Kuuntele Designtarinoita-podcast: Balmuirin tarina

by Kerttu

Nyt on se on julkaistu, ihan ensimmäinen jakso Designtarinoita-podcastia! Luvassa on joka torstai mielenkiintoisia vieraita sisustus- ja designalalta, joita kaikkia yhdistää hyvä sydän, rakkaus luovaan tekemiseen ja intohimoinen suhde työhön ja sisustamiseen.

Ensimmäisessa jaksossa vieraanani on ideoiden popkornikone, Balmuirin perustaja ja toimitusjohtaja Heidi Jaara. Hän kertoo, miten Balmuir sai alkunsa ja miten yritystä johdetaan intohimolla, luovuudella sekä piinkovalla bisnesstrategialla. Klikkaa jaksoon (25 min) tästä:

play: DESIGNTARINOITA – HEIDI JAARA, BALMUIRIN TARINA

Balmuir halusi olla mukana lanseerauksessa ja saan arpoa yhdelle onnekkaalle 200 euron lahjakortin Balmuirin verkkokauppaan!

Koska olen tietysti toivottoman utelias kuulemaan, mitä te tykkäätte, voi arvontaan osallistua kertomalla mielipiteensä podcastista. Lisäksi olisi hauskaa kuulla, missä / mitä tehdessä kuuntelit podcastin. Aikaa osallistua on 13.9. saakka. Jätäthän sähköpostiosoitteesi sille varattuun sarakkeeseen (ei näy julkisesti), niin saan voittajaan yhteyden.

Saatat pitää myös

255 Kommentit

Kamilla 7 syyskuun, 2017 - 7:27 am

Mukavaa kuunneltavaa oli työmatkalle

Reply
Jenni / Keski. 7 syyskuun, 2017 - 7:37 am

Olipa kivaa kuunneltavaa pyykkienviikkauksen lomassa! Inspiroiva avaus ja tämä menee ehdottomasti kuuntelulistalle jatkossakin. Hienoa Kerttu! <3

Reply
MV 7 syyskuun, 2017 - 7:56 am

Olipa hyvä podacast-jakso! Jään innolla odottamaan seuraavia. Olen kuunnellut eri alojen podcasteja varmaan viitisen vuotta ja kiva on, kun suomalaisia eri aloilta tulee lisää.
Onko sinun podcast tulossa Applen podcast sovellukseen jakoon? Se on itselleni ollut helpoin tapa kuunnella podcasteja.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 7 syyskuun, 2017 - 8:57 pm

Hei! iTunesista löytyy 🙂 Ihana juttu, että tykkäsit!

Reply
mv 8 syyskuun, 2017 - 12:27 pm

Kiitos tiedosta! Tarkoitin kuitenkin Podcast-appia (violetti neliö iPhonessa ja iPadilla. Sinne tulee mm. Valeäidin nauhoitukset suoraan ja jaksot voi tilata automaattisesti tulemaan.
Voi olla, että iTunesin kautta saisi podcastit puhelimelle helposti. Pitää tutkia. Minulle podcastit ovat ehdotonta lenkkiseuraa, joten vuosien saatossa on tullut kuunneltua satoja tunteja eri ohjelmia.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 8 syyskuun, 2017 - 7:55 pm

Hei, se violetti neliö on juuri se iTunes-nappi 🙂 Ja tosiaan, en tiedä missä on vika, mutta jakso ei ole siellä, vaikka piti. Asiaa selvitetään ja eiköhän saada pian Designtarinat näkymään sovelluksessa 🙂

Reply
mv 14 syyskuun, 2017 - 8:53 am

Hienoa ! Joo ohjelma tuli sinne himpun jälkijunassa. Olin liian malttamaton. Tämä on niin huippua, kun tulee suomenkielisiä ja laadukkaita ohjelmia lisää valikoimiin. Kiitos !

Niina 7 syyskuun, 2017 - 8:02 am

Tykkäsin todella! Sinun ääni on miellyttävä kuunnella, nopeus sopiva, todellakin aion kuunnella myös jatkossa. Podcastin kuuntelin herättyäni sängyssä, kun huomasin ig:stä että se on julkaistu.

