Mitäs tykkäät?

by Kerttu

Me bloggaajat olemme aika uteliasta sakkia ja ainakin minä halkean monesti uteliaisuudesta pohtiessani, keitä te olette ja ennen kaikkea mitä te lukijat saatte ja toivotte blogiltani.

Blogien ja myös blogeihin liittyvän markkinoinnin tueksi on käynnissä tällä hetkellä Indiedays- ja Inspiration-blogien sivustolla lukijatutkimus. Olette ehkä huomanneetkin pikkuisen pop-up-ikkunan?    Kyselyssä kartoitetaan blogien lukijoiden taustatiedot kuten ikä, sukupuoli ja asuinpaikka sekä mielenkiinnon kohteita.

  

Bloggaajat saavat lukijatutkimuksen keskeiset tulokset oman blogimme osalta. Kyselyssä kysytään, mitä asioita blogeista haet yleisesti ja mitä näistä asioista koet saavasi lukiessasi Modernisti Kodikasta. Ajatuksesi ovat tosi arvokkaita, siksi olisi kiva jos maltat viisi minuuttia käyttää kyselyyn. 

Google Analytics kertoo, että blogini lukijamäärä kasvaa tasaiseen tahtiin, nyt teitä on on siellä ruudun takana lähes 30 000 yksilöityä lukijaa kuukausittain. Kommentit ilahduttavat minua, mutta käytännössä vain pieni prosentti jättää käynnistään merkkiä. Ja hyvä niinkin, olin itsekin aika laiska (siis todella, heh) kommentoija ennen omaa blogia. Lukijatutkimuksen avulla saisin vähän tietoa teistä hiljaisista, mutta äärettömän tärkeistä lukijoista. 

Pop-up -ikkuna ei näy ihan joka kerta sivuille tullessasi, joten nappaa kiinni tilaisuuteen ikkunan nähdessäsi! Vastatessasi kyselyyn voit samalla osallistua kymmenen 50 euron arvoisen lahjakortin arvontaan. Kaikki tutkimuksessa antamasi tiedot käsitellään anonyymisti. Yhteystietotojasi käytetään ainoastaan mahdollisen palkinnon toimittamiseen, eikä niitä käytetä markkinointiin tai luovuteta kolmansille osapuolille.

Kuvituksena viime syksyn Habitare-messujen ihanuuksia. Kevätaurinko nostaa sisustuskuumeen ihan uusiin lukemiin, nyt kun   tammikuu on tapulteltu. Olemme taas aika monta askelta lähempänä valoa ja lämpöä!

Saatat pitää myös

5 Kommentit

Dara 31 tammikuun, 2014 - 5:50 pm

Voi ei, mä oon aktiivisesti vaan klikkaillut ”ei kiitos” -kohtaa tuosta popupista, kun en ole tiennyt mitä asia koskee. Olen luullut, että se on joku itse sivustoon täysin liittymätön häiriötekijä tms… Eli kiitos tästä postauksesta, tiiämpä nyt toimia toisin, kun se ikkuna eteen putkahtaa ;D

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 31 tammikuun, 2014 - 6:41 pm

Uskon, että pikainen rastin painaminen on monen spontaani ensireaktio. Kiitos, jos jaksat kyselyyn vastata Dara <3

Reply
Dara 31 tammikuun, 2014 - 9:07 pm

Kerttu! Asiasta villasukkaan; mulla on sulle haaste blogissani 😉 En tiiä ootko sen jo ehtinyt saadakin..

http://daralandia.blogspot.fi/2014/01/polkkaa-shakkii-ja-murretta.html

Reply
jaana kauniinkarumaailma 31 tammikuun, 2014 - 10:38 pm

Hei mulla sama reaktio! Äkkiä pois häritsemästä 😉
Mä tulin sun sivuille nyt ekaa kertaa, pitääkin tutkia rauhassa!
-Jaana

Reply
Anonymous 1 helmikuun, 2014 - 12:18 pm

Itse luen blogeja pelkästään puhelimella joten kyselyyn en siitä syystä ole törmännyt. 🙂
-TanjaP

Reply

Jätä kommentti