Kaunista arjessa

by Kerttu

*
Kyllä, se on heinäkuu! Selänteet ovat rakkauslomalla, Pokemonit sekoittivat kansan ja helleaalto on tulossa (joo, ihan kohta, eikös niin). Tosin maailmalta kantautuu myös tietoja, jotka tekisi mieli tunkea takaisin viestintävälineen syövereihin ja todeta; all good.  Mitä enemmän surullisia uutisia maailma tuottaa, sen tärkeämmältä turvallinen koti tuntuu. Illan tullen katsella punaiseksi värjääntyvää taivaanrantaa ja tuntea, kuinka peruskalliolla on kaikki hyvin.
*

Keittio-2

*
Meidän kesä on mennyt paljon liikkeellä ja vielä pari pientä matkaa on tulossa ennen elokuuta. Jokaisesta reissusta on ollut ihanaa palata kotiin. Kaikki tuntuu olevan pikkuisen vinksin vonksin, mutta en jaksa tai halua ottaa nyt stressiä. Kunhan saadaan laukut purettua, pyykit pestyä, ruokaa pöytään, niin se riittää.
*

Keittio-5

*
Kotona ilahduttaa erityisesti pienet kauniit yksityiskohdat. Meillä on ollut koko kesän kukkia ja tuoreita yrttejä. Kotiintullessa ne ovat nuupahtaneita, sitten niitä tilanteen mukaan vaihdetaan tai elvytetään. Onneksi kesä on kukkien sesonkia ja ihania kimppuja saa edullisesti. Se muutaman euron puska kun oikeasti tuo minulle iloa.
*

Keittio-3

*
Sisustussilmän ollessa kesälomalla on kiva panostaa superarkisiin tavaroihin, joita tarvitaan monta kertaa päivässä. Meraki-tiskiaine tarttui matkaan keväällä Turun Aveliasta ja Mayn saippua Oulun Mia´s Designista. Ikivanha tarjotin on Marimekon ja keittiöpyyhe Saana&Ollin. Näissä vähän tylsissäkin arkitavaroissa on sävyinä sisustuksen kulmakivet; mustaa, valkoista, harmaata ja hiekkaa.
*

Keittio

*
Pieniä kauniita paloja arjessa. Ihan parasta! Mukavaa ja toivottavasti aurinkoista päivää kaikille!
*

 

Saatat pitää myös

4 Kommentit

Aava 21 heinäkuun, 2016 - 12:09 pm

Hei! Samaa mieltä. Kesälomamatkoilta on kiva ostaa kotiin erilaisia juttuja, jotka ilahduttavat pitkään arjessa ja muistuttavat matkalta. Perusfairya kun tulee ostettua normaalisti, niin erituoksuinen, kauniissa pullossa oleva tiskiaine ilahduttaa pitkään 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 21 heinäkuun, 2016 - 1:09 pm

Mielestäni nämä arkiset, kauniit asiat ovat sitä oikeaa luksusta, johon jokaisella on varaa. Nätin putelin voi täyttää myöhemmin vaikka sillä fairyllä 😀

Reply
Kati / Villa Valko 21 heinäkuun, 2016 - 12:27 pm

Harvoin tulee kommentoitua, mutta ajattelin että voisin välillä kiittää Kerttu sinua ihanasta blogista ja kivoista snapeistä. Sinulla on ihana kirjoitustyyyli. Olet herkästi ajan hermoilla, mutta kuitenkin aina positiivinen. Ihailen sitä taitoa sinussa! Luin taas monta postaustasi kerralla ja on kivaa, kun blogissasi on monipuolista luettavaa ja katsottavaa. Laitat ihanasti itsesi peliin olematta kuitenkaan ”liian paljon” esillä. Kiitos kaikista ajatuksista ja inspiraatiosta, jota blogisi ja snäppäilysi minulle tarjoavat. Aurinkoisia kesäpäiviä sinulle ja perheellesi!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 21 heinäkuun, 2016 - 1:11 pm

Voi kiitos Kati ihanasta ja kannustavasta kommentistasi. Olen ollut vähän huolissani hiljaisesta kommenttiboksista, vaikka lukijamäärät ovatkin säilyneet ennallaan. Välillä tuntuu yksinpuhelulta, vaikka juuri se vuorovaikutus on bloggaamisen suola! Varmasti kesä ja mobiilikäyttö vaikuttavat asiaan 🙂 Ihana kuulla, että siellä on ainakin yksi tyyppi, joka jaksaa edelleen seurailla <3

Reply

Jätä kommentti