Mikä matto makkariin?

by Kerttu

Olemme olleet jo vuoden päivät ilman mattoa makuuhuoneessamme. En ole keksinyt / osannut päättää,  millainen maton pitäisi olla. Ehkä suuri, joka menisi kunnolla sängyn jalkojen alle? Vai simppeli käytävämalli? Entä mikä materiaali ja väri?

Millaisen maton sinä näkisit makuuhuoneessamme? 

Tänään teen pikapysähdyksen Ikeassa, löytyisiköhän sieltä mitään potentilaalista?

Saatat pitää myös

19 Kommentit

Marsu 4 maaliskuun, 2017 - 10:13 am

Ihanan raikas makuuhuone! Laittaisin kyllä ehdottomasti jotain vähäeleistä peruspuuvillaräsymattoa esimerkiksi valkoisena tai valkoisena, jossa olisi ripaus mustaa ja/tai kellertävää ? makuuhuoneeseen ei kannata laittaa ainakaan mitään pölynkerääjämattoja.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 5 maaliskuun, 2017 - 5:31 pm

Kiitos paljon!

Puuvillamatto voisi olla ihan hyvä, kevyt myös puistella 🙂

Reply
Sohvia 4 maaliskuun, 2017 - 10:20 am

Sellainen, mikä löytyy Homevialauran kotoa olkkarista. Hän on niistä tainnut kirjoittaakin postauksen. Sopis täydellisesti!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 5 maaliskuun, 2017 - 5:30 pm

Kiitos, pitääpä tutkia Lauran mattohankintaa tarkemmin!

Reply
Taru 4 maaliskuun, 2017 - 10:22 am

Itse olen päätynyt vain pariin harmaaseen lampaantaljaan (Ikeasta) sängyn ympärillä. Ovat ihansn minimalistiset 🙂 Jotenkin makuuhuoneeseen ei kaipaa mitään extraa pölyävää lisätekstiiliä peittojen ja tyynyjen lisäksi.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 5 maaliskuun, 2017 - 5:30 pm

Lampaantaljat ovat kyllä ihanan pehmoisia! ❤

Reply
Sari N. 4 maaliskuun, 2017 - 10:46 am

Joskus muinoin, kun sain ilmaiseksi Avotakan sisustussuunnittelijan suunnitelman, minulla oli makkarissa Hanna Korvelan iso Duetto-matto osin sängyn alla niin, että se kuitenkin täytti ison osan makkarista. Tykkäsin siitä todella paljon, mutta valitettavasti tällä hetkellä en halua vihreää mattoa lattialleni, joten matto odottaa uutta tulemistaan varastossa.

Kuvittelisin tuohon sinun makkarisi lattialle ison valkoisen Duetto-maton…Toki hinta on suolainen mutta sen kivempaa makkarimattoa ei olekaan. Se ei pölyä ollenkaan, tuntuu ihanalta paljaan jalan alla ja on näyttävä. Kotimainen taidonnäyte, ei mitään Ikeaa…;-)

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 5 maaliskuun, 2017 - 5:29 pm

Duetto olisi kyllä aivan ihana! Ja oikeassa olit, ei Ikeasta löytynyt tällä kertaa mitään potentiaalista 🙂

Reply
Irmeli M. 4 maaliskuun, 2017 - 2:49 pm

Hei!

Miltä näyttäisi tämä ainakin Kruunukalusteelta löytyvä banaanisilkkimatto:

http://www.kruunukaluste.fi/tuote/densy-matto/

On siitä kiva, että näyttää toisesta suunnasta katsottuna vaalealta ja toisesta suunnasta taas tummemmalta. Itse olen siihen todella tykästynyt.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 5 maaliskuun, 2017 - 5:28 pm

Kaunis! Kiitos vinkistä!

Reply
Sirpa 4 maaliskuun, 2017 - 8:52 pm

Meillä ei ole mattoa makuuhuoneessa, enkä sitä ko. huoneeseen haluakaan. Teillä on kaunis vaalea lattia, miksi se ei saisi näkyä? Ja sängyn alle matto… ajatuskin hirvittää, siellä ne isot villakoirat lymyää. Jos kuitenkin mattoa kaipaat, niin miten olisi Woodnotesin kapea käytävä matto. Ei pölyä!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 5 maaliskuun, 2017 - 5:28 pm

Onhan se ihan kätevää olla ilman mattoa, mutta kaipaan sen tuomaa pehmeyttä. Ja Hugo-koiran kynnet rapisee paljasta lattiaa vasten, jos se vaeltaa yöllä 😀

Reply
Rosa 4 maaliskuun, 2017 - 9:04 pm

Mulla on tässä ehdotus makkarin matoksi. Pidän itse väreistä, mutta tämä on hillitty. Arvelen tämän sopivan sinun värimaailmaasi. https://www.carpetvista.fi/matto/patchwork?artno=XVZQ185

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 5 maaliskuun, 2017 - 5:27 pm

Kiitos, pitääpä tutustua tarkemmin!

Reply
Muuttuva kotini Päivi S 4 maaliskuun, 2017 - 11:38 pm

Ite haaveillut Koko iäksi mattoa makkariin, mutta en ole vielä raskinnut ostaa. Vois teillekkin sopia 🙂 Kaunis yksinkertainen matto.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 5 maaliskuun, 2017 - 11:14 am

Se on kyllä hurjan kaunis matto!

Reply
Laura 5 maaliskuun, 2017 - 4:47 pm

Meillä on tämä matto 70 x 120 kokoisena. Todella ihana <3 Nyt samaa mattoa saa myös isompana. https://www.indeco.fi/tuote/the-touch-of-spa-matto-valkoinen/

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 5 maaliskuun, 2017 - 5:26 pm

Aivan ihana uusi tuttavuus, kiitos vinkistä!

Reply
Villis 5 maaliskuun, 2017 - 9:24 pm

Hanna Korvelan Duetto sopisi todella hyvin moderniin kotiinne, sitä oli joku muukin ehdottanut. Värejä löytyy ihana määrä ja matto on mahtava, niin kesällä kuin talvella. Kruunukalusteen silkkimatto on varmasti myös kaunis, kannattaa varmaan käydä katsomassa.

Reply

Jätä kommentti