Olohuoneessa juuri nyt

by Kerttu
Olohuoneessa juuri nyt

Meillä on olohuone käännetty kesäaikaan.  Sen nimittäin sanoin syyksi aviomiehelle, joka ihmetteli, miksi sohvaan pitää taas vaihtaa päälliset. Vastahan ne marraskuussa vaihdettiin!

Nämä ovat nyt sitten nimeltä kevätpäälliset ja ne toiset eli beessit helmalliset syksypäälliset. Näin ei enää tule yllätyksenä tämä puolivuosittain tapahtuva uuvuttava sisustusrumba 😉

Vaalea sohva näyttää raikkaalta ja ehkäpä siihen vaikuttaa myös tämä keväinen ihana valo. Koti on ollut nyt vähän hunningolla, koska kaikki energia ja vapaa-aika on mennyt mökin edistämiseen. Mutta niin sen pitääkin olla tässä kiivaimmassa raksavaiheessa, tilanne varmasti tasoittuu pian. Ajatuksemme siitä, että mökki olisi valmis juhannukseksi, näyttää toteutuvan.

Tänään sunnuntaina emme mene mökille, vaan pidämme kotipäivän. Sellaistakin välillä tarvitaan; haravoidaan pihaa ja järjestellään kotia ja mieltä uuteen viikkoon. Vappuviikko onkin taas hieman poikkeuksellinen, pari työpäivää ja sitten vapaata keskellä viikkoa. Luvassa on aikuiselämäni ehkä ensimmäisen naamisjuhlat, saapa nähdä a) ehtiikö tilaamani asu perille b) onko se sopivan kokoinen. Viimetipan ihminen täällä taas, hei!

Kaiken tämän touhotuksen keskellä on todella tärkeää myös pysähtyä ja kiinnittää huomiota siihen, missä nyt mennään. Fiilistelin hetki sitten viime kesän kuvia; lapset näyttivät paljon pienemmiltä ja mökkikin oli pelkkä kivijalka. Sen jälkeen on tapahtunyt paljon, uusi työpaikkakin tuonut paljon opittavaa ja omaksuttavaa, uusia ihmisiä ja ihmeltävää. Tavoitteeni on siis paitsi valmistella tulevaa, myös ottaa sopivanmittainen neuvoa-antava kahvitauko terassilla. Tänään, tässä ja nyt on oikein hyvä!

’Pian pääsette kurkistamaan myös mökille, siellä ovat terassit valmistuneet ja ne näyttävät tosi kivoilta.

Aurinkoista ja sopivan leppoista sunnuntaita!

Saatat pitää myös

Jätä kommentti