Saanko esitellä: stailaus- ja kuvauspalvelu VALO

by Kerttu

Nyt on vihdoin ihan oikeita uutisia! Iskelmalaulajan uran sijaan (se aprillipila, jos joltakin meni ohi) olemme Talosanomien Jennin kanssa kypsytelleet ideaa, joka näkee nyt päivänvalon. Saanko esitellä teille VALOn, joka tarjoaa stailaus- ja valokuvauspalveluita ja markkinointiapua omaa kotia myyville perheille ja henkilöille.

Myyntikuva-1-3

Myyntikuva1-1-3

Autamme tarvittaessa asunnon stailaamisessa myyntikuntoon. Se tarkoittaa sitä, että kalusteiden asettelulla ja piensisustuksella tuodaan kodin parhaat puolet esille. Usein henkilökohtaisimmat esineet ja mahdollinen tavarapaljous siirretään syrjään ja luodaan tila, jossa ostajaehdokkaiden on helpompi hahmottaa, miltä kyseinen asunto näyttäisi heidän heidän omistuksessaan.

Myyntikuva1-1

Myyntikuva-1-9

Myyntivalokuvat eroavat sisustuskuvista sillä, että niissä pyritään laajakuvan avulla tuomaan esille tilat mahdollisimman havainnollistaen. Ostajaehdokas näkee heti, kuinka huoneet kytkeytyvät toisiinsa ja miltä koti näyttää.

Myyntikuva-1-8

Myyntikuva-1-6

Teemme tällä hetkellä kuvauksia pääasiassa Keski-Suomessa. Olemme halunneet luodan dynaamisen ja notkean palvelun, jossa asiakas päättää mitä tarvitsee. Yksinkertaisimmillaan otamme kuvat, mutta voimme tarjota myös kokonaisvaltaisempaa pakettia asuntomyynnin markkinointiin. Varsinaista myyntiprosessia emme hoida, mutta voimme tarjota siihenkin apua ammattitaitoisesta verkostostamme.

Myyntikuva-1-13

Myyntikuva-1-14

Palvelukokonaisuuteen kuuluu stailauksen ja valokuvauksen lisäksi myyntitekstien laatiminen yhdessä asiakkaan kanssa. Voimme myös kirjoittaa kodin kertomuksen, jossa ostajat pääsevät sukeltamaan sisälle historiaan, arkkitehtuuriin, sisustuksen valintoihin tai muihin mielenkiintoisiin yksityiskohtiin. Tarjoamme myös kattavat sosiaalisen median kanavamme asiakkaan käyttöön. Mikä se mukavampaa, kuin jakaa näitä kauniita ja inspiroivia kotikuvia myyntilinkkeiheen sisustusblogeissamme, Facebookissa ja Instagramissa! Some-kanavien avulla myynti-ilmoitus saa kattavan näkyvyyden ja me muut, jotka emme ole asunnonostoaikeissa, saamme ihastella kauniita koteja. Aika hyvä diili, vai mitä? Tärkeintä on,  että kaikki on joustavasti sovittavissa asiakkaan toivomalla tavalla.

Myyntikuva-1-18

Uudet nettisivut ovat auki osoitteessa valostailaus.com ja klikkaa itsesi myös tykkääjäksi VALOn Facebook-sivuille. Siellä on kauniiden kotikuvien lisäksi luvassa ihania sisustukseen liittyviä avajaisarvontoja! Haluamme jakaa sivuilla myös sisustusvinkkejä ja -inspiraatioita, joten mukaan kannattaa hypätä vaikka ei kotia olisi myymässä tai ostamassa juuri nyt. Olemme toki äärettömän iloisia ja kiitollisia, jos jaat tätä postausta ja tai kutsut kavereitasi tykkäämään Facebook-sivuillemme.

Kuvissa esiintyvä koti on ihana, moderni ja valoisa kolmio Jyväskylän keskustan lähellä Mäki-Matissa. Lisää VALOn ottamia kuvia  ja asunnon myynti-ilmoituksen löydät Etuovesta

Maailmassa ei ole liikaa iloa tai valoa, joten nyt on aika kääriä hihat ja ryhtyä töihin. Ensivaikutelma tehdään vain kerran, joten annetaan kotien loistaa!

