Ravintolavinkki ja erilainen asuntoesittely

by Kerttu

Palaan vielä pikkuisen ajassa taaksepäin bloggaajapäivän tunnelmiin yhden ravintolavinkin sekä asuntoesittelyn verran.  Iltapäivä alkoi kesä- ja kukkainspiraatioiden merkeissä ja siitä jatkoimme kohti ydinkeskustaa. Jyväskylään on maaliskuussa avattu uusi ravintola Boho & keittiö, joka oli oikein piristävä tulokas kotikaupunkini ravintolagenressä.

jva-1

Sisustuksen on suunnitellut Visionary Design Partnesin Jaana Ekman, joka on kiteyttänyt työnsä tuloksen näin: ”Sisustussuunnittelussa haettiin Keski-Eurooppalaista rentoa seurusteluravintolafiilistä. Upea vanha punatiilirakennus tarjosi loistavat lähtökohdat toteuttaa tämä hieno uusi ravintola.”

jva-1-2

Bloggaajaporukalla pari tuntia herkullisen ruuan äärellä meni kuin siivillä ja vauva nukkui vaunuissaan alku- ja pääruuan ajan. Vatsat täynnä lähdimme kohti Palokkaa, jossa odotti ihan uudenlainen asuntoesittely.

jva-1-3

jva-1-4

Jyväskylän vuokra-asunnot (joka järjesti bloggaajatapahtuman) on kehittänyt uudenlaisen vuokra-asuntokonseptin, jossa asukas pääsee vaikuttamaan kotinsa sisustusratkaisuihin keräämällä pisteitä. Aktiivinen ja luotettava asukas kerää tililleen pisteitä, joilla voi vaikka maalata tai tapetoida asunnon vuokranantajan piikkiin.

jva1-1-3

Myös asuntoesittely oli toteutettu ihan uudella tavalla, sillä koti oli täysin sisustettu ja  meidät vastaanotti ”asukkaat”. Lainausmerkit sanassa on siksi, että perhe Parahin on kuvitteellinen ja improvisaatioteatterinäyttelijöiden toteuttama. He kertoivat perheestään, kodistaan ja remonteistaan niin luontevasti, että välillä unohtui että he eivät ihan oikeasti asu asunnossa 😀

jva1-1

Vuokrakolmion on sisustanut Sisustuskärpäsen Heidi, joka on tunnettu luovista ja edullisistakin ideoista, jossa ekologisuus ja kierrätys on otettu huomioon. Koti näytti oikein kivalta, ei lainkaan perinteiseltä vuokra-asunnolta valkoisine seinineen ja muovimattoineen.

jva-1-5

jva-1-6

jva-1-7

Tänä vuonna on luvassa vielä pari uutta sisustettua asuntoa, joiden näytöt ovat kaikille avoimia.

jva-1-8

Kiva nähdä uusia konsepteja asumiseen ja päästä kurkistelemaan erilaisiin koteihin. Kiitoksia mukavasta päivästä Jyväskylän vuokra-asunnoille sekä tietysti bloggaajakollegoille!

Ps. Olethan huomannut, että Blogilista lopettaa? Voit seurata blogiani Bloglovinissa / Facebookissa / Instagramissa Twitterissä / Pinterestissä.

Saatat pitää myös

2 Kommentit

Viivi / Valkoinen Soihtu 15 toukokuun, 2015 - 8:01 pm

Varmasti mukava päivä! Ja ihanan erilainen asuntoesittely, tosi hauska idea! Ja voih, noita viimeisen kuvan roikkuvia koreja♥♥♥

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 17 toukokuun, 2015 - 1:07 pm

Hauskaa oli, ensi kerralla sinäkin sitten mukaan 🙂 ja nuo korit ovat kyllä söpöt!

Reply

Jätä kommentti