Parvisänky lastenhuoneessa

by Kerttu

Edistystä projektirintamalta!

Viikonloppu on mennyt todella touhukkaissa merkeissä, mutta niin vaan on tyttärellä uusi sänky ja vanhakin sänky on jo siirtynyt uuteen kotiin. Tänään meillä oli katukirppispäivä ja sain eteenpäin mukavan määrän vaatetta ja tavaraa, jotenkin tulee niin freesi fiilis kun saa kierrätettyä itselle turhaksi käyneitä juttuja. Kirppistely omalla asuinalueella on muutekin mukavaa, kun tapaa samalla naapureita ja voi vaihtaa kuulumisia. Enkä valita ollenkaan tästä huippuihanasta auringonpaisteesta, josta olemme saaneet tänä viikonloppuna nauttia!

lastenhuone-1

Mitä pidätte AVA Roomin junior-parvesta? Mielestäni se sopii muotoilultaan meille mainiosti ja myös sen koko passaa kuusivuotiaalle loistavasti. Sängyn koko on 80 x 200 cm eli siellä mahtuu aikuinenkin nukkumaan. Korkeus on 165 cm eli parvin alla on mukavasti tilaa. 11 neliön huone avautui ihan uudella tavalla ja leikkitilaa on huomattavasti enemmän.

lastenhuone-1-2

Olen suunnitellut, että parvin alla voisi olla pieni lukunurkkaus. Fatboy-säkkituoleja saa nykyään kivipestyllä puuvillakankaalla, sellainen voisi olla yksi vaihtoehto. Toisaalta nyt on kiva hetkisen aikaa nauttia tästä tilantunteesta, eikä pidä heti sisustaa huonetta tukkoon.

lastenhuone-1-3

Ja siinä se eskarilaisen pöytä odottaa tiistaina käynnistyvää uutta arkea. Tytär on pian aamupäivät eskarissa ja minulle saattaa avautua aamupäiviin uusi pienenpieni aikaikkuna omille projekteille. Muutenkin olen vähän onnellisen haikeissa tunnelmissa, pienimmäinen täytti tänään viisi kuukautta ja sai ensimmäisen makuannoksen kiinteää ruokaa. Tärkeitä ja ihania välietappeja nämä eskarit ja ekat bataatit; pieniä asioita isossa mittakaavassa, mutta tässä meidän perheen arjessa merkityksellisiä juttuja!

Sisustus- ja kotihommia onkin ensi viikolla ihanan paljon luvassa. Leppoisan mukavaa sunnuntaita ja uutta alkavaa viikkoa! Kertokaahan, mitä tykkäätte parvisängystä? 🙂

Saatat pitää myös

14 Kommentit

Anna/Kotikolmio 9 elokuun, 2015 - 6:11 pm

Parvisänky on kyllä loistava vaihtoehto lastenhuoneeseen ja tuo kivasti lisää leikkitilaa sekä loistavan majanrakennuspaikan.

Meillä ei puoliparvi käytössä toiminut, vaan oli pakko luopua muutaman kuukauden jälkeen. Tyttö arasteli korkealla nukkumista.

Onneksi ostettiin käytettynä ja sain myytyä eteenpäin lähes samalla hinnalla, joten rahallisesti ei kokeilu kukkaroa pahemmin verottanut.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 11 elokuun, 2015 - 10:46 pm

Totta, lisätila tulee kyllä tarpeeseen! Harmi kun teillä ei neiti viihtynyt parvella. Onneksi saitte sängyn kuitenkin kätevästi eteenpäin 🙂

Reply
Elina 9 elokuun, 2015 - 6:35 pm

Tosi kiva parvisänky, itse olen katsellut sitä malampaa Ava Roomin pikkuparvea.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 11 elokuun, 2015 - 10:46 pm

Sekin on ihana! Tosin niin matala, että alle ei jää kovin paljoa leikkitilaa… Kannattaa siis mittailla 🙂

