Kuuntele Designtarinoita: Sisustushullut tavikset

by Kerttu

Luulen, että aika moni tämän blogin lukijoista tietää, millaista on  kun harrastaa sisustamista intohimoisesti. Kotona tehdään muutoksia, maljakossa on leikkokukkia ja erilaista (design)haaveista riittää juttua vaikka myöhään yöhään.

Uudessa Designtarinoiden jaksossa päätin ottaa selvää, millainen diagnoosi sisustushulluus on ja onko siihen terapian tarvetta!

Tämä  oli itselleni oikea hyvänmielen jakso ja olen tosi ylpeä vieraistani, kotia ja sisustusta rakastavista Pia Kannisesta ja Mirka Keski-Rekilästä.

Kuuntele jakso tästä: Sisustushullut tavikset

Nyt löydät kaikki podcastit sivupalkissa olevan Designtarinoita-logon kautta sekä myös omana blogikategorianaan ylävalikosta. Designtarinoita päivittyy joka torstai ja vieraana on erilaisia, mielenkiintoisia sisustusalan vaikuttajia. Jaksot löytyvät Acast-palvelusta (kaikki jaksot täällä) ja iTunesista, josta voit tilata jaksot ja saat aina ilmoituksen, kun uutta kuultavaa on saatavilla. Lisätietoja täällä.

Saatat pitää myös

4 Kommentit

Minna / Kotona ja kaukomailla 20 lokakuun, 2017 - 9:01 pm

Kiitos tämän podcastin lanseerauksesta! Osan olen jo kuunnellut ja osaa säästän lenkkeilyjä ja työmatkoja varten, innolla odottaen toki lisää. Mieletön idea ja näin jälkikäteen sitä miettii, että miten ihmeessä sisustuksessa ei olekaan vielä ollut mitään podcast-pöhinää! Aiheesta kun riittää juttua loputtomiin, hyvä että nyt käynnistit homman. 🙂

Kiitokset vielä myös todella mieltä avartavasta jutustasi työnteon ja perhe-elämän yhdistämisestä. Joskus kun löysäilen kotona ja ihmettelen kun asiat elämässä ei etene ja mietin miten muut mennä porskuttaa ja saa aikaan, niin juttusi konkretisoi hyvin sitä, että ilmaisia lounaita ei ole: unelmien ja itselle tärkeiden asioiden eteen on oikeasti järjestettävä aikaa ja myös tehtävä niitä hommia. Jäi kuitenkin sellainen vaikutelma, että olet löytänyt hyvän rytmin elämän eri osa-alueiden yhdistelemään ja pystyt oikeasti nauttimaan niistä hetkistä, ja se antoi minulle todella paljon inspiraatiota. 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 22 lokakuun, 2017 - 10:09 pm

Hei Minna! Kiitokset, ihan mahtavaa kuulla, että olet löytänyt podcastit! Sisustamisesta, designista ja luovasta työstä riittäisi juttua vaikka kuinka pitkään, toivotaan että homma saa jatkoa.

Ja nöyrät kiitokset kaikista kauniista sanoistasi <3

Reply
Muuttuva kotini Päivi S 20 lokakuun, 2017 - 11:10 pm

Kiitos Kerttu kovasti näistä Podcasteista ja taas oli mielenkiintoista kuunneltavaa. Ihania tarinoita kaikilla <3

Odotan taas torstaita innolla 🙂

Ps. Osan jaksoista olen kuunneluut jo pariin kertaan 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 22 lokakuun, 2017 - 10:07 pm

Hei Päivi! Ilo kuulla, kiitos! <3

Reply

Jätä kommentti