Reply
Teea 7 syyskuun, 2017 - 8:03 am

Tämä on ihan huippuidea! Itse työskentelen vientiyritysten parissa, joten oli hauskaa virittäytyä työmodeen laittamalla podcast soimaan samalla kun käynnistän päivää.

Reply
Marketta 7 syyskuun, 2017 - 8:13 am

Juuri aamukahvin äärellä kuuntelin Heidi Jaaran haastattelun ja täytyy antaa täysi kymppi niin kuunneltavuudesta (mm. äänen laatu) kuin sujuvasta tarinoinnista. Balmuir on todellinen menestystarina ja nyt oli hienoa kuulla vaikkapa se, miten Heidi Jaaran kotona tehtiin käsitöitä ja se on ollut yksi kipinän synnyttäjä yritystä perustettassa. Tulen ehdottomasti kuuntelemaan seuraaviakin podcastejasi!

Reply
Tiina 7 syyskuun, 2017 - 8:14 am

Ensimmäinen kokonaan kuunneltu podcast koskaan. 😉 Kuuntelin heti aamutuimaan ennen lasten herättämistä samalla tulevalle vauvalle myssyä neuloen. Oli mukava aamuhetki, kiitos!

Reply
Pia 7 syyskuun, 2017 - 8:18 am

Vaikuttava tarina?Aamiaisella kuuntelin.

Reply
Venla 7 syyskuun, 2017 - 8:22 am

Tykkäsin todella paljon podcastista. Aihe oli niin kiinnostava tietenkin omasta näkökulmastani ja hirveän inspiroiva. Mukavan soljuvaa puhetta. Helppo kuunnella:)

Reply
Sari 7 syyskuun, 2017 - 8:26 am

Hieno toteutus, kuunneltu työpöydän äärellä aamulla. Balmuirin tuotteet huippuja!

Reply
NinaWai 7 syyskuun, 2017 - 8:31 am

Täytyypä todeta täälläkin että ooliaivan mahtava jakso! Olen todellakin odottanut tätä kuin kuuta nousevaa ja heti herättyni aloin kuunnella, edelleen sängyssä maaten siis? Kerttu olet kylä aivan ihana ihminen ja tosi hyvä juontaja, ei olisi uskonut ensimmäiseksi kerraksi? Ja Heidi kuulostaa mielettömältä ihmiseltä ja yrittäjältä❤ Kiitos paljon tästä, odotan jo innolla ensi viikon jakso(j)a!❤

Reply
Joonas 7 syyskuun, 2017 - 8:32 am

Podcastit on huippuja! Itse teen arjen tympeistä askareista hieman mukavampia kuuntelemalla podcasteja. Tiskaaminenkin on alkanut tuntua mielekkäältä, kun tietää että on podcasti jota kuunnella!

Reply
Katri 7 syyskuun, 2017 - 8:32 am

Ihana tarina! Balmuirin tuotteita omistavana on inapiroivaa kuunnella tarina merkin takaa. Kuuntelin aamulla meikkaamisen lomassa.

Reply
Hanna-Maria 7 syyskuun, 2017 - 8:44 am

Oli mielenkiintoista kuulla tarina menestystarinan taustoista. Lähetin lapset kouluun ja kääriydyin vilttiin kuuntelemaan Balmuirin tarinaa. Todella inspiroivaa ?

Reply
Sandra 7 syyskuun, 2017 - 8:47 am

Odotan jo seuraavaa podcastia! Oli mielenkiintoista kuunnella aamupesuja tehdessä ja aamupalaa laittaessa. Arvostus Balmuiria kohtaan nousi entisestään, kun kuulin tarinan, mikä on kaiken takana. Mikä rohkeus Heidi Jaaralla on ollut, kun on irtisanoutunut työstään ja laittanut oman yrityksen pystyyn ”ihan tyhjästä”. Tälläsestä mä tykkään! Innostava onnistujatarina <3

Reply
Nekkutyttoe 7 syyskuun, 2017 - 8:49 am

Tämähän oli mukavaa kuunneltavaa, hyvin harvoin kuuntelen podcasteja mutta jään innolla odottamaan seuraavia 🙂 Hauska kuulla miten heillä on noin upeasti onnistunut perheen ja yrittämisen yhteensovittaminen. Ei nimittäin ole mikään itsestäänselvyys. Kuuntelin tämän aamukahvilla vauvaa syöttäessä, Balmuirin aamutakki päällä tietenkin 😉

Reply
Anis 7 syyskuun, 2017 - 8:50 am

Olipa mielenkiintoinen podcast, kiitos! Kuuntelin lasten kanssa leikkiessä (ehkä helin inspiroituivat… 🙂 )

Reply
Martzil 7 syyskuun, 2017 - 8:53 am

Kuuntelin aamiaisella:) Loistavaa!

