Marimekon upea Urna

by Kerttu

Kiitos viime päivien vilkkaasta keskustelusta kommenttilaatikossa ja some-kanavissa, on ollut ilo lukea teidän ajatuksianne! Tämän postauksen kirjoittamisen jälkeen sukellan kommenttimereen (kuulostaa mahtipontiselta, mutta olenkin superlatiivien ystävä). Jos en nukahda pystyyn sitä ennen 😀

Tämän päivän agenda ei mennyt kuin Strömsössä. En ole kova jännittäjä, mutta luomenpoisto tuntuu ajatuksena jotenkin epäilyttävältä. Niinpä vaikka olinkin kerännyt rohkeuteni, sorruin vielä lääkärin odotusaulassa googlettamaan ”sattuuko luomenpoisto?”, toki vähintää yhtä paljon mietitytti mahdolliset vaaralliset ihomuutokset.

Ehdinkin odotellessani lukea keskustelupalstoilta kaikkien alojen erikoiasiantuntijoiden mielipiteitä hyvän tovin (ei helpottanut jännitystä), kunnes päätin marssia tiskille vielä tarkistamaan aikani. Ja niin, olin saapunut paikalle puoli tuntia myöhässä. Selvisin sentään ilman laskua, sillä lopulta jäi ilmaan leijumaan olinko saanut väärän ajan vai sekoillut itse. Kiitos ja hei, tervetuloa kuukauden kuluttua uudelleen! Hukkaan meni taas hyvät jännitykset ja minä ja luomeni poistuimme vähin äänin paikalta.

Olohuoneessa odotti Marimekon Urna-vaasi. Sain sen osana Suosikkihetkeni kotona- kevätkampanjaa.  Marketin räjähtäneet krysanteemit eivät tee sille oikeutta, mutta toisaalta tuo on niin kaunis esine, että se näyttää hyvältä vaikka risuilla täytettynä.

Vaasi on todella näyttävä ja sen halkaisija on 30 senttiä. Ennustan siitä tulevan yksi lempiesineistäni, pidän sen muotoilusta ja käytännöllisyydestä niin paljon. Yksinkertainen sisustus saa näyttävästä maljakosta ja kauniista kimpusta rutkasti lisää mielenkiintoa.

Tällä hetkellä olohuoneessa ollaan ilman mattoa ja Woodnotesin Avenue on tv-huoneessa. Viikonloppuna on tarkoitus tehdä mattoasian suhteen päätöksiä, vaikka eipä tässä hätää ole. Olkkari näyttää aika raikkaalta ilman mattoa.

Huomenna saa käynnistää viikonloppua ja sekös vasta on mukavaa! Luvassa on aikaa ystävien kesken, valokuvaushommia, lenkillekin olisi päästävä ja kotona tekee mieli touhuta yhtä sun toista. Pieni poikammekin on siirtynyt kuumeilusta takaisin terveiden kirjoihin, joten fiilis on nousussa. Kukkia, niitä on saatava. Olisi suorastaan rikos pitää kaunista Urnaa tyhjillään 🙂

Saatat pitää myös

8 Kommentit

Piia 30 maaliskuun, 2017 - 10:04 pm

Tuo Urna on kyllä upea maljakko ja vihreän värisenä ihanan raikas! Ihanaa viikonloppua! <3

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 31 maaliskuun, 2017 - 7:08 am

Kiitos Piia! Tuo vihreä väri hurmasi minutkin <3 Ihanaa viikonloppua sinnekin!

Reply
Henna stoori.fi/pakkomielteita 30 maaliskuun, 2017 - 10:49 pm

Ihan minunkin lempivaasi vaan hitsin tyyris. :/ upealta näyttää, ja tottakai viikonlopun kukat pitää hakea. Ihanaa viikendiä!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 31 maaliskuun, 2017 - 7:09 am

Joo, ei ole edullisimmasta päästä, mutta onhan tämä tosi isokin! Ihanaa viikonloppua, Henna!

Reply
Vintageinteriorxx 30 maaliskuun, 2017 - 10:51 pm

Todella hurmaavan kaunis maljakko, kelpaisi kyllä heti meillekin <3 Ihanaa viikonloppua sinulle!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 31 maaliskuun, 2017 - 7:09 am

Kiitos paljon ja samoin sinne!

Reply
Aikku 31 maaliskuun, 2017 - 4:03 pm

On se vaan ihana. Haaveilen tuosta ja Flower-maljakosta myös.

Reply
Chandelierhome 31 maaliskuun, 2017 - 6:07 pm

Kaunis maljakko ja kokonaisuus! ?

Reply

Jätä kommentti