Saatat pitää myös

20 Kommentit

Idis & Interiööri 5 huhtikuun, 2016 - 10:23 am

Hienoa tytöt ! Onnea matkaan <3

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 5 huhtikuun, 2016 - 11:06 am

Suurkiitos <3

Reply
S - Beauty of life 5 huhtikuun, 2016 - 10:25 am

Wautsi! Onnea 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 5 huhtikuun, 2016 - 11:06 am

Iso kiitos S!

Reply
Kielipoliisi 5 huhtikuun, 2016 - 10:26 am

Lakatkaa ainakin käyttämästä ilmoituksissa ilmaisua ”välittömässä läheisyydessä” se on joko lähellä tai ei. Välitön läheisyys ei ole suomea 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 5 huhtikuun, 2016 - 10:57 am

Kiitos kielipoliisi! Pallottelin tätä kirjoittaessani, enkä oikein itsekään tykännyt sanonnasta. Nyt asia on korjattu tekstiin 🙂

Reply
Hanna 5 huhtikuun, 2016 - 10:43 am

Onnittelut! Menestytte varmasti, niin upea tyyli ja hienot kuvat molemmilla 🙂
Luin tämän uutisen jo toisesta blogista ehkä n viikko sitten! En kuollaksenikaan muista, mistä. Ei se ainakaan Talosanomat ollut.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 5 huhtikuun, 2016 - 11:07 am

Heippa! Kiitos Hanna! Olisikohan ollut Minishow-blogi? VALO otti myyntikuvat ja oli muuten aika mainio juttu, että koti meni kaupaksi ekassa näytössä!

Reply
Jonskuli 5 huhtikuun, 2016 - 12:53 pm

Siis VAU 🙂 Tää on upea juttu ja teidän nettisivut on niin kauniit 🙂 Tämä onkin sitä oikeaa Kerttua, eikä se Kerttuli 😀 Onnea yritykselle 😀

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 6 huhtikuun, 2016 - 10:36 pm

Lämmin kiitos! Sivuja ja koko toimintaa kehitetään vielä, mutta innolla odotamme tulevia toimeksiantoja.

Reply
Mirella 5 huhtikuun, 2016 - 1:07 pm

Oli se Kerttuli ihan kiva jäynä, mutta nyt Kerttu puhut asiaa.
Sydämelliset Onnittelut Valolle ja Menestystä Valon matkaan. WAU. =D

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 6 huhtikuun, 2016 - 10:37 pm

Kiitos Mirella! On tämä aika paljon enemmän mukavuusalueella kuin se iskelmälaulajan homma 😀

Reply
Jenni 5 huhtikuun, 2016 - 1:50 pm

Ihan mahtava idea! Olen itsekin monesti miettinyt, miksei tätä ”markkinarakoa” ole kukaan ottanut haltuunsa täällä Keski-Suomessa. Asuntoja kuitenkin on valtavan paljon markkinoilla ja nykyään ihmisiä on hankala saada edes näyttöön, ellei asunto jo kuvissa miellytä. Oikein hienoa, tsemppiä teille uusiin tuuliin :)!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 6 huhtikuun, 2016 - 10:38 pm

Kiitos Jenni! Sehän se on, että ensivaikutelma syntyy jo kuvissa ja jos ne eivät ihastuta, ei näyttöönkään yleensä mennä. Toivottavasti ihmiset panostavat kodin ilmeeseen ja kauniisiin kuviin, se on ostajan kunnioittamista myös.

Reply
zubi 5 huhtikuun, 2016 - 2:20 pm

Onnea uuteen valloitukseen! Menestytte aivan varmasti. Upea tyylitaju ja asenne kohdallaan molemmilla. <3 <3 Ihailen!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 6 huhtikuun, 2016 - 10:39 pm

Lämmin kiitos Zubi! <3

Reply
Niina 5 huhtikuun, 2016 - 8:30 pm

Todella hieno idea ja onnea tulevaan! ?

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 6 huhtikuun, 2016 - 10:39 pm

Kiitos suuresti Niina!

Reply
Kaisa 7 huhtikuun, 2016 - 10:50 am

Kauniita kuvia! Onnea uuteen projektiinne!

Reply
Auroora 7 huhtikuun, 2016 - 4:28 pm

Olisipa jännä kuulla kuinka yhteistyönne Jennin kanssa tämän tiimoilta käynnistyi, kuinka löysitte toisenne jne. 🙂

Reply

Jätä kommentti