Levotonta juttua ja kesän kaunein kimppu

by Kerttu

Mukavaa maanantaita!

Kuinka monella alkoi tänään työt loman jälkeen? Entä laihdutuskuuri? Kuntokuuri? Skarppaus tai karppaus tai joku muu trendikäs hyvinvointijuttu? Minulla ei yksikään niistä, vaikka onneksi syksy tuo tullessaan myös hyvää oloa tuottavan projektin. Uudet alut ovat aika kutkuttavia! Kerron enemmän ensi viikolla, sillä toivoisin että sinä voisit lähteä projektiin mukaan!

kimppu1-1-2

Ainoa ”projekti” jonka tänään pitäisi käynnistyä on pikainen siivous, sillä koti on aika hurlumhei! Sitähän ei näissä kuvissa pieniä likaisia sormenjälkiä lukuunottamatta huomaa. Kun meillä kävi siivooja ennen nimijuhlia kesäkuussa, kaikki pinnat kiiltelivät puhtauttaan. Nyt huomaa jälleeen, että olisi aika perusteellisemmalle siivoukselle.

kimppu-1-2

kimppu-1-3

Suosikkitapani siivota on laittaa pikapikaa tavarat paikoilleen, imuroida ja ostaa tuoreita kukkia. Samaan settiin turvauduin tälläkin kertaa ja kukkakaupasta nopeasti valitsemani kukat muodostavat mielestäni kesän kauneimman kimpun! Alkuun ajattelin, että sirottelen kukkia eri puolelle erilaisiin vaaseihin, mutta en sitten raaskinutkaan. Valkoiset värililjat tekevät kimpusta näyttävän näköisen korkeassa maljakossa.

kimppu-1-4

kimppu1-1

Olohuoneemme sisustus ei ole kokenut muutoksia, tuntuu että peruspalikat ovat mukavasti paikoillaan. Toki haaveita aina riittää ja tällä kertaan aktiivinen osapuoli on uudistuksessa on mieheni, joka haikailee olohuoneeseen uutta sohvaa. Hän haluaisi sellaisen vähän enemmän löhösohvan tyylisen, sillä nykyinen Shapes-mallistoon kuuluva Moon on hyvinkin ryhdikäs. Tuntuisi vähän hullulta alkaa sohvaa vaihtamaan, sillä tämä on 3,5 vuoden käytön jälkeen edelleen kuin uusi! Ei ihme, että valmistaja on myöntänyt istuinpehmusteille 10 vuoden takuun.  Mutta katsellaan ja unelmoidaan, sehän on puolet iloa ja osa tätä  koukuttavaa harrastustanikin 😉

kimppu-1-6

kimppu-1

Olen kyllä aika taidokas, kun saan samaan postaukseen ujutettua asiaa siivouksesta, kukkakimpusta, hyvinvoinnista ja sohvahankinnasta 😀 Levottomat höpötykset kuvastanevat vain sitä, että pääkopassa risteilee niin monenlaisia alkuja ja ajatuksia. Tämä haaveiluosaston ylipäällikkö lähtee nyt tositoimiin, sillä vauva on nukkunut jo 1,5 tuntia. Aina tulee sellainen olo, että jos päiväunet venyvät pitää saada jotain pikaisesti aikaiseksi. Ja yleensä siinä vaiheessa kun saan itseni räjäytettyä toimintaan, kuuluu sängystä napakka kutsuhuuto. Mistä ne vauvat muuten arvaa herätä silloin, kun äiti saa kuuman kahvin tai lämpimän ruuan eteensä? Tämän maailman vauvojen salaliittoteorian voisi joku neropatti ratkaista!

Hymyä uuteen viikkoon! Ja onnea kaikille (esi)koulutien huomenna aloittaville <3

Saatat pitää myös

2 Kommentit

zubi 12 elokuun, 2015 - 7:20 am

Teidän sohva on just ihanan ryhdikäs. Mun mielestä ryhdikkyys noin näkyvällä paikalla on ehdoton, koska löhösohva ei kovin usein näytä siistiltä (vaikkakin ehkä kutsuvalta). Teillä on se onni, että kotiin mahtuu kaksi sohvaa, eli toinen voi olla ryhdikkäämpi ja toinen pehmeämpi? 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 13 elokuun, 2015 - 8:29 am

No joo, oikeassa olet! Olisikohan enemmän kysymys vaihtelunhalusta 😉

Reply

Jätä kommentti