Lempijuttuja sisustuksessa – Design from Finland

by Kerttu
Lempijuttuja sisustuksessa – Design from Finland
Lempijuttuja sisustuksessa – Design from Finland

kaupallinen yhteistyö: Design from Finland


Rakastan suomalaista designia. Se on yksi lähtökohta koko blogilleni, jota olen ihan pian jo kymmenen vuoden ajan kirjoittanut.  Tänään kirjoitan teille Design from Finland-merkistä, jonka tehtävä on tehdä meidän huikeaa suomalaista muotoiluosaamista näkyväksi. Mikä kunnia on päästä jakamaan tätä tietoa!

Tämän postauksen kuvissa näkyy Suomessa muotoiltuja kotiin ja sisustamiseen liittyviä lempijuttujani.

Täältä pohjolan perukoilta, meidän pienestä Suomesta on lähtenyt myös maailmalle monta menestystarinaa. Osa kansallisista designbrändeistämme ovat kuin osa identiteettiämme. Moniin brändeihin liittyy rakkaita muistoja elämän varrelta.

Design from Finland-merkin tehtävä on tehdä meidän huikeaa suomalaista muotoiluosaamista näkyväksi.

Klassikoiden rinnalle on syntynyt ja syntyy koko ajan uusia tarinoita, ainutlaatuisia tuotteita ja palveluita Suomesta.   Jotta tuotteet ja  palvelut voivat syntyä ja kehittyä, ne tarvitsevat yleisönsä.

Hyvän laadun ja vastuullisen tuotannon ystäville valintoja on pyritty helpottamaan Design from Finland-merkillä.  Merkki kertoo, että tuote tai palvelu on muotoiltu Suomessa ja sen ammattimaiseen muotoiluun on investoitu.

Tunnetko jo Design from Finland -merkin? Se  kertoo siis suomalaisesta korkealuokkaisesta muotoiluosaamisesta niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.  Design from Finland -merkkiyritykset viestivät avoimesti tuotantoketjunsa rakenteesta ja valmistusmaasta.

Omilla valinnoilla on suuri merkitys. Pian on jo joulu ja kuusen alle kätketään suloisia paketteja läheisille.  Voisiko tänä vuonna mahdollisimman monesta paketin kyljestä löytyä Design from Finland -merkki, joka kertoo, että tuote tai palvelu on muotoiltu Suomessa ammattimaisesti, vastuullisesti ja käyttäjälähtöisesti?

Ostamalla Design from Finland – merkin saaneita tuotteita, teet hankinnallasi hyvää monella tavalla. Ostos luo työtä Suomeen. Se luo verovaroja, joilla hyvinvointiyhteiskuntamme kustannuksia ylläpidetään. Se mahdollistaa uuden kehittämisen ja innovaatiot. Se mahdollistaa brändit, jotka juurtuvat osaksi suomalaista sielunmaisemaa.

Mitä tämä kaikki tarkoittaa yritykselle?

Ehkäpä tärkein lisäarvo on se, että merkki auttaa yrityksiämme erottautumaan suomalaisen muotoilun osaajana. Design from Finland-merkillä voi korostaa sitä, että  muotoilulla on merkittävä vaikutus yrityksen tuotteiden ja palveluiden menestyksessä.  Merkki viestii siitä, että tuotekehitys ja -muotoilu ovat tehty Suomessa. Itse valmistus voi olla myös ulkomailla, mutta tuotantoketju pitää olla vastuullisesti avattu ja yrityksen pääkonttorin tulee sijaita Suomessa.

Vinkki!

Sinivalkoinen valinta – sivulta voi käydä katsomassa, millaisille yrityksille Design from Finland-merkin käyttöoikeus on myönnetty. Tämä on erinomainen paikka vaikkapa joululahjainspiraatioille.

Joululahjaostoksilla kannattaa muistaa myös Osta työtä Suomeen – teemapäivää, jota vietetään 3.12.2021. Pidetään siis mielessä kotimaisen työn arvo ja merkitys, joka on todella iso sekä yrityksille että meille tavallisille kuluttajillekin.  Itse olen pyrkinyt lahjoissani panostamaan kotimaisuuden lisäksi kivijalkamyymälöihin, palveluihin ja elämyksiin. Millaisia lahjoja sinä tykkää antaa läheisillesi?

Maailma muuttuu kovaa vauhtia, mutta yksi toivottavasti pysyy. Suomalainen design säilyy kestävänä ja kauniina. Tällä matkalla jokaisella meistä sisustuksen rakastajista on tärkeä merkitys.

Design from Finland- merkki on lupaus laadusta, joka jättää muistijälkiä.

Saatat pitää myös

2 Kommentit

Tiina 23 marraskuun, 2021 - 6:18 am

Makoileeko siellä sohvalla brassi? ?

Reply
Kerttu 5 joulukuun, 2021 - 6:23 am

Heippa! Siellä makoilee tanskalais-ruotsalainen pihakoira <3 Meidän Jalo.

Reply

Jätä kommentti