Pientä hemmottelua -yhteistyöhaaste

by Kerttu
Yhteistyössä Lambi
Voi meitä arjen fiilistelijöitä! Siitä huolimatta, että tukka jäi pesemättä, päiväkotiin unohtui viedä kurahousut ja töissä pukkaa deadlinejä, voi istahtaa kotisohvalle varttitunniksi ja kuvitella olevansa filmitähti elokuvan kuvaustauolla. Juuri siksi, että arki on kiireistä ja repaleista, tarvitsemme sen piristämiseen astetta enemmän luksusta.  Kun Lambi pyysi minua mukaan haasteeseen, jossa etsitään pientä hemmottelua, oli helppo vastata myöntävästi. Kimmokkeen haasteeseen on antanut Lambi deluxe wc-paperi, joka lupaa tuoda viiden tähden tunnelmaa kylpytiloihin. Ja kun sisustetaan, tehdään se sitten ihan viimeistä nurkkaa myöten 😉 Nyt Lambi haastaa bloggaajat kertomaan, mitkä yksityiskohdat tuovat heidän kotiinsa ja elämäänsä ripauksen luksusta.
Elämän todellinen luksus tulee terveydestä, perheestä, ystävistä, vapaudesta ja vaikkapa siitä, että hanasta tulee joka ikinen päivä puhdasta vettä. Tässä haastepostauksessa etsitään kuitenkin niitä pikkuisia konsteja, jotka lisäävät arjen kauneutta.  Kokosin itseäni ilahduttavia, mutta jokaisen ulottuvilla olevia pieniä asioita, jotka eivät ole kovin monen euron arvosia. 
1. Tuoreet kukat ja kynttilänvalo
Perjantaina ostettu kukkakimppu sinnittelee yleensä myös arkiviikon yli tuoden iloa ja kauneutta. Paras sisustusvinkki: jos et ehdi siivota, sammuta valot ja sytytä kynttilät. 

2. Valmiiksi keitetty kahvi pikkuisen herkun kanssa

Luksus voi olla pieniä eleitä. Kun perheenjäsen, työkaveri tai ystävä on ajatellut sinua ja pistänyt tippumaan tuoreet kahvit, tuntee olonsa mukavalla tavalla tärkeäksi. Tuore kahvi lempikupista, tilkka  maitoa ja pikkuinen herkku lautasen reunalla ovat arjen pientä luksusta. Tähän kuppiin kurkistaessa pääsemme positiivisen ajattelun äärelle. Se, että osaamme ajatella kupin olevan puoliksi täynnä tyhjän sijaan, auttaa filmitähdenkin tylsän päivän ylitse. 

3. Painotuoreet sisustuslehdet ja viisitoista hiljaista minuuttia

Luksusta on löytää kerran kuussa postilaatikosta suosikkisisustuslehti ja selata sen läpi täydessä hiljaisuudessa lempinojatuolissaan. Ihmetellä, inspitoitua ja ajatella hetken omia ajatuksiaan. 

Tässä haasteessa parasta on se, että kuka vain voi lähteä mukaan!  Kaikki haasteeseen mukaan lähtevät osallistuvat 500 euron kylpylälomalahjakortin arvontaan. Lahjakortti on Holiday Clubille, jolla on kylpylähotelleja ympäri Suomea. Kortti oikeuttaa seuraavaan: 3 vrk kylpyläloma, aamiaiset ja kylpylän vapaa käyttö 2 aikuiselle + 2 lapselle tai 2 vrk kylpyläloma, aamiaiset, kylpylän vapaa käyttö + hemmotteluhoidot kahdelle. Kun haaste on tehty, haasteen tekijä lähettää yhteystietonsa osoitteeseen lambinblogihaaste@gmail.com. Palkinto arvotaan marraskuun aikana ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Itse haastan mukaan seuraavat blogittaret: 
Napatkaahan haaste mukaan (halutessanne bannereineen), lisätään yhdessä arjen luksusta ja pientä hemmottelua!

Saatat pitää myös

0 Kommentti

Anonymous 2 marraskuun, 2013 - 9:10 am

Ihanat hemmottelut ja hauska haaste! T. Nina

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 3 marraskuun, 2013 - 12:58 pm

Tätä oli kyllä hauska toteuttaa!

Reply
Irina - White & Fresh 2 marraskuun, 2013 - 11:24 pm

Kiitos haasteesta! 🙂 Yritän toteuttaa tämän pikimmiten!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 3 marraskuun, 2013 - 12:58 pm

Kiva kuulla, innolla odotan postaustasi!

Reply
Suvi 2 marraskuun, 2013 - 11:56 pm

Oih, olisi mennyt minulta varmaan ohitse jos et olisi laittanut viestiä. Kiitos paljon 🙂 Otan hemmotteluhaasteen vastaan, tottakai <3

Kiitos kauniista sanoistasi <3

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 3 marraskuun, 2013 - 12:59 pm

Kiva että nappaat haasteen! Kiva nähdä, millaset asiat tekevät sinun arjestasi vähän kauniimpaa 🙂

Reply
Anonymous 4 marraskuun, 2013 - 4:51 pm

Kauniita kuvia! Arjen kauneus on katsojan silmissä, pitää vaan nähdä se. Kiitos blogistasi 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 13 marraskuun, 2013 - 10:22 am

Kiitos, näin se menee 🙂

Reply

Jätä kommentti