Makuuhuoneen sisustus -nämä inspiroivat nyt

by Kerttu

Makuuhuoneen sisustus kaipaa pieniä päivityksiä ja kokosin pitkästä aikaa inspiraatiopostauksen asioista, jotka innostavat minua juuri nyt.

Värimaailma: 

Tällä hetkellä ihastelen pehmeitä, murrettuja ja luonnonläheisiä sävyjä. Erityisesti pehmeät harmaan eri sävyt, hiekka ja greige (harmaaruskea) ihastuttavat. Sisustuksessa särmää tuovat ripaus mustaa (mielellään mattana / hiilenmustana) tai himmeäkiiltoinen messinki. Valkoinen raikastaa ja keventää kokonaisuuden ja tuo valoa.

Materiaalit: 

Makuuhuoneen sisustuksessa jopa tärkeämpää kuin se, miltä tuote näyttää on se, miltä se tuntuu. Pellava, kashmir ja laadukas puuvilla tuntuvat hyvältä ihoa vasten. On ihana käydä nukkumaan, kun ilma on raikas ja vuodevaatteet pehmeitä ja lämpimiä.

Kuvat: Woodnotes, House Doctor, Balmuir x 2

Ihania tuotteita: 

Vuoden 2016 Asuntomessuilla Talo Koskelassa esitelty Woodnotesin Twiggy-pöytä on yhtä aikaa kepeä ja upea. Puinen kehys ja lasinen taso muodostavat kauniin kontrastin. Pöytää saa kahdessa eri koossa ja se toimii hyvin sivutasona tai yöpöytänä. Lisää kuvia tästä kaunottaresta löydät mm. Suvin Valkoisesta Harmajasta ja Sinin Kaikki mitä olen-blogista.

Kaunis messinkinen Game-seinävalaisin on House Doctorin. Se rikkoo hyvällä tavalla pehmeiden luonnonmateriaalien symmetriaa ja toimii katseenkiinnittäjänä. Ihan samaa valaisinta en ole sisustusblogeista bongannut, mutta C and the city-blogista voi käydä katsomassa, miten upealta saman merkin messinkinen Swing-valaisin näyttää valkoisessa makuuhuoneessa.

Balmuirin Kid mohair-huopa kutsuu käpertymään alleen viileinä syysiltoina. Materiaalina on käytetty alle vuoden ikäisestä angoravuohesta kerittyä karvaa, joka on todella pehmeää, eikä kutita tai ärsytä ihoa. Ihania kuvia viltistä on esimerkiksi Piian Pieni talo Helsingissä-blogissa.

Kuva: Matri

Täydeltä laidalta makuuhuoneen sisustusinspiraatiota tarjoilee täysin kotimainen, mutta kansainväliseltä näyttävä Matri. Yritys rysähti sisustuskansan tietoisuuteen viime vuoden Habitare-messuilla Susanna Vennon suunnittelemalla osastolla.  Yritys valmistaa vuoteita, helmalakanoita ja sängynpäätyjä.

Home via Laura-blogin Lauralla on Matrin upea Slim-sängynpääty, joka ihastuttaa eleettömyydellään. Meillä ei ole koskaan ollut sängynpäätyä, mutta Matrin sivuilla vierailu saa huokailemaan, että ehkä vielä joskus.

Välillä innostaisi tarttua maalitelaan ja luoda uutta tunnelmaa uudella sävyllä seiniin. Mutta mikähän se sitten voisi olla..?

Inspiroivaa päivää kaikille!

Saatat pitää myös

4 Kommentit

NinaWai 22 elokuun, 2017 - 2:01 pm

Ihana kuulla, että sille täydelliselle harmahtavan ruskealle sävylle löytyy nimi: greige! 😀 Sisustuksessa on selvästi havaittavissa harmaan vallan väheneminen siirryttäessä enemmän lämpimiin rusehtaviin sävyihin. Itsellä löytyy harmaata oikein olan takaa ja kieltämättä jo rupeaa hiukkasen kaipaamaan vaihtelua… Ehkäpä greige on se oikea vastaus!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 24 elokuun, 2017 - 9:25 pm

Mieheni aina naureskelee näille värien nimille, greiget ja nudet ei paljon kerro, mitä sävyä etsitään. Nyt onkin tullut syksyn uusia värikarttoja, pitää alkaa metsästämään sitä täydellistä greigeä ?

Reply
Westend Mum 22 elokuun, 2017 - 3:05 pm

Nyt kun syksy lähenee, voi alkaa miettiä juurikin kaikkia noita ihania huopia yms. 🙂
http://westendmum.fi

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 24 elokuun, 2017 - 9:23 pm

Niinpä, kynttilät, villasukat ja huovat, täältä tullaan!

Reply

Jätä kommentti