Reply
Piia 7 syyskuun, 2017 - 8:54 am

Olipa ihana tarina. Pakko oli heti kuunnella vauvan kans kun koti hiljeni, isommat lapset lähti kouluun. Sä sovit hyvin radioääneksi

Reply
Anni 7 syyskuun, 2017 - 9:01 am

Balmuir on niin ihailtavan intohimoinen brändi! Oli ihana kuulla ajatuksia sen takana. Täällä gradun ohessa tauko-ohjelmana 🙂

Reply
eriika 7 syyskuun, 2017 - 9:04 am

Kuuntelin aamulla ennen isompien lasten heräämistä, kun pienimmäinen leikki ja itse sai vielä hetken levätä ennen päivän touhuja.

Reply
Tanja 7 syyskuun, 2017 - 9:08 am

Mukavan jouhevaa jutustelua, helppo kuunnella ja mielenkiintoinen vieras. Kuuntelin aamulla koneen äärellä työpäivän aloitukseksi ja inspiraatioksi.

Reply
Jenni I 7 syyskuun, 2017 - 9:16 am

Podcast oli todella mielenkiintoinen ja inspiroiva vieras. Kun omat unelmatyöt on vielä hukassa, oli mielenkiintoista kuulla yhden henkilön unelmatyöstä.

Reply
Miia 7 syyskuun, 2017 - 9:25 am

Kuuntelin podcastin tänä aamuna aamiaisen lomassa. Erittäin mielenkiintoinen ja Balmuirin tarina on niin upea ja inspiroiva!

Reply
Liisa 7 syyskuun, 2017 - 9:26 am

Elämäni ensimmäinen podcast kuunneltu elämäni ensimmäistä lasta imettäessä. Tosi mielenkiintoinen, selkeä ja hyvin rakennettu kokonaisuus! Näitä lisää, kiitos! 🙂

Reply
Jenni 7 syyskuun, 2017 - 9:29 am

Intohimoisia ihmisiä on aina yhtä upeaa ja inspiroivaa kuunnella, oman uran risteyskohdassa varsinkin nämä tarinat saavat aivan omanlaisensa merkityksen. Kiitos Kerttu mahtavasta aluevaltauksesta, inspiroivien podcastien teosta! Jään odottamaan jatkoa.

(Niin ja tämä podcast jakso tuli kuunneltua aamutakissa kynttilän valossa kiireettömänä aamuna 🙂 )

Reply
Jenna 7 syyskuun, 2017 - 9:35 am

Todella mielenkiintoinen podcast! Sisustuksen ja designin ystävälle loistava tapa aloittaa aamu. Tietokoneen sijaan söin aamupalan tällä kertaa podcastisi parissa. Jään mielenkiinnolla odottamaan seuraavaa!

Reply
Piia 7 syyskuun, 2017 - 9:37 am

Kuuntelin tämän Balmuir-podcastin äitiyslomalla aamupalan lomassa. Aivan mahtava haastis ja inspiroiva. 🙂 Kyllä näitä vois kuunnella lisääkin vauvan hoidon lomassa.

Reply
Marja 7 syyskuun, 2017 - 9:44 am

Kiinnostava vieras ja rentoa keskustelua. ? Kuuntelin aamutoimia tehdessä ennen töihin lähtöä.

Reply
Annika/Kakkukupu 7 syyskuun, 2017 - 9:46 am

Kotona flunssan kourissa 🙂

Reply
Maria 7 syyskuun, 2017 - 9:50 am

Työmatkalla kuunneltuna erinomaista inspiraatiomateriaalia. Tykkäsin kovasti!

