Modernisti kodikas & Kontio – unelmayhteistyö brändilähettiläänä alkaa

by Kerttu
Modernisti kodikas & Kontio – unelmayhteistyö brändilähettiläänä alkaa

Kaupallinen brändilähettiläsyhteistyö: Kontio

Mökkiprojektiamme seuranneet tietävätkin, että alku oli kivikkoinen. Kun on kokenut epävarmuutta ja suoranaista epärehellisyyttä, osaa arvostaa nykytilannetta, kun kaikki sujuu jo puolesta sanasta.

Kun purimme ensimmäisen sopimuksen ja valitsimme Kontion, oli taustalla yksi iso arvo: luottamus. Ilman sitä ei ole mitään, sanotaan. Ja se on totta, sillä aikaisemman hirsitoimittajan asioiden salailu loi koko rakennusprojektin ylle synkän varjon. En edes  halunnut sellaisessa fiiliksessä rakennettua mökkiä.

Nyt tiedän, millaista yhteistyö voi olla myös parhaimmillaan. Kontion kanssa  kysymyksiä ei usein ehdi edes muodostua, sillä prosessi on hiottu niin hyvin. Askarruttaviin asioihin saa vastauksen nopeasti ja ystävällisesti. Kaikki materiaalit löytyvät yhdestä sähköisestä palvelusta vain parilla hiiren klikkauksella. Joka ikinen päivämäärä ja lupaus on pitänyt ja joustoa on löytynyt silloin, kun sitä on tarvittu. Tältä pitää rakentamisen tuntua!

Aikaisemman hirsitoimittajan asioiden salailu loivat koko rakennusprojektin ylle synkän varjon. En edes  halunnut sellaisessa fiiliksessä rakennettua mökkiä.

Tällä kokemuksella olen äärimmäisen otettu, että  saan toimia  Kontion brändilähettiläänä ja  kertoa suomalaisesta laadukkaasta hirsirakentamisesta, asumisen ilmiöistä, arkkitehtuurista ja sisustamisesta. Siis asioista, jotka ovat todella lähellä sydäntäni.

Mökkiprojektimme on yksi osa yhteistyötä, sen osalta jatkan hyväksi havaitulla linjalla raportoimista. Pian pääsette kurkistamaan sisälle, sillä meillä on katto, väliseinät ja lattia paikoillaan ja keittiökin tulossa jo parin viikon kuluttua.

Kiintokalusteista meillä oli viime keväänä yksi suunnitelma, joka meni uusiksi mökkitoimittajan vaihtumisen myötä. Kontion mökin myötä meille on tulossa Kontio Living-keittiö ja kaapistot ja sen verran voi jo paljastaa, että ne ovat ihanat!

Olen äärimmäisen otettu, että saan toimia Kontion brändilähettiläänä ja kertoa suomalaisesta laadukkaasta hirsirakentamisesta, asumisen ilmiöistä, arkkitehtuurista ja sisustamisesta. Siis asioista, jotka ovat todella lähellä sydäntäni.

 

Hirsitalojen muodonmuutos romanttista pyöröhirsitaloista moderneiksi rakennuksiksi on ollut suhteellisen nopeaa. Arkkitehtuurin huikea kehitys on mahdollistanut myös tyylillisiä loikkia eteenpäin, joten Kontio Living vastaa kuluttajien toiveeseen hirsitaloon sopivasta kotoisan modernista ja tyylikkäästä sisustuksesta.

Kontio Living – mallisto elää ajan hengessä, mutta ei myötäile pintatrendejä. Se edustaa juuri niitä elementtejä, joita kaipasin mökin sisustuksessa ja toivon toki kotiinkin. Mallisto mukailee ajatonta, modernia ja klassista tyylisuuntaa tarjoten monia mahdollisuuksia sen oman sisustuksen toteuttamiseen.

Kontio Living  auttaa asukasta vaikka koko talon värimaailman luomisessa katosta lattiaan,  seinistä kiintokalusteisiin ja ikkunoista oviin. Malliston vastaavana on sydämellinen Piia Räisänen, joka suunnitteli toiveideni pohjalta myös meidän mökkikeittiön. Entiseen suunnitelmaan lisänä on mm. aamiaiskaappi ja integroidut kylmäkoneet.

