Kylässä Karlalla

by Kerttu

*
Aloitetaan vaikka siitä, että minulla on ikävä All I ever wanted is here-blogia. Sen kirjoittaja Karla on Valkoisen Harmajan Suvin ohella blogimaailman esikuviani, molemmat taitavat leidit olivat bloganneet jo vuosia ennen kuin itse aloitin. Ehkä ajattelin mielessäni, että oma blogini voisi olla jonkinlainen omannäköinen sekoitus näitä kahta suosikkiani; tokihan jokainen kirjoittaa juuri niistä aiheista, joista itsekin tahtoisi lukea.
*

Kylassa

*
Oma blogi on muodostunut vuosien varrella sellaiseksi kun se on, ei kenenkään jalanjäljillä vaan omia polkuja tallaten. Mutta parasta on se, että olen saanut tutustua näihin naisiin ja löytänyt yhteisen sävelen ihan reaalimaailmassa. Karlan pitkä ja upea blogitaival päättyi  tammikuussa ja se tuntui haikealta. Mutta samaan aikaan myös hyvin ymmärrettävältä; pienet lapset, vaativa päivätyö ja tinkimätön asenne bloggaamiseen ovat haastava yhdistelmä.
*

Kylassa-2

*
Tapasin Karlan ensimmäisen kerran 2,5 vuotta sitten ja olimme heti kuin vanhat ystävät. Toki tiesimme toisistamme blogien kautta jo jotakin, mutta eiväthän nämä kylmät kirjaimet tietokoneen ruudulla kerro kaikkea. Nyt mietin, miten paljon blogimaailma on edelleen muuttunut, jos vaikka vertaa tuohon parin vuoden takaiseen. Ehkäpä muiden some-kanavien runsaus on muuttanyt myös bloggaamista, joka on monella tavalla ammattimaistunut.
*

Kylassa-3

*
Kysyin Karlalta, ikävoikö hän bloggaamista ja vastaus oli, että kyllä ja ei. Kaipuu nostaa päätään erityisesti silloin, kun kaipaa vuorovaikutusta jostain aiheesta. Vähän surupuserossa kerroin, että kommentit vähentyvät vähentymistään, vaikka lukijamäärä olisikin nousussa. Runsas mobiilikäyttö nostaa kommentoinnin kynnystä ja toisaalta, postauksen herättämää keskustelua käydään myös Facebookissa, Instagramissa ja Snapchatissa. Bloggaajien yleinen huomio on, että kommenttilaatikossa on nykyään paljon hiljaisempaa kuin kaksi vuotta sitten.
*

Kylassa-4

*
Blogin lopettamisen myötä suurin muutos arjessa on ollut yöunien parantuminen. Niin, sivutoimiselle perheelliselle ammattibloggaajalle kirjoitus- ja kuvankäsittelyaika on iltaisin ja öisin. Jonkin aikaa sitä jaksaa, mutta jossain vaiheessa ollaan vedenjakajalla: raivatako aikaa päivätyöltä tai perheeltä, vähentääkö kirjoittamista vai lopettaako kokonaan.  Kaikki mitä halusin on loppujen lopuksi lisää aikaa, jota kuitenkin on tässä maailmassa varattu meille jokaiselle tasan sama määrä.
*

Kylassa-5

*
Jos kommenttilaatikossa on välillä hiljaista, niin sitä ei ollut Karlan perheen upeassa remontoidussa 70-luvun talossa vierailumme aikana. Me kaksi puheliasta äitiä yhdistettynä kolmen tytön valtavaan energiaan takasi, että iloinen puheensorina täytti koko takapihan. Ja millaisen takapihan, katsokaas näitä kuvia!
*

Kylassa-6

*
Viime kesänä metsään rajoittuva piha koki suuren remontin ja lopputulos on niin hieno. Auringon porottaessa pilvettömältä taivaalta oli vaikeaa uskoa, että olimme Oulussa. Jos suomalaiskansallisen mäntymetsän olisi vaihtanut palmuihin, fiilis olisi ollut kuin Aurinkorannikolla. Neidit vetivät uimapuvut päälleen ja pulahtivat uima-altaaseen, eivätkä juuri nousseet sieltä kolmeen tuntiin.
*

