Nämä elokuun illat

by Kerttu

On jälleen se aika vuodesta, kun illat alkavat hämärtää. On pakko myöntää, että kesä meni vähän liian nopeasti ja vähän liian kurjissa keleissä. Eikä niistä säistä saisi valittaa, mutta jotenkin koko heinäkuu meni rantailmoja odotellessa, enkä oikein tykkää elää jotakin odotellen. Kesästä luopumisen kompensaationi ovat onneksi vielä elokuun illat, jotka maalaavat taivaanrantaa vaaleanpunaisella, eikä sotke maisemaa kellastuneilla lehdillä.
*

iltahamara

iltahamara-3

*
Eilen tein töitä iltasella terassilla, ilta viileni ja sade ropisi lasituksiin. Napsautin lämmittimen päälle ja muistin, miten ikävä minulla onkaan kynttilöitä. Lyhtyjä, takkatulta ja tuikkuja! Ajattelin iltateetä tai jopa oikein villiksi heittäytymistä ja lasia punaviiniä. Mitkä ovatkaan kauneimmat torkkupeitot ja minne kätkinkään lampaantaljat? Päätin julistaa kynttiläkauden avatuksi, olkoon se oodi viimeisille kesäilloille. Puhutaan siitä syksystä vasta vähän myöhemmin.
*

iltahamara-4

iltahamara-5

*
Siinä missä kesällä on tärkeää mennä, tehdä ja kokea, saa hämärtyvissä illoissa ihan luvan kanssa olla ja haaveilla. Oikeastaan elokuun puoliväli saattaa olla parasta aikaa, sillä tuurilla voi saada kesän ja syksyn parhaat puolet. Päivällä sykkivät kadut ja auringonsäteet iholla, illalla rauhan ja tunnelman. Sitä paitsi viikonlopuksi on luvattu kolmeakymmentä lämpöastetta. +15 c lauantaina ja +15 c sunnuntaina.
*

iltahamara-2

*
Tervetuloa hämärtyvät illat! Meillä on aika hyvät konstit kanssasi pärjäämiseen.

Saatat pitää myös

7 Kommentit

Sanna 18 elokuun, 2016 - 9:07 am

Moikka, tuskailen olohuoneen sohvan tyynyjen kanssa ja kaipaisin rentoa sekoitusta erilaisia tyynyjä kuten sinulla! Satutko muistamaan mistä löysit tämän mustavalkoisen tyynyn?

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 20 elokuun, 2016 - 1:33 pm

Hei ja kiitos! Mustavalkoinen tyyny on kotimaisen 1×2-malliston, suosittelen lämpimästi!

Reply
Anna-Mari 18 elokuun, 2016 - 4:22 pm

Täällä ilmoittautuu yksi loppu kesän ja syksyn lapsi! 😀 Kynttilät ja tunnelmointi on niin ihanaa kesän jälkeen. Ompa kaunis matto sinulla olohuoneessa, mikä matto on kyseessä ja mistä? 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 20 elokuun, 2016 - 1:32 pm

Hei! Ihana loppukesä näyttää nyt parastaan, tänään on ihanan lämmin! Olkkarin matto on Linie Designin White.

Reply
Suvi 19 elokuun, 2016 - 11:12 am

Kysymykseni ei varsinaisesti liity tähän postaukseen, mutta olen jo jonkin aikaa haaveillut kodinhoitohuoneeseen uutta maalipintaa, ja tykästyin teidän kodinhoitohuoneen seinien sävyyn. Muistatko mikä sävy teillä on?
Kiitos ihanasta blogista, tätä on ilo lukea! ?

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 20 elokuun, 2016 - 1:31 pm

Heippa ja kiitos! En enää ulkoa muista sävyä, yritän etsiä tiedon ja palaan asiaan toivottavasti pian 🙂

Reply
Johanna L 20 elokuun, 2016 - 7:17 pm

Hei, mistä tua sohvapöytä on? 🙂

Reply

Jätä kommentti