Lauantai-illan huumaa (eli rauhassa kotona)

by Kerttu
Lauantai-illan huumaa (eli rauhassa kotona)

Aamulla heräsimme pakkaseen ja lumisateeseen. Suunniteltu ohjelma mökin maalauksesta piti peruuttaa ja pohtia tilalle jotain muuta. Toisaalta oikein hyvä niin, raksa-vapaapäivä tuli ihan tarpeeseen.

Tytär lähti jo aamutuimaan kisareissulleen ja katselin, kuinka hiutaleet leijailivat taivaalta maahan. Sää kyllä on ollut varsin huumorintajuinen heppu tänä keväänä, itsehän olen vasta kahdesti pakannut talvikamppeet säiloon. Kolmas kerta toden sanokoon, sillä nyt olen totaalisen valmis aloittamaan kevään.

Iltapäivän vietimme ystävien luona ja kotiin tullessa laitoimme tortillat ja takan tulille. Sytitin kynttilänkin tuomaan lauantai-illan tunnelmaa, toivottavasti seuraavat kynttilät laitetaan elokuussa ulkolyhtyihin.

Huomenna mennään hoitamaan kriittiset maalaushommat. Nyt olemme käsitelleet juuri ennen kiintokalusteasennuksia ne hirret, jotka jäävät kaapistojen taakse. Alkuviikosta mökkiin asennetaan takka, joten nyt on kiireisintä maalata seinä, joka jää takan taakse. Pientä säätöä on myös sävyn kanssa ja pitää yrittää saada lopullista sävyä yhä luonnollisemmaksi.

Sellaisia rauhallisia ja mukavia lauantain tunnelmia täältä. Leppoisaa lauantai-iltaa!

Saatat pitää myös

2 Kommentit

Kaisa toukokuu 5, 2019 - 7:20 am

Moikka!
Millaisen takan olette hankkineet? Meillä myös asia ajankohtainen, etsimme varaavaa kevyttakkaa. Jotain siroa, mustaa ja kallista tai katosta riippuvaa mallia.
Kiitos!
T.kaisa

Reply
Kaisa toukokuu 6, 2019 - 5:57 am

Ja kallista = jalallista 🤣

Reply

Jätä kommentti