Kylassa-7

Kylassa-8

*
Pihan uusin tulokas on suuri ruokapöytä, joka on rakennettu vanerilevystä ja Ikean pukkijaloista. Pinnassa on suojakäsittely, jonka ansioista se on säänkestävä. Mustien Masters-tuolien kanssa todella kaunis kokonaisuus!
*

Kylassa-9

kakut

*
En varmasti ole ihan ainoa, joka jäi kaipaamaan Karlan blogia. Hän sanoi salaperäisesti, että tekisi mieli silloin tällöin kirjoittaa, joten toivoa on, että saisimme vielä jonain päivänä nauttia tämän aurinkoisen tyylitaiturin sanansäilästä ja kauniista valokuvista. Lupasin, että hän saa milloin tahansa vieraskynäillä blogissani, jos oman blogin ylläpitäminen ei ole mahdollista. Ainakin minä janoaisin kuulla lisää tästä kokonaisvaltaisesta piharemontista, mites te muut?!
*

 

Kylassa-10

*
Kiitos Karla, että saimme käydä ja kiitos, että olet. Aurinko paistaa niin sisällä kuin ulkonakin. Kotimatkalla auton takapenkiltä kuului; ”äiti, milloin pääsen taas leikkimään F:n ja E:n kanssa”.

Toivottavasti pian, kultaseni.
*

Saatat pitää myös

61 Kommentit

Elina 22 heinäkuun, 2016 - 12:42 pm

Seurasin myös Karlan blogia ja harmi, kun hän sen lopetti. Ihana terassi ja tuo uima-allas!!!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 23 heinäkuun, 2016 - 12:16 pm

Lämmittetävä uima-allas on kyllä ihan huippu! Lapset olivat aivan tohkeissaan 🙂

Reply
Hanna 22 heinäkuun, 2016 - 1:12 pm

Oivoi! Myös minulla on tätä blogia kova ikävä! Niin ihana koti ja onnistunut henkilökohtainen tyyli. Aivan täysi kymppi!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 23 heinäkuun, 2016 - 12:14 pm

Samaa mieltä, Hanna!

Reply
Ninnu Oulusta 22 heinäkuun, 2016 - 1:15 pm

Kerttu ja Karla, minua ainakin kiinnostaisi nähdä blogikirjoitus piharemontista! Onko Karlalla enää mitään somekanavaa?

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 23 heinäkuun, 2016 - 12:11 pm

Karlalla on tällä hetkellä käytössä vain henk.koht. some-kanavat, toki blogin Instagram ja Facebook-sivut ovat vielä olemassa. Toivotaan, että postaus piharempasta tulee!

Reply
Tuija 22 heinäkuun, 2016 - 1:18 pm

Moi,
Minäkin seurasin Karlan blogia ja jäin myös kaipaamaan sitä. Erityisen ihana oli nähdä nyt kesäkuvia heidän uudesta ihanasta terassista ja pihasta. Piharemontista olisi tosi kiva lukea lisää ja nähdä lisään kuvia.
T: Tuija

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 23 heinäkuun, 2016 - 12:10 pm

Kiitos Tuija, toivotaan että Karla vastaa toiveeseen! Olen toiveikas sen suhteen 🙂

Reply
satu 22 heinäkuun, 2016 - 1:28 pm

Kiva kun kirjoitit käynnistäsi! 🙂 K:n blogi oli minullekin ”se ensimmäinen”, jota koskaan lueskelin (hääsuunnittelufoorumilta sen aikanaan bongasin ja kahlasin päiväkirjat ja kaikki läpi). Sen innoittamana itsekin aikoinaan aloin kirjoittaa blogia (siis voiko siitäkin olla yli viisi vuotta?!). Juurikin nuo ns. ensimmäiset blogit ovat jääneet jollain tapaa tärkeimmiksi ja niitä – sekä ihmisiä blogien takana – tulee ajateltua ja seurattua jotenkin aivan eri tavalla.

