Sisustajan Black Friday -tärpit!

by Kerttu

Musta perjantai? No siltä se kyllä näyttääkin kun katsoo ikkunasta ulos.  Tällä kertaa Black Friday tarkoittaa myös muutakin kuin kaamoksen pimentämää viikonlopunaloituspäivää ja hyvä niin! Amerikasta Suomeenkin rantautunut kampanjapäivä käynnistää joulumyynnin sesongin erinomaisilla tarjouksilla. Tässäpä oiva päivä meille kaikille, joilla jouluostokset tuppaavat jäämään viimeisiin viikkoihin ja päiviin ennen joulua. Suosittelen kyllä lähtemään kaupungille kivijalkaliikkeisiin, jos vain mahdollista, sillä monet kauppiaat ovat huomioineet päivän. Tänään netti suorastaan pullistelee alekoodeja, joista kokosin meille sisustuksen ystäville parhaimmat.

Black_friday_2015_fi

Scandinavian Design Center tarjoaa 20 % alennuksen koko valikoimasta. Itse tilasin täältä mm. Design Lettersin vauvalakanat. Valikoimaan kuuluu huonekaluja, astioita ja tekstiilejä skandivaavisen ja modernin sisustuksen ystäville. Erikoisvinkkinä vielä, että Joy -kynttelikkö on tarjouksessa alle puoleen hintaan! Pitäisköhän tilata… 😉

blackfriday-campaignpage-img2

Iittala tarjoaa tänään 30 prosentin alennuksen vapaavalintaisesta tuotteesta. Jos haaveissa siintelee vaikka Plektra-jakkara, Leimu-valaisin tai joku klassikkoastia, nyt kannattaa iskea kiinni!

Slider_BLACK_FRIDAY_FI

Royal Design on pistänyt aleprosentit kohdilleen ja tarjoaa ison määrän tuotteita alennettuun hintaan.

VepslinenCom_nostopaikkastill_Hstens2

Vepsäläisen Mustasta perjantaista löytyy vaikka mitä aina Koskisen K-tuolista Vitran kelloihin. Aleprosentit hieman vaihtelevat.

blackfridayextra_FI

Finnish Design Shop pistää vettä myllyyn arpomalla tänään perjantaina ostoksensa tekevien kesken tonnin lahjakortin.

959x740-1511-black-friday.jpg_1723581643-2

Stockmann antaa 15 prosenttia alennusta, kun ostosten loppusumma on yli 50 euroa. Kotiinpäin on myös ilmainen toimitus.

***

Viimeisenä vinkkinä sisustuksen ulkopuolelta kerron vielä, että Toys R Us  antaa tänään -25 % koko valikoimasta. Itse ajattelin ainakin pari tonttuhommaa hoitaa kuntoon, nyt kun aleprosentitkin ovat kohdallaan. Jos nämä alevinkit ja ostokset eivät nappaa nyt alkuukaan, niin silti voi olla ajankohtaisessa huumassa mukana. Black Fridayn lisäksi tänään vietetään kansallista ”Älä osta mitään” -päivää. Sitä tässä mietin, että ovatko nämä kaksi teemapäivää tänään ihan sattumalta vai juurikin tarkoituksella? Oli kuinka vaan, varmaa on että kaikille löytyy mieleinen teemapäivä 😉

Mukavaa perjantaita! Ps. Huomasithan eilen myöhäisillassa ilmestyneen postauksen Monen palan summa?

Saatat pitää myös

5 Kommentit

suvi 27 marraskuun, 2015 - 12:18 pm

Suosittelen kyllä Joy-kynttelikköä! Tilasin vuosi sitten ja onhan se ihana <3 Iittalan Plektraa ei tarvitse itse tilata, kun voitin sen arvonnasta. Jes!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 28 marraskuun, 2015 - 8:41 pm

Sulla on käynyt tuon Plektran kanssa mahtava tuuri! On se vaan hieno ja monikäyttöinen huonekalu 🙂

Reply
Lanttuleikkuri 28 marraskuun, 2015 - 7:02 am

Itse yritin pitää kampanjaa osta 1 kierrätä 10, mutta eihän siitä mitään tullut.
Olen kohta vuoden kirjannut ostokset sekä myynnit/kulutukset ylös ja suunta on oikea.
Viime vuonna ostot hävisivät niukasti mutta tänä vuonna myynnit ovat tekemässä huippuvoiton, tuplasti enemmän on lähtenyt kuin tullut sisään.
Ulkomaan matkoja EI lasketa tähän.

Mutta kierrättäminen ei ole tänä päivänä helppoa. Jos et halua ilmaiseksi antaa, on vaihtoehdot vähissä . Ja alueen fb.hen jos laitat ilmoituksen annetaan ilmaiseksi, on jono melkoinen mutta kukaan ei hae.

Se mikä on yllättänyt minut täysin, on tämä Bermudan kolmio, jonka toinen pää löytyi huushollistamme. Sekä oma saamattomuuteni. Kk sisällä on meidän huushollista lähtenyt mm vaunut sekä tripp trappi, lapsi täyttää seuraavaksi 7.

Olin kuitenkin vuosia kotona, silloin olisi ollut aikaa tehdä ilmoituksia ja postitella, varsinkin kun tulot olivat silloin pienet.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 28 marraskuun, 2015 - 8:43 pm

Tuo on kyllä hyvä periaate! Onneksi meilläkin on lähtenyt hirmuinen määrä tavaraa ovesta ulos tässä viime aikoina ja vielä talkoot jatkuvat. Meillä toimii tosi hyvin oman alueen kirppispalstat, eikä ohareita ole koskaan tehty. Heh, eihän vaunut vaan ollut kaapissa odottelemassa mahdollista iltatähteä? 😉

Reply
Satu 29 marraskuun, 2015 - 10:59 pm

Kiitos vinkistä. Meillä lähti k tuoli tilaukseen. Olen haaveillut siitä jo pitkään ja nyt tilin saldo ja hyvä tarjous kohtasivat.

Reply

Jätä kommentti