Reply
Salla-Mari Mikkonen 7 syyskuun, 2017 - 9:50 am

Ihanan lämmin fiilis jäi podcastista! Tosi insipiroiva keskustelu ja oli ilo kuunnella oulun murretta. Mahtavaa kuunnella intohimoista ja laatu edellä toimivaa naisyrittäjää. 🙂 podcastia kuunnellessa selasin verkkokauppoja, heh! Olen haaveillut mm. Balmuirin aamutakista, koska rakastan pellavaa ja aamutakkeja!

Reply
-Sini- 7 syyskuun, 2017 - 10:20 am

Mielenkiintoinen juttu! Oli kiva kuunnella aamutoimia tehdessä Balmuirin upeaa tarinaa. En ole aiemmin tällaisia kuunnellutkaan, seuraavaa odotellessa.

Reply
HannaKoo 7 syyskuun, 2017 - 10:22 am

Voi Kerttu minkä teit! <3 Aivan upea idea ja toteutus! Ensimmäiset minuutit olin aivan kananlihalla jännityksestä, kun kuuntelin sinun ja Heidin lämpimiä ääniä, jotka herättivät mielenkiinnon tulevaan ensimmäisistä sanoistanne alkaen. Tarina Balmuirin takana oli hyvin kaunis ja koskettava, kuinka surusta onkaan saatu luotua jotain näin kaunista! <3 En usko, että olen koskaan liikuttunut näin paljon kotitöitä tehdessäni. Lopulta huomasin, että vaatteiden viikkaus oli jäänyt hieman kesken ja istuin vaan paikallani teitä kuunnellen. Aika kului kanssanne kuin siivillä ja mielelläni olisin kuunnellut teitä pidempäänkin! Kiitos!

Reply
Alissa 7 syyskuun, 2017 - 10:30 am

Kiitos, oli mukava kuunnella podcast aamulla lapsen vielä nukkuessa. Balmuirilla on hieno syntytarina, johon en ollut aiemmin törmännyt. Sinulla on miellyttävä ääni, jota on mukava kuunnella. Aion kuunnella podcastit myös jatkossa 🙂

Reply
Riikka 7 syyskuun, 2017 - 10:35 am

Aamupalaa syödessä sain rauhassa kuunnella kun lapset istuivat kiltisti koneella..hyvä ja mielenkiintoinen oli

Reply
Sari 7 syyskuun, 2017 - 10:45 am

Kerranki ihan keskittyneenä kuuntelemiseen inspiroiduin Balmurin tarinasta ja uusia podcasteja odotellen

Reply
Nipa 7 syyskuun, 2017 - 10:48 am

Kuuntelin samalla kun laitoin keittiötä kuntoon lasten aamupalojen jäljiltä. Parhautta juuri se kun samalla voi tehdä jotain muuta. Todella mielenkiintoinen aihe, odotan innolla seuraavaa!

Reply
Jossu 7 syyskuun, 2017 - 11:00 am

Kuuntelin samalla kun syötin vauvaa. Ihan mahtava podcast! Varmasti kuuntelen jatkossakin?

Reply
Anne Maija 7 syyskuun, 2017 - 11:04 am

OK. Keittiössä puuhailun ohella kuuntelin.

Reply
Svetlana Laitinen 7 syyskuun, 2017 - 11:07 am

Hieno toteutus, oli mukava kuunnella lounaalla.

Reply
HannaÄm 7 syyskuun, 2017 - 11:20 am

Olipa tosi kiva podi!
Kuuntelin kahvia juoden keittiönpöydän ääressä, kun lapset oli viety hoitoon. Kirjoittelin samalla tulevien päivien ”to do” -listaa.
Hienosti päästitte kuulijat kurkistamaan ”pinnan alle”. Oli koskettavaa kuulla, kuinka Heidi/Balmuir tukee toimittajia, jotta he pääsevät tekemään tuotteita heille.
Jotenkin meni hyvin yksiin Hannen & Satun kirjan kanssa (mitä kuuntelen äänikirjana). Itselleni jäi lämmin, toiveikas & inspiroitut olo. Mahtava tila siis jatkaa tätä päivää 😀
Iso virtuaalirutistus!
HannaM