Oli siis ihana saada kurkistaa vielä edes tällä tavalla K:n perheen elämään – sillä kyllä, jotenkin heitä on ikävä, vaikkei oikeasti tuntisikaan.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 23 heinäkuun, 2016 - 12:09 pm

Kiitos Satu! Ne ensimmäiset blogit ovat kyllä ihan special-sijalla lukulistalla 🙂

Reply
Marketta 22 heinäkuun, 2016 - 1:34 pm

Hei,
Myös minä jäin kaipaamaan Karlan blogia sekä sisustuksen että Karlan tyylin takia. Toivottavasti hän joskus aloittaa blogin uudestaan tai edes kirjoittaa pieniä postauksia silloin tällöin. Ihanasta pihasta olisi kiva kuulla lisää!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 23 heinäkuun, 2016 - 12:09 pm

Täsmälleen samaa mieltä, Marketta!

Reply
AnnaH 22 heinäkuun, 2016 - 2:06 pm

Olipa kiva kuulla ja nähdä Karlan kuulumisia, muutenkin mukava kirjoitus Kerttu! Jäikin tuo piharemontin lopputulos kiinnostamaan, ja toki muutenkin kaipailen Karlan blogia, se kuului ihan suosikkeihin.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 23 heinäkuun, 2016 - 12:08 pm

Kiitos AnnaH! Pidetään peukkuja, että saisimme kuulla piharemontista lisää 🙂

Reply
UN 22 heinäkuun, 2016 - 2:36 pm

Kiva teksti! Itsekin olen vakiolukija, mutta superlaiska kommentoija. Tuo piha, allas (Oulussa? What?) ja juttu oli nyt niin kiva, että piti vaivautua 🙂

Kerttu ja Karla on melkein jo bloggaajanimi…

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 23 heinäkuun, 2016 - 12:08 pm

Kyllä, Oulussa! Ja kiitos UN kommentistasi <3

Reply
Karkku 22 heinäkuun, 2016 - 3:14 pm

Olen välillä miettinytkin, mitäköhän Karlalle kuuluu, joten oli mukava lukea kuulumisia näin sinun välitykselläsi. Hän ei taida olla Instagramissakaan jakamassa kuvia kauniista kodistaan?

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 23 heinäkuun, 2016 - 12:07 pm

Tällä hetkellä Karlalla on vain henkilökohtaiset some-kanavat käytössä. Toki Kaikki mitä halusin FB ja Insta ovat edelleen olemassa, joten eihän sitä koskaan tiedä, vaikka sinne jotain vielä päivittyisi 😉

Reply
Mia 22 heinäkuun, 2016 - 5:15 pm

Minakin olen kaivannut Karlan blogia. Itse luen blogiasi, mutta erittain laiska kommentoija. Aivan loistava idea, etta Karla voisi vierailla blogissasi :). Mukavaa kesaa!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 23 heinäkuun, 2016 - 12:06 pm

Kiitos kommentistasi, Mia! Ihanaa kesää sinnekin!

Reply
Anessa 22 heinäkuun, 2016 - 5:40 pm

On ikävä Karlan blogia. Miellyttävin ja kaunein suomalainen blogi, jota seurasin pitkään. Toivottavasti K vielä joskus palaa näppäimille.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 23 heinäkuun, 2016 - 12:06 pm

Samaa mieltä, Anessa!

Reply
Katri/Tohkeissaan 22 heinäkuun, 2016 - 5:59 pm

No jee! Kiva kuulla ja toivotaan pieniä pilkahduksia edes joskus! Ymmärrän kyllä täysin ettei kaikki millään mahdu samaan kuvioon.. Itselläkin pieni blogitauko, paljon mietin pitäisikö jatkaa vai ei.. Aurinkoista loppukesää teille molemmille!!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 23 heinäkuun, 2016 - 12:06 pm

On se haikeaa luopua blogista, mutta toisaalta aika ei vain riitä kaikkeen. Varsinkin jos haluaa tehdä täysillä 🙂 Toivottavasti sinä löydät aikaa ja iloa bloggaamiseen!

