Laurin tuparit tänään tv:ssä

by Kerttu

Suuret kiitokset Suville muistutuksesta, läheltä piti että olisi mennyt ihan ohi tämä Laurin kodit-sarjan päätösjakso. Tammikuun lopulla teimme vierailun tähän upeaan kotiin tupaantuliaisten merkeissä ja tänään tämä jakso nähdään MTV3:lla klo 20.00.

Olimme Laurin talolla iltapäiväkolmesta lähes iltakymmeneen saakka ja televisiokamerat pörräsivät koko ajan. Toki fokus oli päätähdissä Laurissa, Elastisessa, Aleksi Valavuoressa ja Duudsonien Jarpissa, mutta juuri siksi ainakin allekirjoittaneelta pääsi pikkuisen unohtumaan, että olemme tv-sarjan kuvauksissa.

Hauskaa katsoa, millainen tunnin ohjelma on usean tunnin kuvaussessiosta saatu kasattua. Todennäköisintä (ja toivottavinta) on, että ruutusekunteja ei ole tulossa, mutta jännittäähän se vähän sattuuko juuri kaivamaan nenää tai nauramaan niin, että kitarisat paistaa.

Oletteko seuraanneet sarjaa? Minulla on ollut koko kevään television katselu ihan minimissä, mutta onneksi Katsomosta voi tehdä sarjamaratoneja, jos haluaa jälkikäteen kuroa menneitä ohjelmia kiinni.

Tämän illan jaksossa oli mukana useita bloggajia, joten kertokaahan jos bongaatte tuttuja!

 

Saatat pitää myös

2 Kommentit

Ari H 5 kesäkuun, 2017 - 7:57 pm

Elastisen talon rakentaminenhan ei mennyt ihan putkeen – oliko muilla ja Laurilla erityisesti sujunut suuremmitta ongelmitta? Puhuttiinko näistä, vai oliko kepeämmät aiheet? Sarjassahan Elan ongelmat taidettiin täysin sivuuttaa (ymmärrettävää sinänsä).

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 6 kesäkuun, 2017 - 10:37 pm

Hei! Jotain hässäkkää siellä oli ilmeisesti alihankkijan työmiesten kanssa tmv, mutta ne tiedä tarkemmin. Tupareissa keskityttiin lähinnä fiilistelemään kotia, joka oli kyllä upea!

Reply

Jätä kommentti