Musta Design Finland – tulipata pihaan tai mökille

by Kerttu
Musta Design Finland – tulipata pihaan tai mökille

Kaupallinen yhteistyö: Musta Design Finland


Musta Design Finland – tulipata pihaan tai mökille

On muutama asia, joita jaksaa tuijotella lähes loputtomiin: nukkuva lapsi, virtaava vesi ja elävä tuli.

Erilaiset tulipesät ovat tulleet pihoille, terasseille ja mökeille.

Musta Design Finlandin uutuus Tulipata on valmistettu kotimaisena työnä Saarijärvellä, materiaalinaan musta teräs. Jo sen paino kertoo laadusta, tämä ei lähde tuulen mukana tai ruostu ensimmäisestä sateesta.

Musta Design Finlandin tuoteperheeseen kuuluu kolme uutuutta: tulipesä, tulipohja sekä paellapannu.

Meille tuli tulipesän sen suurimmassa koossa, halkaisija on komeat 1350 mm. Suuri koko tuo paitsi näyttävyyttä, myös turvallisuutta. Elävän tulen kanssa saa olla aina tarkkana. Terassia suojaamassa on pienet ”tassut” tulipadan alla, näitä ei tarvitse silloin, jos pata on hiekalla tai kivetyksellä.

Tämä tulipata on menossa mökille, mutta koska nuotiopaikka siellä ei ole vielä valmis, kuvaukset hoidettiin kodin terassilla. Kaupungissa kannattaa muutenkin huomioida myös naapurit, ennen kuin tekee tulta.

Suuri pata on turvallinen ja erittäin tukeva, noin satakiloinen. Sitä voidaan kuitenkin liikutella liinojen avulla.
Padan pohjassa on reikä, josta sadevesi valuu pois. Reikää peittää tulppa silloin, kun tulta poltetaan.

Musta Design Finladindin tulipata sai vauhtia mökin nuotipaikkasuunnitelmiin ja emmeköhän vielä tänä kesänä saa sinne tunnelmallisen makkaranpaisto-ja fiilistelypaikan rakennettua.

Musta Design Finland – brändin takana on Saarijärven Päätytuote Oy on toimittanut säiliön päätyjä ja kuperia tuotteita teollisuuden eri aloille jo 30 -vuoden ajan.  Ensimmäiset kuluttajatuotteet ovat nyt saapuneet markkinoille.

Kaikki Musta Design Finland – tuotteet tilataan tämän lomakkeen kautta. Sieltä löytyvät myös tarkemmat koko- ja hintatiedot.

Miltä sinusta näyttää tämä uusi kotimainen designtuote? 


Huomioithan metsäpalovaroitukset avotulen käsittelyssä. 

Saatat pitää myös

1 Kommentti

Sanna 17 kesäkuun, 2020 - 9:03 am

Vau vau! Tosi hieno, ja itseasiassa just sitä mitä olen etsinytkin. Meille on uuteen pihaan tulossa nuotiopaikka kallion kupeeseen, ja tämä tai tulipohja olisi sinne just passeli! Pistänpä mieleen 🙂

Reply

Jätä kommentti