Reply
Ansku 22 heinäkuun, 2016 - 6:20 pm

Olen kaivannut kovasti Karlan blogia. Monesti olen miettinyt, mitä heille kuuluu ja miten takapihan remontti on edistynyt. Piha näyttääkin tosi tyylikkäältä ja olisi kiva saada enemmän kuvia sieltä.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 23 heinäkuun, 2016 - 12:05 pm

Kiitos Ansku! Toivotaan, että meitä hemmotellaan vielä ainakin yhdellä pihapostauksella 🙂

Reply
Johanna 22 heinäkuun, 2016 - 9:15 pm

Ihanaa kuulla Karlan kuulumisia ja nähdä heidän valmis piha. Näyttää täydeltä kympiltä. Rouva itse kuvassa niin tyylikkäänä kuten aina. Seurasin hänen blogiaan pitkään ja olisi kiva kuulla ja nähdä edes vilauksia hänen kauniista kodistaan ja pettämättömästä tyylitajusta niin kodin kuin pukeutumisen suhteen.
P.s kehtaisitko kysyä mistä ja minkä merkin tuo ihana musta mekko hänen päällään on? ;0)

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 23 heinäkuun, 2016 - 12:04 pm

Kiitos Johanna! Toivotaan vieraskynäpostausta pihasta, olisi ihana kuulla ja nähdä enemmän! Myös minä sain monia pukeutumisonspiraatioita Karlalta, eikä hänen bloginsa jälkeen ole löytynyt toista yhtä hyvää suomalaista inspiraationlähdettä 🙂

Reply
Sini 22 heinäkuun, 2016 - 10:15 pm

Ihana Karla ja ihana Kerttu. Kiva, kun teit Kerttu tämän postauksen.<3 <3 Karlan blogi oli myös minulle se ensimmäinen blogi, jota seurasin säännöllisesti. On ikävä Karlan pettämätöntä tyylitajua ja kirjoitustapaa. Kaikkea hyvää Karla, jos luet näitä kommentteja. 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 23 heinäkuun, 2016 - 12:03 pm

Kiitos Sini! Uskon, että Karla käy täältä terveiset lukemassa 🙂

Reply
Rauha 23 heinäkuun, 2016 - 12:19 am

Tykkäsin hänen uudesta teranssista ihana kun oli vaalea, enpäs ole ennen nähnyt…

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 23 heinäkuun, 2016 - 12:02 pm

Todella kaunis ja hyvällä maulla tehty terassi!

Reply
Jessy 23 heinäkuun, 2016 - 10:14 am

Minullakin olisi kysymys Karlalle: miten tuo uima-allas on pinnoitettu tai mitä materiaalia sen sisäpinta on? Onko miten huolettava/huoltovapaa?
Oman uima-altaan remonttia mietinnässä…
Kiitos Karlan kuulumisista 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 23 heinäkuun, 2016 - 12:02 pm

Oih, tässä olisi oivia näkökulmia siihen vieraskynäpostaukseen, vai mitä!? 🙂

Reply
Jonna 23 heinäkuun, 2016 - 10:33 am

Voi että oli ihana nähdä että Karlalle kuuluu hyvää. Minä ikävöin hänen blogiaan ja ajattelen häntä säännöllisin väliajoin <3
Pitääpä kommentoida enemmän 🙂 Sitä vain lukee enkä aina ajattele, että ne kommentit ovat bloggaajille tärkeitä.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 23 heinäkuun, 2016 - 12:01 pm

Kiitos Jonna! Kommentit ovat se suola ja pippuri tässä hommassa, jos on pitkään hiljaista, sitä helposti ajattelee, että ketään ei kiinnosta. Ja sehän ei välttämättä tee kirjoitusmotivaatiolle hyvää 🙂

Reply
Liisukka 23 heinäkuun, 2016 - 11:15 am

Täälläkin yksi joka kovasti kaipaa Karlan blogia. Toivottavasti hän vielä joskus palaa blogimaailmaan. Kiitos Kerttu, kun jaoit kanssamme vierailusi Karlan luona ja saimme nähdä kuvia hänen ihanasta pihastaan.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 23 heinäkuun, 2016 - 12:00 pm

Kiitos kommentistasi Liisukka! Toivotaan, että saamme nauttia Karlan kirjoituksista vielä blogimaailmassa 🙂

Reply
SanMa 23 heinäkuun, 2016 - 1:19 pm

Voi että minullakin on ikävä Karlan blogia! Tätä blogia seurasin melkein alusta asti. Mielelläni haluaisin kuulla lisää ja nähdä kuvia upeasta pihasta! 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 24 heinäkuun, 2016 - 2:09 pm

Mahtavaa, että Karla lupasi pihapostauksen!

