Tulossa pojan huoneeseen

by Kerttu

Vauva sai perjantaina rokotukset ja niinpä meillä on nukuttu vähän huonosti ja kitisty normaalia enemmän. Tämä kuvailu koskee sekä äitiä että vauvaa 😉 Mies on ollut töissä, joten olen saanut pyörittää sirkusta yksikseni. Pienellä ponnistelulla olemme kuitenkin olleet liikenteessäkin ja kyllä maiseman vaihto tekee hyvää kaikille. Tänään kävin vihdoin päivittämässä urheiluvaatteeni ja sitten juhlimme lasten serkun synttäreitä. Tiedättekö mikä on oikeasti arjen luksusta? Se on se, kun intensiivisen viikonlopun päätteeksi mummi ja vaari tulevat sunnuntai-iltana käymään ja tuovat tullessaan isot astiat vastapoimittuja mustikoita ja vadelmia. Vaari ulkoiluttaa koiran ja mummo lukee tytölle oikein monta satua ja auttaa iltatoimissa. Kitisevästä vauvasta tulee hyväntuulinen vauva, kun hän saa olla sylissä kaikessa rauhassa. Kun molemmat lapset ovat nukkumassa kassista löytyy väsyneelle äidille suklaata. Kun ovi painuu kiinni, on päällimmäinen tunne kiitollisuus. Pala suklaata ja rauhaa, muuta ei sitten tarvitakaan.
2015-08-16

Pojan huoneen sisustus on jälleen nytkähtänyt eteenpäin, ehkä muistatte sisustussuunnitelmani (täällä). Minua ihastuttaa Arne Jacobsenin lasten uutuustuotteet ja tilasin vauvan sänkyyn Design letters -petivaatteet. Tuo turkoosi värisävy on just eikä melkein se, jollaista haluan mustavalkoiseen huoneeseen piristykseksi. Etsinnässä on vielä printtejä seinälle ja kehysten kanssa samaan kollaasiin ajattelin kiinnittää Televisio -peilin samassa raikkaassa värissä. Huomenna meille kotiutuu myös Oyoy:n Adventure-matto ja syyskuun alussa AVAroomin valkoinen pinnasänky.

Ihana tunne, kun sisustusjutut etenevät ja pian saa jotain konkreettista aikaiseksi. Toivottavasti siellä viikonloppu on mennyt mukavasti. Voimia ja aurinkoa uuteen viikkoon!

Voit seurata blogiani Bloglovinissa / Facebookissa / Instagramissa Twitterissä / Pinterestissä / Snapchatissa (modernistikodikas)

Ps. Olen saanut viestiä, että minua ei pysty lisäämään seurattaviin Snapchatissa! Onko joku onnistunut? Jos modernistikodikas ei jostain syystä toimi, kokeile kerttup. Selvittelen mistä kiikastaa 🙂

Kollaasin kuvat Scandinavian design center.

Saatat pitää myös

16 Kommentit

Elisa n 16 elokuun, 2015 - 10:19 pm

Tuo snapchat nimimerkki kerttup toimii:)

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 16 elokuun, 2015 - 10:33 pm

Mahtava juttu! Kiitos 🙂

Reply
Sini 16 elokuun, 2015 - 11:42 pm

Ihanat värit teillä lastenhuoneessa! Arne Jacobsenin sisustustuotteet ovat ihania ja näköjään myös lasten tuotteista löytyy vaikka mitä 🙂 Ehkä joskus tulevaisuudessa tämäkin Jakobsen fani pääsee niitä hyödyntämään..

http://maistuvaa-arkea.blogspot.fi

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 18 elokuun, 2015 - 10:04 pm

Kiitos Sini! Minäkin tykkään näistä kuoseista ja väreistä, modernin ajattomia 🙂

Reply
Niina 17 elokuun, 2015 - 9:08 am

Joko olet tutustunut Poster Misterin printtijulisteisiin? http://www.postermister.fi

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 18 elokuun, 2015 - 10:04 pm

Pitääpä tutustua! Kiitos vinkistä 🙂

Reply
Anna 17 elokuun, 2015 - 11:32 am

Ihania ideoita pojan huoneeseen. Meillä on myös käynnissä 3-vuotiaan pojan uuden huoneen sisustusprojekti ja koska kirjaimet kiinnostavat tällä hetkellä tosi paljon, toimisi nuo Jacobsenin uutuustuotteet paremmin kuin hyvin. Kivasti mustavalkoisuutta piristää tuo turkoosi väri. 🙂 Mistä noita nyt sitten saa? Ja kiitos taas kauniista blogista!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 18 elokuun, 2015 - 10:05 pm Reply
Auroora 17 elokuun, 2015 - 5:02 pm

Voi ihana. Isovanhemmat, jotka haluavat auttaa ja välittävät, ovat kultaakin kalliimpia. Ihan herkistyin lukiessani kirjoituksiasi. 🙂 Nimimerkki Vastaavaa elämänvaihetta elävä 🙂 Ihania juttuja pojan huoneessa/huoneeseen tulossa!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 18 elokuun, 2015 - 10:09 pm

Todellakin, hyvät tukiverkot ovat korvaamattoman tärkeitä. Toivottavasti sinullakin löytyy arjen auttajia tarvittaessa <3

Reply
Syvältä. Sanna 17 elokuun, 2015 - 7:39 pm

Suklaa auttaa aina 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 18 elokuun, 2015 - 10:06 pm

Todellakin, hyvät tukiverkot ovat korvaamattoman tärkeitä. Toivottavasti sinullakin löytyy arjen auttajia tarvittaessa <3

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 18 elokuun, 2015 - 10:07 pm

Paras lääke pikkuvaivaan ;D

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 18 elokuun, 2015 - 10:06 pm

Todellakin, hyvät tukiverkot ovat korvaamattoman tärkeitä. Toivottavasti sinullakin löytyy arjen auttajia tarvittaessa <3

Reply
Anne 21 elokuun, 2015 - 9:53 am

Kiva postaus, itselle juuri ajankohtainen. Tiedustelisin myös leikkimatosta. Olisiko vinkkejä myös äidin katseen kestävän leikkimatosta valintaan?

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 21 elokuun, 2015 - 2:39 pm

Heippa! Tarkoitat varmaan sellaista vauvan leikkimattoa? Meillä on sellainen värikäs versio, sillä pieni vauva erottaa parhaiten kirkkaat värit. Eihän se mikään nätein ole silmälle, mutta onneksi niin pienen hetken käytössä, että en ole antanut sen häiritä. Mamas & Papas -merkillä löytyy tällainen neutraalin värinen, mutta onkohan se kiva vauvalle? http://www.lastenturva.fi/tuote/mamas-papas-vauvan-leikkimatto-night-time-hugs/5031672454360/

Reply

Jätä kommentti