Kuuntele Designtarinoita-podcast: Hakolan huikea nousu

by Kerttu

-Totesin, että mun on pakko päästä Jurvasta pois. 15-vuotiaana muutin Tampereelle ja aloitin kuvataidelukion. Jälkikäteen ajateltuna se tuntuu aika hurjalta,  että muutin niin nuorena yksin vieraaseen kaupunkiin, josta en tuntenut ketään. Kävin töissä kaupan kassalla.  Oman elannon tienaaminen oli ehto vanhemmilta, että sain lähteä. 

Tänään julkaistavan Designtarioita-podcastin päätähti on Hakolan luova johtaja Annaleena Hämäläinen, joka on kuin raikas tuuli perinteiselle huonekalualalle. Vaikka tekeminen, uskaltaminen ja yrittäjyys ovat osa verenperintöä, ei viisikymmentävuotiaan perheyrityksen johtoon siirtyminen ollut itsestäänselvyys. Kuulet jaksossa, mikä sai Annaleenan pään kääntymään, vaikka alan näkymät olivat synkät.

– …parin viinilasillisen jälkeen sanoin isälle, että tehdään se. Laitetaan firma kunnolla uusiksi!

Kuuntele tästä (32 min): Designtarinoiden kolmas jakso eli Hakolan tarina.

Pääset kuuntelemaan jaksoja myös blogin sivupalkin Desingtarinoita-logon kautta. Jaksot löytyvät iTunesista (iPhoneissa violetti podcast-nappi) ja Acastista.

Ja kerrottehan rakkaat lukijat / kuulijat, mikäli podcastin kuuntelemisen kanssa on jotain ongelmia. Olen saanut muutaman palautteen, että jakso ei lähde pyörimään.

Loppuun vielä Balmuir-arvonnan voittaja! 200 euron lahjakortin voitti nimimerkki Pajulintu kommentillaan:

Hieno idea haastatella suomalaista, menestynyttä naisyrittäjää. Olen tavannut Heidin heidän yrityksensä ystävämyynnissä Oulussa. Hän on symppis. Kuuntelin podcastia kotini keittiön pöydän ääressä sateen ropistessa ikkunalautaan.

Olen laittanut sinulle sähköpostia. Suuret onnittelut ja kiitokset kaikille aktiivisesta osallistumisesta <3 Oli ilo kuulla ajatuksianne!

Saatat pitää myös

Jätä kommentti