Moderni automatto: OYOY Adventure

by Kerttu

Nyt on luvassa vähän erilaisia sisustuskuvia! Uutukaiset OYOY:n Adventure-matot saapuivat Oslon kautta Helsinkiin siskoni avustuksella ja sieltä matot päätyivät tyttären kummisedän mökille. Aurinkoisena elokuun päivänä lähdimme mattoja hakemaan ja uintireissulle kauniisiin maisemiin. Koska olen malttamaton, avasin paketit jo mökillä ja levitin matot katseltavakseni laiturille. Onneksi kamera oli mukana, sillä sain idean kuvata matot luonnon äärellä. Mitäs pidätte?

oyoy-1-3

Uutuusmatto osui silmiini ensi kerran Instagramin kuvavirrassa ja tiesin heti, että juuri tällaisen haluan poikamme huoneen lattialle. Suomesta niitä ei vissiin vielä saa (korjatkaa, jos olen väärässä), mutta norjasta sai, joten ei muuta kun sisko asialle. Kiitos muuten hänelle kaikesta mahdollisesta avusta, eikä vain koskien näitä mattoja 🙂 Koska kyseessä on pitkä ja kapea matto (mitat 80 x 170 cm), tilasin niitä samantien kaksi. Pitää mallailla laitanko huoneen lattialle kaksi mattoa vierekkäin. Jos se on liikaa, toinen matto on jo alustavasti varattu uuteen kotiin.

oyoy-1-4

Matto tuntuu laadukkaalta. Se on 100 % puuvillaa, kudos on jämäkkää ja paksua. Matto tuntuu pysyvän mukavasti paikoillaan, vaikka varmasti vaudikkaammalle leikkijälle liukueste on tarpeen. Kuvio on käsinpainettu.

oyoy-1-5

Sävy ei ole vitivalkoinen vaan enemmänkin luonnonvaalea, uskon että se väri on paljon käytännöllisempi lastenhuoneessa.

oyoy-1-2

Mattoa ei oltu pilattu hinnallakaan, olisikohan hintaa jäänyt euroissa noin 65 euroa. Tämän syksyn mallistossa on muuten hyvin samanoloinen matto H&M:n lasten sisustusmallistossa, sen koko on vähän pienempi. Tätä en ole nähnyt livenä, joten laatueroista en osaa sanoa. Uskoisin, että OYOY:n uutuusmatto matto päätyy pian myös Suomen jälleenmyyjien valikoimiin.

oyoy-1

Ihana aurinkoinen elokuinen päivä alkoi kääntyä iltaa ja oli aika pakata matot, eväät ja uintikamppeet ja suunnata kohti kotia. Minäkin sain vihdoin heitettyä talviturkin, enpä muista milloin viimeksi olisin mennyt ensimmäisen kerran uimaan vasta elokuun puolen välin jälkeen!

oyoy-1-6

Nautitaan auringosta!

Voit seurata blogiani Bloglovinissa / Facebookissa / Instagramissa Twitterissä / Pinterestissä / Snapchatissa (kerttup)

Saatat pitää myös

18 Kommentit

Lyde 18 elokuun, 2015 - 11:03 am

Tuo on kiva matto, meiltäkin se löytyy. Minä tilasin omani ruotsalaisen nettikaupan kautta 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 18 elokuun, 2015 - 10:10 pm

Kiva kuulla! Onko matto toiminut hyvin käytössä?

Reply
Lyde 20 elokuun, 2015 - 12:09 am

Ainakin sillä on huristellut paljon pikkuautoja, eli ilmeisti toimii juuri niinkuin pitääkin 🙂

Reply
Riksu 18 elokuun, 2015 - 11:22 am

Kaunis matto! Meillekin tuo olisi lastenhuoneeseen liian kapea. Kerro sitten, päädyitkö laittamaan matot rinnakkain, ja miten ne siinä pysyvät.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 18 elokuun, 2015 - 10:12 pm

Kerron kyllä kun pääsen testaamaan! Pitää vaan saada myös muuta sisustusta nytkähtämään eteenpäin, jotta hahmottaa kokonaisuuden 🙂