Reply
Anna-Mari 23 heinäkuun, 2016 - 5:52 pm

Mukava oli lukea Karlan kuulumisia blogisi kautta! Karlan blogin kautta olen voittanut ensimmäisen ja ainoan arvonnan – ja sen takia tulen varmaan muistamaan Karlan blogin jotenkin erityisen hauskasti. 😀

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 24 heinäkuun, 2016 - 2:17 pm

Onnea voitoista näin jälkikäteenkin, varmasti on jäänyt blogi mieleen tästäkin syystä!

Reply
Karla 23 heinäkuun, 2016 - 7:08 pm

Voi mitä kommentteja; arvaatte varmaan, pala kurkussa ja roska silmässä 🙂 Kiitos kaikille, Kertun kanssa juteltiinkin, josko kirjoittaisin pihapostauksen Kertun blogiin. Laitetaan tulille! Lupaan Jessy sisällyttää siihen asiaa uima-altaasta, allas on lasikuitua.
Minulla on avoimet insta- ja sc-tilit, mutta ne ovat omalla nimelläni.
Oikein ihania kesäpäiviä kaikille!

ps. ja Johanna 😉 vilpoisa ja simppeli a-linjainen mekko on H&M:stä.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 24 heinäkuun, 2016 - 2:19 pm

Jes, huippua! <3

Reply
Dora 23 heinäkuun, 2016 - 9:02 pm

Moi Kerttu,

ja kiitos kivasta blogista! Täytyy sanoa, että kun eilen luin tämän postauksen ensirivit, otin äkkiä santsikupin kahvia ja pyysin miestä katsomaan lasten perään – nyt oli niin hyvää ja tärkeää luettavaa tarjolla! Miten olenkaan kaivannut Karlan kuulumisia ja blogia! Myös minulle Karlan blogi oli se paras ja kirjoitukset ylipäätään hyvin mieluisia jo useiden vuosien ajalta. Joka viikko käyn toiveikkaana kurkkaamassa Karlan blogin Instaa, josko siellä olisi jotain kuulumisia ja usein muistelen jotain tiettyä sisustus- tai vaatejuttua, joista sain aina niin paljon inspiraatiota.

Joku tuolla aiemmin heitti, että Kerttu ja Karla olisi hyvä bloginimi. Ei muuten olisi yhtään pöllömpi asia teidän kahden lyödä hynttyitä yhteen niissä merkeissä, teidän molempien humoristinen kirjoitustyyli ja hyvä tyylitaju natsaisivat hyvin yhteen ja ruuhkavuosia voisi keventää rauhallisempi postaustahtikin. Toki mahtavaa olisi, jos sinun blogisi jatkaisi näinkin ja Karla palaisi linjoille vaikka sitten pari kertaa viikossa päivittyvän blogin merkeissä.

Hyvää kesää teille molemmille!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 24 heinäkuun, 2016 - 2:20 pm

Heippa Dora! Kiitos ihanasta kommentistasi! Kyllähän me yhteisistä kirjoitushaaveistakin puhuttiin, mutta aika näyttää 🙂 Hyvää ja toivottavasti aurinkoista kesää sinullekin!

Reply
Villis 23 heinäkuun, 2016 - 9:58 pm

Meitä on monta, jotka kaipaamme Karlan blogia, olihan se aivan ihan, kuten Kertunkin! Kuitenkin haluan sanoa, että kunnioitan Karla suunnattomasti päätöstäsi uskaltaa lopettaa blogi ns. huipulla. Niin se oikeastaan pitäisi tehdäkin, myös monet urheilijat lopettavat huipulla ollessaan:)
Ennen kaikkea se kuvastaa todellista suhdettasi oikeaan elämään. Huippu blogikaan ei ollut niin tärkeä kuin oma elämä ja perhe. Sitä kuuluisaa rispektiä sinulle! Oikein ihanaa oli nähdä sinut ruudussa ja kuulla sinusta vähän, helpottaa meidän lukijoiden ikävää. Ja vierailu Kertun blogissa voisi olla kiva ajatus:) Mukavaa kesää ja onnellisia hetkiä perheesi kanssa!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 24 heinäkuun, 2016 - 2:22 pm

Kiitos Villis kauniista, kannustavista ja viisaista sanoista <3 Mukavaa kesää sinullekin!

