Olohuoneen elegantti tulokas + inspistä alekoodeineen

by Kerttu
Olohuoneen elegantti tulokas + inspistä alekoodeineen

Kaupallinen yhteistyö & alekoodi: Homeroom

Olohuoneen elegantti tulokas + inspistä alekoodeineen

Kohta tuossa sohvankulmassa on takapuoleni kuva. Sen verran tulee istuttua siinä myös työpäivien lomassa, kun vaihtelen kotona työskentelypaikkaa saarekkeelta jumppapallolle ja sieltä sohvalle.

Tiedäthän, miten usein sisustustarve syntyy? Huomaat yrittäväsi laittaa takkia naulakkoon paikkaan, jossa sitä ei ole. Huomaat varpaita paleltavan ja haaveilet pörröisestä matosta. Itse viihdyn tuossa sohvannurkassa kahvitauoilla laskemassa kuppia tasolle, jota ei ole.

Siitä se ajatus sitten lähti, sohvalla istuja tarvitsee tason. Lähdin etsimään sopivaa Homeroomilta, jossa ennenkin olen tehnyt hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia sisustusostoksia. Teille on luvassa myös 20 % alennuskoodi, joka löytyy postauksen lopusta!

Kriteereihini vastasi Nordic Furniture Groupin sivupöytä LEVANG. Pöytälevy on kaunista marmorimaista keramiikkaa ja jalusta ja kahva maalattua metallia, kevytilmeinen pöytä on erittäin tukeva. Ja koska tällaisen pikkupöydän paikka on siellä, minne kahvikuppini milloinkin päätän laskea, on kätevä kahva liikutteluun vahva plussa.

Pöytä on mielestäni ajaton ja sopii monenlaiseen sisustukseen. Kokosin pari inspiraatiokollaasia sisustustuotteista, jotka tällä hetkellä innostavat ja sopisivat myös meille. Kollaaseista tuli sopivat sekä talviseen että keväisemmän sisustuksen pohjaksi.

Ensimmäiseksi skandinaavista eleganssia, jota yhdistää mielenkiintoiset materiaalit sekä hillitty hehku. Nojatuoli ihastuttaa sekä muotoilullaan että materiaalillaan. Sisustuspylväitä on näkynyt jo muutaman vuoden, sellainen olisi oiva paikka asettaa esille vaikka taidetta, keramiikkaa tai kukkia. Sievä seinävalaisin tuo tilaan sitä kuuluisaa ”jotakin”.

 

Linkit kollaasin tuotteisiin ja lisätietoihin:

Nojatuoli Legend

Sisustuspylväs

Seinävalaisin 

 

En ihan tarkkaan tiedä, kuinka ulkopuolinen kotimme tyyliä kuvaisi, mutta skandinaavisuus on varmasti yksi iso teema. Vaikka värejä rakastan ja niitä välillä kotiimme tuon, haluan pitää yleisilmeen harmonisena.

Rennot, mukavat torkkupeitot, lämpöä tuova puu sekä pehmeys ja ihanalta tuntuvat materiaalit ovat lähellä sydäntäni. Näistä lähtökohdista kokosin myös inspiraatiokollaasin.

Linkit kollaasin tuotteisiin ja lisätietoihin:

Vaalea torkkupeitto

Beige samettityyny

Puinen ruokapöytä

Villainen ryijymatto 

Vaikka päivä pitenee hyvää vauhtia, pääsi auringonlasku yllättämään kahvittelijan.

Minä taas pääsen yllättämään teidät, sillä luvassa on 20 % alennuskoodi Homeroomin kattavaan valikoimaan!   Näppäile tilaukseesi ALEKOODI JAN21KERTTU, koodi on voimassa  yhteen normaalihintaiseen tuotteeseen 2.2. saakka.

Saatat pitää myös

3 Kommentit

Tiina Saarinen 2 helmikuun, 2021 - 9:45 am

Hei, tiedoksi vastaisuuden varalle ettei Homeroomin alekoodi toiminut. Olen hoitanut asiaa Homeroomin asiakaspalvelun kanssa ja samalla kuulin että jouduttuani luomaan sinne tilaustani varten tunnukset, sain automaattisesti saman suurusen alekoodin, joka ei sekään toiminut. Hmmm…

Reply
Kerttu 2 helmikuun, 2021 - 10:05 am

Moikka! Isot pahoittelut puolestani, selvitän asiaa ja palaan mahdollisimman pian.

Reply
Kerttu 2 helmikuun, 2021 - 10:43 am

Moi Tiina, laitatko minulle vielä sähköpostiin tarkemmat tiedot ostoksestasi? kerttu @ modernistikodikas.fi (ota välilyönnit pois). Tämä auttaa selvittämään tilannetta.

Reply

Jätä kommentti