermliving-, Bloomingville- ja Design Letters -tuotteet kääntävät päät ja saavat ihastumaan väreihin. Jos matkassa on lasten kanssa. he viihtyvät varmasti äidin shoppailuhetken ajan veturinkuljettajaa leikkien, sillä kauppaa halkoo pastellinvärinen juna.

Smating-1

Smating-1-2

Smating-1-3

Smating-1-4

Smating-1-5

Sisustuskaupassa on myös pieni määrä lastenvaatteita,  valikoimassa mm. suomalaistenkin suosikkimerkkia Mini Rodinia.

Smating-1-8

Smating-1-9

SUPERFRONT, Akersgata 16

Jos mietit, miltä näyttävät persoonalliset Ikea-tuotteet, niin kurkista sisään Superfrontiin. Sen liikeidea on tarjota asiakkailleen mahdollisuuksia tuunata Ikean yleisimmät kalusteet omannäköisiksi vaihtamalla niihin esimerkiksi ovet, jalat tai vetimet. Vaihdettavien osien design on trendikäs ja laadukas;  lopputuloksesta ei usein uskoisi, että kyseessä on maailman suurimman huonekalujätin tuote.

Superfront1-1-4

Superfront1-1-2

Superfront1-1-3

Superfront1-1

Superfront-1-2

Superfront-1-3

Superfront-1-4

Superfront-1

TING, Akersgata 18

Ensin kurkistimme ”pikkusiskomyymälään”, joten nyt on aika vierailla virtuaalisesti varsinaisessa Ting-liikkeessä. Sen kuvaillaan olevan nykyaikainen myymäläkonsepti, jossa esillä ovat laadukkaat designbrändit.  Esillä on piensisustustuotteita kuten astioita, valaisimia, kylpyhuonetarvikkeita, tekstiileitä ja kaikkea pientä ihanaa laatutilpehööriä, jota et vielä sisään astuessasi edes tiennyt tarvitsevasi 😉

Ting-1-9

Ting-1-2

Ting-1-3

Ting-1-4

Ting-1-5

Ting-1-6

Ting-1-8

Ting-1

Joka kerran kun palaan näihin kuviin, tunnen miten sisustuskuume nousee. Tänään kävin pyörimässä Viherlandiassa kasviostoksilla, mutta siellä kävi samoin kuin niin monissa Oslon putiikissa. Valinnanvaikeus iski, enkä osannut valita mitään. Toisaalta, parempi harkiten kuin hutiloiden! Kaupat kun eivät katoa mihinkään, mutta mieli saattaa joskus olla hyvinkin vaihtuvainen 😉

Oslon sisustuskaupat – sarjan ensimmäisessa postauksessa TÄÄLLÄ esittelyssä olivat tyylikkäät Hay, Norrgavel ja Pur Norsk.

Saatat pitää myös

3 Kommentit

Essi 4 huhtikuun, 2016 - 11:30 pm

Näyttääpä ihanalle! Tuli mieleen Köpiksen sisustusliikkeet. 🙂 Pitäisiköhän minunkin suunnitella kaupunkilomaa Osloon, näyttää ja kuulostaa niin kivalle!

Reply
satu. 31 toukokuun, 2017 - 11:05 pm

Löytyipäs! Varattiin juuri miehen kanssa kahdenkeskinen reissu Osloon ja muistin bonganneeni jonkun ihanan kaupan täältä blogistasi. Tuo Småting se oli. 🙂 Kiitos!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 3 kesäkuun, 2017 - 2:01 pm

Ihanaa matkaa <3

Reply

Jätä kommentti