Matolla pehmeyttä makkariin

by Kerttu

Tämä sunnuntai on niin odotettu, sillä meillä ei ole mitään ohjelmaa. On ollut ihana puuhata kotona perheen parissa, purkaa matkalaukkuja, pyörittää pyykkiä ja jopa vähän nyppiä rikkaruohoja pihasta. Kun on ollut tarpeeksi menossa, arkisimmatkin asiat tuntuvat mukavilta. Ystäväni pyysi lenkille, mutta ilmoitin, että en tänään poistu tontilta kuin korkeintaan Hugon kanssa lähimetsään. Näitäkin päiviä välillä tarvitaan.

Makuuhuoneessa on vihdoin matto, aika kauan onnistuinkin sinnittelemään ilman. Nyt tuntuu, että aivan liian kauan, niin paljon pehmeyttä ja tunnelmaa se tuo. En tiedä olenko hassu, mutta tuntuu myös että maton kautta on paljon mukavampi pujahtaa nukkumaan, ehkä siihen karisee mahdolliset miniroskat varpaista, eivätkä päädy sänkyyn. Puhumattakaan siitä, miten ihana on aloittaa aamu astumalla pehmeälle alustalle viileän lattian sijaan.

Mattojen päättäminen on ollut minulle erityisen haastavaa, tännekin sovittelin vaikka mitä vaihtoehtoja. Lopulta ostin Sisustus Annivalista Svaneforsin paimentolaishenkiseen puuvillamaton*, joka sopii makuuhuoneeseen materiaalilta, kooltaan ja tunnelmaltaan.

Sisustin makuuhuoneeseen vähän kevättunnelmaa H&M Homen viltillä ja tyynyillä, sekä hennon roosilla liljoilla. Kaikenlaisia pikkuideoita olisi makkariinkin, mm. sänky kaipaa edelleen päätyä. Sitä varten pitäisi ehkä uudistaa myös yövalot, joten ihan tähän ruuhkaan en ole valmis tätä ketjureaktiota aloittamaan.

 

 

Iltapäivä menee mökkiasioita pohtiessa.  Huomenna on jännittävä päivä tontilla, sillä saamme Sunhousen arkkitehti Kalle Oikarin käymään. Lista tiukalla budjetilla toteutettavista toiveista on melkoinen, joten toivotaan että hän on toiselta ammatiltaan taikuri 😀 Ei vaan, yritän hahmottaa toiveemme mahdollisimman tarkkaan, jotta osaamme myös tehdä kompromissit oikeissa paikoissa.

Mukavaa sunnuntaita!

*Sain matosta pienen blogialen, kiitos Annival Interior

Saatat pitää myös

2 Kommentit

Piia 4 kesäkuun, 2017 - 3:20 pm

Hyvä valinta! Hankin tuon saman maton meille alkuvuodesta makuuhuoneeseen ja tykkään kovasti! 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 4 kesäkuun, 2017 - 3:31 pm

Ihana pehmeä! Ja tarpeeksi matala, kun oven on mahduttava liikkumaan sen päältä 🙂

Reply

Jätä kommentti