Piian ohjenuora suunnittelussa on se, että kauneus ei riitä, vaan se on aina yhdistettävä arjen toimivuuteen. Hän on asumisen asiantuntija, joka osaa kysyä oikeat kysymykset suunnitelman pohjalle. Lopputulos tarkoittaa aina joukkoa ratkaisuja arjen pulmiin.

Brändilähettiläänä tulen kertomana uutuuksista, näyttämään teille kauniita ja käytännöllisiä hirsikoteja ja yhtenä innostavimpana aiheena pääsemme yhteiselle matkalle kohti vuoden 2020 Asuntomessuja. Tuusulaan tulee Kontion moderni hirsitalo ja saamme seurata sen valmistumista.

Tänään lauantaina 6.4. olen Kevätmessuilla kertomassa kesämökkimme tarinan Helsingin messukeskuksessa Gigantti-lavalla klo 13 ja sen jälkeen  Kontion osastolla 7f130 klo 14-15. Tulkaa moikkaamaan, jos olette lähettyvillä!

Kuten sanottu, koen yhteistyön Kontion kanssa todella inspiroivana. Lähdin postauksessaliikkeille luottamuksesta, joka on perusarvo kaikessa yhteistyössä. Suomalainen Kontio on maailman suurin hirsirakennusten valmistaja ja se työllistää noin 200 työntekijää.

Hirsitaloasuminen sopii mielestäni täydellisesti ekologisuuteen pyrkivään ajankuvaan.  Kontion hirsitaloja, mökkejä, saunoja ja muita rakennuksia valmistetaan tukista valmiiksi lopputuotteeksi Kontion omalla tehtaalla Pudasjärvellä. Sijainti on  keskellä pohjoisen metsiä, joista tuotannon männyt kaadetaan ja noudetaan.

Postauksen kuvat ovat erilaisista hirsitalokohteista, joissa on käyetty Kontio Livingin  kiintokalusteita. Seuraavaksi näytän teille 3D-kuvat mökin kiintokalusteista, jossa meni uusiksi niin materiaalit kuin väritkin. Vitsit, että olen innoissani!

Saatat pitää myös

6 Kommentit

Merja 6 huhtikuun, 2019 - 6:25 pm

Onnittelut mahtavasta hommasta, sopii sinulle kuin valettu. Jäämme odottelemaan mitä kaikkea uutta ja kivaa Kontio Living tarjoaa. Syön vaikka vanhat villahousuni, että suomalainen moderni puu/hirsirakentaminen lähtee uuteen nousuun. Ja uskon myös mökkibuumin elpymiseen koska ilmastonmuutos saa monet miettimään lentomatkailua. Mökkeily on muutenkin nouseva trendi, kukapa ei nauttisi Suomen kesästä. Nykymökkeilyyn liittyy helppouden (=mukavuudet) lisäksi mielestäni uudet mielikuvat kauniista ja toimivasta sisustuksesta, eikä mökki suinkaan ole enään mikään vanhan rojun kaatopaikka.

Reply
Kerttu 7 huhtikuun, 2019 - 11:47 am

Hei Merja! Jaan ajatuksesi täsmälleen. Itse asiassa suomalainen luonto on uutta luksusta, ihmiset suurkaupungeissa haaveilevat rauhasta ja puhtaudesta ❤️ kiitos kannustuksesta!

Reply
Suvi m / Valkoinen Harmaja 7 huhtikuun, 2019 - 9:28 am

Onnea ihana Kerttu! Olet aivan varmasti erinomainen brändilähettiläs. <3 Innolla seurailen. 🙂

Reply
Kerttu 7 huhtikuun, 2019 - 11:46 am

Iso kiitos Suvi! ❤️ Kontion kanssa löytyi yhteinen sävel helposti ja omakohtaisen kokemuksen myötä lähettiläänä on helppoa toimia.

Reply
Kolmen äiti 8 huhtikuun, 2019 - 12:18 am

Onnea valinnasta brändilähettilääksi! Mahtavaa nähdä pian keittiökuvia!

Reply
Kerttu 9 huhtikuun, 2019 - 10:37 am

Suurkiitos! Ja pian tulee keittiökuvia <3 Ihana, kun olet hengessä mukana!

Reply

Jätä kommentti