Moderni paritalo metsän kainalossa

by Kerttu

VALO kuvaus & stailaus-kohde

taloedesta

Tämä moderni paritalo sijaitsee metsän kainalossa Leppävedellä, 12 kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Asuinalue tarjoaa omaa rauhaa perheelle ja samaan aikaan paljon kavereita lapsille, sen todistavat alueen uusi alakoulu 1.-3. luokkalaisille ja neljä päiväkotia. Kun kaarroin kameran kanssa pihaan, kiinnitin huomiota pihaa rajaavaan mäntymetsään. Voiko olla suomalaisempaa maisemaa?

ruokailutila

Onneksi tämä maisema on tuotu myös sisälle, sillä ikkunat ovat kuin suuret luontotaulut. Olohuone, keittiö ja ruokalutila muodostavat kodin sydämen, jossa vietetään aikaa kokkaillen, rentoutuen ja takkatulesta nauttien. Hulppea huonekorkeus antaa lisätilan tuntua.

olohuone-2

takka

Keittiön helppohoitoinen laattalattia on huolettoman kotikokin valinta.  Saarekkeen äärellä voi nauttia vaikka aamupaloja tai pitää seuraa ruuanlaittajalle.

keittio

Kodissa on yhteensä 90 asuinneliötä ja tilat jakautuvat kahteen tasoon. Alakerrassa on keittiö, olohuone, ruokailutila, wc ja yksi makuuhuone. Ferm livingin half moon-tapetti sopii moneen käyttöön, alakerran huoneesta on helppoa sisustaa makuuhuone, lastenhuone tai työhuone.

makuuhuone1-2

Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, kylpyhuone saunoineen sekä parveke.

makuuhuone2

Päämakuuhuoneessa yhdellä seinällä on Ritva Krondundin klassikkotapetti Kirsikkapuu. Ikkunoista avautuu rauhoittava metsämaisema ja petivaatteet on helppoa heittää tuulettumaan omalle parvekkeelle. Samassa paikassa voi käydä vilvoittelemassa saunasta.

parveke

Yläkerran toinen makuuhuone sopii hyvin lastenhuoneeksi ja seinällä on valmiiksi neutraali mustavalkoinen tapetti. Kaikki kodin pinnat ovat hyvässä kunnossa, joten muuttamaan pääsee ilman remonttihuolia. Lisää säilytytystilaa tarjoaa vaatehuone, jonne on käynti yläkerran pienestä aulasta.

makuuhuone3

 

On mukava juttu, että ehdin kuvaamaaan kodin ennen ensilunta, sillä nyt potentiaaliset ostajat hahmottavat pihan ja sen mahdollisuudet paremmin. Ulkoilua rakastavalle perheelle paikka on loistava, sillä valaistulle maakuntauralle pääsee suoraan omalta takapihalta. Hiihtoladut ja lenkkipolut eivät voisi olla lähempänä. Perheen pienimpien suosikkiretkipaikka löytyy parinsadan metrin päästä, jossa sijaitsee ihana Koiralammen laavu pienen metsälammen rannalla.

paritalo

Tämä valoisa, vaalea ja moderni koti tulee myyntiin tänään sunnuntaina ja sen ilmoituksen lisätietoineen ja -kuvineen löydät Etuovesta. Ensimmäinen näyttö on 12.11., kannattaa suunnata paikan päälle ihastumaan!

Saatat pitää myös

Jätä kommentti