Reply
Silja 7 syyskuun, 2017 - 11:22 am

Lasten aamutoimien yhteydessä oli kyllä mielenkiintoista kuultavaa! Balmuirin tuotteista olen tykännyt ennenkin, mutta jotenkin nyt vielä enemmän kun kuuli yrityksestä sen takana. Siinä on varmasti yritys jossa työntekijät viihtyy!
Ja sinulla Kerttu on mukavan kuuloinen puheääni! 🙂

Reply
Annina 7 syyskuun, 2017 - 11:37 am

Podcastien suurena fanina olin tätä odottanut malttamattomana ja innoissani ja voi kuule: Onnistuit <3 Ihanaa kuunneltavaa ja niin tykkään Kerttu sinun tavasta puhua ja tuoda asioita esille 🙂 Seuraan höpötyksiäsi myös instassa joten tuttu ääni siellä oli! Tästä tulee varmasti huikea juttu ja onnittelut vielä! 🙂

Reply
Tanja 7 syyskuun, 2017 - 11:41 am

Olen seurannut alusta saakka Balmuirin tarinaa. Yksityisyrittäjänä tiedän, että menestyminen Balmuirin lailla vaatii enemmän kuin kovaa työtä. Heidi Jaara perheineen on onnistunut tässä. Tiedän, että perheen ja yrittäjyyden yhdistäminnen ei sekään ole helppoa. Vaikka olisi hyvät tukijoukot. Kaikenlisäksi podcastin perusteella tällä upealla naisella on jalat tukevasti maanpinnalla.
Kuuntelin podcastin kotona asiakaskäyntien välillä pieniä kotiaskareita tehden. Lisää tälläisiä mielenkiintoisten henkilöiden tarinoita odottaen.

Reply
Johanna.O 7 syyskuun, 2017 - 11:49 am

Aivan mahtava podcast ja miten inspiroiva ihminen Heidi Jaara onkaan! Kerttu olet myös todella hyvä ulosannissa, oikein harmitti kun jakso loppui! Tätä lisää. Kuuntelin jakson työtehtävien lomassa ja sain uutta virtaa päivään! 🙂 Lisäksi Heidi Jaara sai minut laittamaan lisää potkua opiskelu haaveisiini 😉

Reply
Piia 7 syyskuun, 2017 - 11:57 am

Ihana Balmuirin tarina ja ihana juontaja! Kuuntelin pyöräillessä töihin ja seuraavaa jaksoa jo kovasti odottelen! Hyvä Kerttu, pus! <3

Reply
Essi/St. Black 7 syyskuun, 2017 - 12:18 pm

Oli todella mukavaa kuunneltavaa, kiitos Kerttu!

Reply
Pirkko Vilenius-Virtanen 7 syyskuun, 2017 - 12:22 pm

Kiitos mielenkiintoisesta tarinasta! Sopiva pituus ja napakat kysymykset kuitenkin sopivan rennolla otteella – tykkäsin!
Juuri Norjaan muuttaneena on kiva kuulla suomalaisia tarinoita kiinnostavista henkilöistä – kiitos Kerttu ?

Reply
Ellen 7 syyskuun, 2017 - 12:25 pm

Yhtä soljuvaa ja sujuvaa kuunneltuna kuin blogisi tekstit luettuna, eli nautinnollista. Arjen ruuhkavuosien keskellä oman hetken saa, kun laittaa langattomat korville kotitöiden tai juoksulenkin ajaksi ja sukeltaa mielenkiintoiseen maailmaan podcastin mukana.

Tällä kertaa tosin kuunnellessani viimeistelin myyntikuntoon nojatuolejani, jotka ostaja tulee noutamaan – innostus syystrendeistä sai laittamaan olohuoneen uuteen kuosiin ja kelpaisihan uuden nojatuolin kaveriksi jotain ihanaa Balmuirin mahtavasta valikoimasta ☺

Reply
Mar3ngi 7 syyskuun, 2017 - 12:27 pm

Olen odottanut sinun podcastien julkaisua siitä lähtien kun paljastit, että tällaista on luvassa. Tykkäsin todella paljon ensimmäisestä jaksosta, joten odotan jo seuraavaa! Tykkään kuunnella podcasteja ”omalla ajalla”, teetä juoden ym. Keskityn siis podcasteihin ihan rauhassa.