Reply
Hanna/ Pastellimaja 18 elokuun, 2015 - 11:25 am

Tosi hauska automatto! Harmi kun meiltä ei noita pikkuautollisia kavereita löydy. Mutta olisi aika kiva idea lahjaksi kummipojalle, niitä kyllä löytyy useampikin. Mukavaa viikkoa ja tsemppiä uuteen hyvinvointoproggikseen, kuulostaa motivoivalta!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 18 elokuun, 2015 - 10:13 pm

Tämä on kyllä hyvä lahjaidea! <3 Ja kiitos tsempeistä, valmistaudun just syömällä kaikki herkut pois kaapeista häiritsemästä ;D

Reply
Heidi / Kuistin kautta 18 elokuun, 2015 - 12:19 pm

Ihana ajatus kuvata matot laiturilla. Itsekin olen näitä mattoja instassa ja pinterestissä ihastellut, mutta pääsyin lopulta HM:n automattoon. Helppoa ei senkään käsiinsä saaminen ollut, sillä ne on myyty aina hullunnopeasti loppuun. No nyt matto tuli ja tämäkin versio on kyllä tosi kiva. 🙂 1,5 vuotias poika leikki siinä jo innoissaan, vaikka olin ajatellut säästää sen tulevaan taloomme. Olisi kiva nähdä nuo yoyo:n matot sitten myös huoneessa, vaikka mattolaituri saikin nyt ihan uuden merkityksen! 😉 Aurinkoisia päiviä! 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 18 elokuun, 2015 - 10:13 pm

Kiva kuulla että olette olleet tyytyväisiä mattoon! Kuvaan kyllä matot lastenhuoneessa, kunhan saan taas vähän sisustusjuttuja eteenpäin 🙂

Reply
Yks äiti 18 elokuun, 2015 - 5:33 pm

Minusta Hm:n matto näyttää lapsen kannalta toiminnallisemmalta parkkipaikkoineen ja erilaisine reittivaihtoehtoineen.

Meillä oli kirppikseltä käyttämättömänä löytynyt 60-70-lukulainen retromuovimatto automaattina ja on niin kiva, että on edelleen piristyksenä ja väriä tuomassa alakoululaisen musta-valkoisessa huoneessa 😉

Reply
Yks äiti 18 elokuun, 2015 - 5:34 pm

Automaattina = automattona (autocorrect, aaaargh!)

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 18 elokuun, 2015 - 10:14 pm

Molemmat ovat omalla tavallaan kivoja! Itse ihastuin tähän vähän suurempaan malliin. Tuollainen retromatto on varmasti ihana piristysruiske!

Reply
PK 19 elokuun, 2015 - 1:24 pm

Hei,

olen kuullut että osa esim. suomalaisista nettikaupoista ei ole ottanut tätä myyntiin koska sitä ei saa pestä vedellä. Melko tärkeä ominaisuus olisi lasten matossa kuitenkin.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 23 elokuun, 2015 - 10:23 pm

Tuo pesuhomma on tosiaan aika kinkkinen, ilmeisesti tuo ”spot clean” suositus johtuu käsinpainetusta kuvioinnista. Mutta ainakin meille matto tulee käyttöön ja sitä pestään tarpeen tullen.

Reply
Jenna 1 huhtikuun, 2016 - 11:49 am

Oletko pessyt mattoa? Meillä värit levisi jo kun pyyhkäisin pienen määrän puklua pois 🙁 voikohan tuota enää pelastaa…?

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 2 huhtikuun, 2016 - 12:47 pm

No, meillä mies oli heittänyt maton koneeseen ollessani reissussa ja kyllähän siitä värit haalistui :/

Reply
Maari | Hulivilini 19 elokuun, 2015 - 9:12 pm

Mä kans meinasin tilata tuon maton, mutta päädyin kuitenkin H&M homen samantyyliseen pienempään 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 2 huhtikuun, 2016 - 12:48 pm

Se on kanssa tosi kiva matto!

Reply

Jätä kommentti