Reply
suvi m / Valkoinen Harmaja 24 heinäkuun, 2016 - 4:05 pm

Kyllä minullakin on ikävä Karlan blogia! Ihana kuulla kuulumisia tätä kautta. 🙂

Blogimaailma on kyllä muuttunut paljon siitä, kun aloiteltiin. On tullut rinnalle niin monta muutakin some-kanavaa…kommentoinissa voisin minäkin petrata.

Reply
Tiia - Littlebigthings 24 heinäkuun, 2016 - 8:47 pm

Ihana Karla, terkkuja jos näitä lueskelet <3

Reply
Salla 24 heinäkuun, 2016 - 11:18 pm

Karlan blogi oli yksi parhaista, seurasin sitä monta vuotta. Ihana oli kuullä hänestä blogisi kautta. Lisäpostauksia odotellessa!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 26 heinäkuun, 2016 - 11:22 pm

Kiitos Salla, odotellaan pihapostausta! 🙂

Reply
Anaska 25 heinäkuun, 2016 - 12:51 am

Terveisiä ja hyvää kesää Karlalle, monesti olet mielessä ollut! Pihapostaus aivan loistava idea, sitä ootellessa..

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 26 heinäkuun, 2016 - 11:21 pm

Terveiset menevät perille! 🙂

Reply
tintti 25 heinäkuun, 2016 - 11:46 pm

Voi että tuli hyvä mieli lukiessani tätä <3. OIkeasti mukava kuulla Karlan kuulumisia ja ehdottomasti minäkin odotan pihapostausta innolla. Ikävoin Karlan blogia, jospa vielä joskus kuulemme hänestä vaikka instan kautta.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 26 heinäkuun, 2016 - 11:20 pm

Karla varmasti lukee kommentit, joten terveiset menevät perille 🙂

Reply
Eia 28 heinäkuun, 2016 - 12:52 pm

Terveisiä Karlalle! Olen ikävöinyt hänen blogiaan ja silloin tällöin käynyt kurkkimassa että olisiko aloittanut kirjoittaa uudelleen. Toivottavasti Karlasta vielä kuullaan 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 28 heinäkuun, 2016 - 11:41 pm

Terveiset menevät perille! <3

Reply
Anu :) 29 heinäkuun, 2016 - 8:53 pm

Oijoi! Ihana kuulla Karlankin kuulumisia 🙂 Karlan blogi oli ensimmäinen mitä aloin seurata koko blogimaailmassa. Niin hillityn tyylikästä, klassikkoja ja sopivasti sisustuksen ja pukeutumisjuttujen sekaan perhe-elämää. Ihana ihana blogi jota minäKin jäin kaipaamaan kovasti 🙂 Ps. Oot sinäki Kerttu ihana ja mun aamun blogilukemisien kärkikolmikossa <3 🙂 Hitsit kun sais vielä viilattua itsellekin nuin taitavan sisustussilmän..

Reply
Kati 24 elokuun, 2016 - 9:33 am

Todellakin ikävä!

Reply
Tiina 10 syyskuun, 2016 - 11:26 pm

Kiva huomata, että hän päätti säästää altaan! Mm. minä aikoinaan kannatin altaan säästämistä kun hän siitä blogissaan kyseli. 🙂 Meillä kuopus oppi uimaan alle 4-vuotiaana ja tänä kesänä esikoinen 10-v. sai järkätä ekaa kertaa kavereilleen allasbileet. Lämmitettävä ja katettu allas on ollut meillä käytössä enemmän kuin osasimme odottaakaan.

Reply

Jätä kommentti