Olohuone balanssissa

by Kerttu
Olohuone balanssissa

Kaunista kolmatta adventtia!

Nyt on olohuone balanssissa ja sen kunniaksi otin nämä kuvat. Uudet HT Collectionion Como-sohvan päälliset pääsivät oikeuksiinsa vasta, kun VM Carpetin Hattara-matto saatiin pesulasta takaisin lattialle.

Helmapäälliset tuovat huoneeseen rentoutta ja kotoisuutta. Tähän kokonaisuuteen skarppi, mutta pehmeä Hattara-matto sopii hyvin. Valkoinen matto raikastaa beessin sohvan pehmeyttä.

(Olen saanut paljon kysymyksiä, kumpi matto on mieluisampi; olohuoneen Hattara vai makuuhuoneen Silkkitie. Valitettavasti tähän ei ole vastausta, molemmat ovat ihania! Hattara on matalanukkaisena skarpimpi, kun saat Silkkitie nimensä mukaisesti upottavan pehmeä.)

Joulukin näkyy sisustuksessa, vaikka kuvien estetiikkasyistä siirsinkin pari punaista tonttua piiloon. On suorastaan hellyyttävää, kuinka tärkeitä nämä tontut ovat lapsille. Heille kun ripaus kultaa kynttilänjalassa, ikkunoiden tähdet ja joulukirjat eivät vielä edusta riittävästä koristusta.

Olen antanut lasten sommitella koristeet ihan itse, aika monet ovat itsetehtyjä ja siten todella rakkaita.

Tänä jouluna piti uusia ikkunoiden tähdet ja päädyin kotimaista käsityötä oleviin Riike Designin tähtiin, jotka ostin Jyväskylän Forumissa olevasta Designkaverit -popup-kaupasta. Tähden halkaisija on 65 cm, meillä voisi olla isoissa ikkunoissa vaikka vielä suuremmatkin.

Riiken tähdissä ihastuin erityisesti laajaan värivalkoimaan. Näiden tähtien sävy on ”omar” eli todellakin aivan kuin toffeekarkki. Sävy haalistuu ikkunaa vasten otetuissa kuvissa, mutta pehmeän sävyiset koristeet sopivat hyvin sohvan uuden ilmeen kanssa.

Ensimmäiset joulukukat ovat tulleet taloon ja vain toinen esteetikko voi tietää sen riemun, kun nuppuna kotiutunut kukkanen avautuu täyteen loistoonsa!

Jo useana jouluna etsin joulumieltä selaamalla Riikka Kantinkosken ja Virpi Mikkosen superkaunista Joulukirjaa. Reseptejä ja ihania jouluideoita sisältävä kirja saa paraatipaikkansa olohuoneen pöydältä, jossa sen ääreessä on helppoa piipahtaa.

Jos suunnitelmat menevät maaliin saakka, haetaan tänään meille aito lähellä kasvanut kuusi. Sen myötä olohuoneen järjestys tulee pyörähtämään uuteen uskoon. Mutta siitä sitten lisää myöhemmin.

Suloista sunnuntaita!

Saatat pitää myös

8 Kommentit

Heli 16 joulukuun, 2018 - 9:51 am

Aikaisemmassa tekstissä puhuit sohvan kankaan olevan Eco-merkitty, mutta onko kangas täyttä puuvilla/pellavaa vai sekoitetta? Pidän todella paljon näiden uusien päällisten tuomasta ilmeestä sohvaan. Juurikin tuo helma osuus iskee täysillä. Mukavaa joulun odotusta!

Reply
Kerttu 16 joulukuun, 2018 - 6:44 pm

Moikka Heli! Täältä löytyy tarkat tiedot kankaasta: http://www.htcollection.com/tuote/eco/ Minustakin on kiva, kun saa nyt näin paljon vaihtelua vain kangasta vaihtamalla, ihan eri ilme koko huoneeseen. Ihanaa joulun odotusta sinnekin!

Reply
Jonna-Eveliina 16 joulukuun, 2018 - 10:33 am

Ompa kauniin ja harmonisen näköistä! Tykästyin kovasti Marimekon harmaisiin tekstiileihin, joita kodissasi on. Kiitos vinkistä ?✨

Reply
Kerttu 16 joulukuun, 2018 - 6:42 pm

Kiitos Jonna-Eveliina! Nuo Marimekolta saadut Unikot ovat kyllä todella kauniit, ihanaa kun kuosi on päivittynyt tähän päivään niin hyvin.

Reply
Aikku 16 joulukuun, 2018 - 5:19 pm

Tuo Hattara -matto on kaunis. Siihen on kiva jalat laittaa.

Reply
Kerttu 16 joulukuun, 2018 - 6:41 pm

Moikka! Hattara on kyllä todella kaunis ja sen tuntuma tekee siitä erityisen ihanan.

Reply
Jasmin 27 joulukuun, 2018 - 6:33 pm

Mistä olohuoneen marmorinen sohvapöytä on? Se on ihana ?

Reply
Hanna 4 tammikuun, 2020 - 5:14 pm

Heippa! Saanko kysyä seinän harmaan sävyä?Tosi harmoninen ja tyylikäs.

Reply

Jätä kommentti