Reply
Sanna 9 elokuun, 2015 - 7:55 pm

Kivalta näyttää! Avan sängyt on tosi kivoja. Kyllä mahtaa tyttö olla onnessaan uudesta huoneesta…? 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 11 elokuun, 2015 - 10:47 pm

Tyttö on kyllä aika innoissaan, on niin iso jo omasta mielestään <3

Reply
Nippe 9 elokuun, 2015 - 9:51 pm

Ihana! Kelpais kyllä meidänkin eskarin keskiviikkona aloittavalle 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 11 elokuun, 2015 - 10:47 pm

Luulen, että tämä eskari-ikä on oikein passeli parvisängylle. Ei enää yöheräilyitä ja sen verran tolkkua päässä että osaa tulla unenpöpperössäkin turvallisesti alas 🙂

Reply
Suvi 10 elokuun, 2015 - 4:48 am

Ihana parvi! 🙂 itselläkin ollut mietinnässä koulun aloittavalle pojalleni jonkun näköinen parvisänky juurikin sen lisätilan vuoksi mutta saas nähdä kuinka kukkaro antaa myöten..tämä kyllä sopisi ulkonäön puolesta meillekin loistavasti!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 11 elokuun, 2015 - 10:58 pm

Näissä on tosi hyvä jälleenmyyntiarvo ja arvo myös säilyy vuosienkin jälkeen. Arvostin hankinnassa myös sitä, että AVA Room on täysin kotimainen 🙂 Kannatta siis ehkä panostaa ennemmin kuin pihistää, jos vain suinkin on mahdollista. Meillä sitten pikkuveli saa parven, kun tyttö kyllästyy siihen. Eli ehkä joskus viiden vuoden kuluttua 🙂

Reply
Kastanja 10 elokuun, 2015 - 1:56 pm

Meillä on samanikäiset lapset – tuleva eskarilainen ja 5kk-ikäinen 🙂
(Meillä lisäksi välissä vielä 2-vuotias.)

Itsekin haikeudella ja innolla odotan uutta elämänvaihetta eskarilaisen äitinä ja täälläkin on kuukauden sisällä tarkoitus aloittaa kiinteiden maistelu vauvan kanssa. Samaistun siis paremmin kuin hyvin tunnelmiisi! =)

Meille piti alunperin kotiutua Avaroomin parkisänky ja esikoinen siitä kovasti haaveili (haaveilee), mutta hän on viime aikoina kävellyt pari kertaa unissaan enkä sitten uskaltanutkaan sänkyä tilata. Jossain vaiheessa meillä todennäköisesti nukkumajärjestelyt muuttuvat lastenhuoneissa eli tulevaisuudessa toivon mukaan meiltäkin löytyy tuo ihana parvi.
Toivottavasti kuulemme vielä miten teillä tyttö on ottanut parven vastaan ja kuinka lakanoidenvaihdot ym. sujuvat. Todella kaunis parvi ja sopii hienosti huoneeseen! Uskoisin, että on lapselle mieluisa paikka nukkua ja parven alunen leikkiä 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 11 elokuun, 2015 - 10:59 pm

Ihana kuulla, että on muitakin samassa elämänvaiheessa! Voi tuota unissa kävelyä, silloin on kyllä parempi pysyä lähempänä lattian tasoa.Neiti on nukkunut nyt kolme yötä parvella ja tykkää kovasti. Lakanan laitoin kiipeämällä sänkyyn ja hyvänyön pusun annan jakkaralta <3

Reply
Laura/NauravaNappi 10 elokuun, 2015 - 9:39 pm

Onko tuo parven korkeua 165cm tuohon laidan yläreunaan vai tuohon patjan alle eli paljonko on siis tuo tila tuolla sängyn alla korkea? 🙂 olipas vaikeasti esitetty asia!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 11 elokuun, 2015 - 11:00 pm

Se 165 on koko korkeus eli tuonne ylälaitaan 🙂

Reply

Jätä kommentti