Kuuntele Designtarinoita: Tuija Talvitie – sisustusalan tietopankki

by Kerttu

Eilinen postaus ystävyydestä ja avunannosta herätti paljon palautetta ja keskustelua, kiitokset kaikille! Yksi innoittaja postaukseen oli tämän päivän Designtarinoiden vieras eli sisustussuunnittelija Tuija Talvitie. Hän on nainen, joka todellakin auttaa ihmisiä ympärillään ratkomaan sisustuspulmiaan ja samalla hieno esimerkki siitä, kuinka aito osaamisen jakaminen tulee hänelle takaisin asiakkaina ja ystävinä.

Osaamisen jakamisen lisäksi Tuijan kanssa keskustelemme sisustussuunnittelijan työstä,  unelmista, yrittäjyydestä, päämäärätietoisuudesta ja tavoitteista.

Jakso on ehkä yksi tämän kauden suosikeistani, se on viimeisenä nauhoituspäivänä tehty ja alan olemaan studiossa kuin kotonani. Olisi ihana jos kuuntelisit ja kertoisit, mitä mieltä olet.

KUUNTELE JAKSO TÄSTÄ: Tuija Talvitie – sisustusalan tietopankki 

Tämän jälkeen on enää yksi jakso jäljellä (vieraana todellinen persoona, ihana sisustusarkkitehti Marko Paananen) ja sitten on ensimmäinen tuotankokausi paketissa.

Designtarinoita podcast-sarja sinulle, joka rakastat kotia, sisustamista ja kauniita valokuvia. Hyväntuulisessa keskusteluhetkessä vieraana on mielenkiintoisia ihmisiä, jotka kertovat ajatuksiaan sisustamisesta ja luovasta työstä. Tavoitteena on ottaa selvää, millaisia persoonia on kauniiden tuotteiden, hurmaavien kotien ja lumoavien sisustuskuvien takana. Uusi jakso ilmestyy joka torstai ja löydät ne esimerkiksi Acast-palvelusta (kaikki jaksot täällä) ja iTunesista. 

Saatat pitää myös

11 Kommentit

Muuttuva kotini Päivi S 2 marraskuun, 2017 - 2:30 pm

Olipa taas huippua kuunneltavaa. Teillä oli jotenkin samanlainen ääni 🙂 Kiitos tästä, samalla työpäiväkin meni rattoisasti, kun näitä kuuntelee 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 2 marraskuun, 2017 - 5:03 pm

Kiitos Päivi! Aivan ihana kuulla <3 Terveiset menivät myös Tuijalle!

Reply
Saga 2 marraskuun, 2017 - 2:53 pm

Nyt täytyy tunnustaa että kuuntelin kaksi kertaa putkeen… Niin inspiroiva ja mielenkiintoinen jakso!!!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 2 marraskuun, 2017 - 5:03 pm

Vitsit mikä palaute, kiitos tuhannesti! <3

Reply
Johanna L. 2 marraskuun, 2017 - 6:29 pm

Tosi kiva podcast – jälleen 🙂 Kävelen töihin 20 minuutin matkan ja aina heti torstaiaamuna laitan uuden jakson pyörimään vähän ennen lähtöä ja kuuntelen sen loppuun työmatkan aikana. On kyllä pelastanut monen torstaiaamuni! Kiitos!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 4 marraskuun, 2017 - 11:08 am

Suurkiitos, ihana kuulla että tykkäät <3

Reply
Jonna 2 marraskuun, 2017 - 7:46 pm

Olipa kerrassaan mahtava ja mielenkiintoinen podcast! Kuuntelin bussissa silmät kiinni ja nautin Tuijan ihanasta äänestä ? Kiitos tästä! ❤️

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 4 marraskuun, 2017 - 11:09 am

Kiva kuulla, Tuijan kanssa oli ilo keskustella <3

Reply
Mirella 3 marraskuun, 2017 - 12:17 am

Heittämällä kärkeen tulleista podcasteista. Niin lämminhenkinen ja inspiroiva tarina ja taas se herkisti minut kun Tuija kertoi omasta matkastaan nykyiseen ammattiinsa. Taidan laittaakin jakson uudelleen pyörimään taustalle kun teen vielä muutaman työhomman. Kiitos Kerttu ja Tuija. <3

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 4 marraskuun, 2017 - 11:09 am

Kiitos Mirella, minäkin tykkäsin tästä jaksosta tosi paljon <3

Reply
Vivi 5 marraskuun, 2017 - 10:29 pm

Olen vähän hitaasti lämpenevää tyyppiä uusille tuulille, mutta päätin kuitenkin antaa näille podcasteille mahdollisuuden ja kyllä, kaikki jaksot on tullut kuunneltua. Tykkään<3 Paljon mielekkäämmin ovat sujuneet lenkit ja imuroinnit ja aiheet/vieraat ovat jokainen olleet mielenkiintoisia!!?

Reply

Jätä kommentti