Rento ja kesäinen olohuone

by Kerttu

Pitkästä aikaa sisustuskuvia kotoa! Vaikka valo hellii valokuvaajaa, jää siltä kotipostaukset vähän paitsioon näin kesäaikaan. Eikä se ihme ole, niin paljon olemme olleet menossa, eikä kotona ole ehtinyt sisustella.

Olohuoneessa on nyt rennon kesäinen tunnelma. Viime päivien helteet ovat saaneet ulkoilmaelämän lisäksi myös viihtymään sisällä, sillä ilmalämpöpumpun viileydestä on mukava hakea taukoa trooppiselta tuntuvaan ulkoilmaan.

Mitään kummempia muutoksia ei ole tapahtunutkaan. Rottinkituolin nostin olohuoneeseen terassilta, kun kesävieraiden aikaan kaipasi vähän lisää istumatilaa. Nikarin tuoli siirtyi ikkunan alle.

Rottinkituoli (*saatu Ellokselta) tuo olohuoneeseen kesäistä rentoutta ja pikkuisen huoletonta boheemityyliä.

Kesäloma on mennyt lähes 24/7 symbioosissa lasten kanssa ja kun ystäväni ehdotti torstaina, että lähdetäänkö lauantaina Poriin, olin heti valmis pieneen irtiottoon aikuisten kesken.

Onneksi saimme majoituksen, vaikka ensin tilanne näytti haastavalta. Asuntomessut ja Pori Jazzit ovat täyttäneet kaupungin ja tämä taitaa olla aikamoinen superviikonloppu paikkakunnalla. Naputtelen tekstiä vuokrakeskustayksiössä ja tulee ihan opiskeluajat mieleen.

Eilisen päivän vietimme Jazzeilla ja tapahtuma kyllä nappasi palan sydäntä; kuvailut isosta, rennosta kesäpiknikistä pitävät hyvin paikkansa. Nuoruusvuosiin vei myös Alanis Morissette, onhan hänen musiikkinsa yhdenlainen sukupolvikokemus meille 90-luvulla kasvaneille.

Tämä kesä on kyllä ollut ihan huikea ja vielä jatkuu vain!

Nyt pakkaamme kamppeet kasaan ja suuntaamme aamiaisen kautta Asuntomessuille. Sieltä siis kuvia ja tunnelmia luvassa pian, toivottavasti matkaan tarttuu myös sisustusinspiraatiota niin kotiin kuin tulevalle mökillekin.

Suloista sunnuntaita!

 

Saatat pitää myös

3 Kommentit

Olivia 22 heinäkuun, 2018 - 6:38 pm

Hei mikä lattia tässä on? Kaunista!

Reply
chandelierhome 22 heinäkuun, 2018 - 7:59 pm

On kyllä ollut harvinaisen ihana kesä ja upeista keleistä ei ole jäänyt paitsi. Leppoisaa sunnuntaipäivää ?

Reply
T. 23 heinäkuun, 2018 - 10:09 pm

Voi kyllä, viime viikko oli täällä Porissa oikea superviikko, kun asuntomessujen ja jazzien lisäksi täällä oli SuomiAreena. Eli ensi kerralla kun tulet jazzeille, suosittelen ottamaan yhden arkipäivän noille Areena-meiningeille. Siellä on ihan kaikkea muutakin niiden keskustelujen lisäksi. Niin ihanaa kun koko kaupunki herää viikoksi täyteen eloon 🙂

Reply

Jätä kommentti