Reply
Jonna 7 syyskuun, 2017 - 12:31 pm

Lajittelin kesäkenkiä varastoon ja nautin hyvästä tarinasta. Balmuirin viitta sopisi hyvin karsittuun eteiseen.

Reply
MD 7 syyskuun, 2017 - 12:38 pm

Aivan loistava aloitus. Ensimmäistä kertaa kuuntelin podcastia ja jäin ihan koukkuun, seuraavaa jaksoa malttamattomana jo odottelen ?

Kuuntelin podcastia kuulokkeilla samalla kun nukutin vauvaani päiväunille. Ihan mahtavaa että pystyy ”hyödyntämään” sen ajan ja nukuttaminenkin (joka välillä saattaa kestää ?) meni tällä kertaa ihan hetkessä ?

Reply
Ulla 7 syyskuun, 2017 - 12:46 pm

Tämä podcast oli minulle uusi tuttavuus! Kiitos,että avaisit maailmaani! Todella hyvä keissi oli! Innolla odotan seuraavia! Vieraasi on mahtava yrittäjä! Tuolla asenteella hän on pärjännyt ja tulee jatkossakin pärjäämään! ???

Reply
Outi 7 syyskuun, 2017 - 12:47 pm

Täydellinen aloitus ja upea vieras! Kiitos Kerttu, kun lähdit kokeilemaan siipiä uudessa ympäristössä.

Varasin tälle sinun ensimmäiselle podcastille oman ajan arjestani ja se kannatti! Jään odottamaan muita jaksoja ?

Reply
Riikka 7 syyskuun, 2017 - 12:49 pm

Huippu juttu, niin luontevaa keskustelua! Ootan kyl ens viikkoaki jo tän perusteella ? kotona kuuntelin !

Reply
Sanna 7 syyskuun, 2017 - 1:00 pm

Hyvältä näyttää ?

Reply
Jennila 7 syyskuun, 2017 - 1:02 pm

Tää oli tosi mielenkiintoinen ja mukava oli kuulla Balmuirin taustaa. Hyvin toteutettu podcast 🙂

Reply
Jennila 7 syyskuun, 2017 - 1:03 pm

Niin ja tyttären päiväunien aikaan oli hyvä ottaa oma hetki ja kuunnella tämäkin rauhassa 🙂

Reply
Heli 7 syyskuun, 2017 - 1:03 pm

Tutustuin podcasteihin sinun kauttasi Kerttu. Tämä oli ensimmäinen podcastini ikinä ja jäin varmasti koukkuun Design tarinoihin. Ihana ja koskettava tarina Balmuirista. Kuuntelin podcastin kuulokkeet korvissa, keittiötä siivoten ja lopulta istahdin vain alas ja kuuntelin. Pienokainenkin heräsi parin tunnin päiväunilta juuri podcastin loputtua.

Reply
Irina 7 syyskuun, 2017 - 1:29 pm

Tosi hienosty vedetty, Kerttu! Mä en ainakaan havainnut merkkejä siitä, että olisit aloittelija, mutta toisaalta oletkin luonnostasi tosi hyvä puhuja. 🙂 Kuuntelin podcastin matkalla äitini luokse, matka oli siihen oikein sopiva. Hauskasti Heidi sanoi, että heillä ei testata eläimillä vaan yrittäjillä. 😉 Ensi viikkoa odotellessa!

Reply
Essi 7 syyskuun, 2017 - 1:30 pm

Kuuntelin podcastia pakatessani sairaalakassia valmiiksi lähenevää synnytystä varten. Oli ihana kuulla kuinka loistavat arvot Heidillä on yritystoiminnassaan. Tosiaan Balmuir on hänelle kuin yksi lapsista 🙂

Reply
Poletti 7 syyskuun, 2017 - 1:32 pm

Tykkäsin kovasti podcastista! Balmuirin perustajat ovat jääneet minulle tuntemattomiksi ihmisiksi, joten oli kiva tutustua henkilöön ihanien tuotteiden takana.

Missäkö kuuntelin? No, töissä samalla kun excel-taulukkoa naputtelin… *nolo* ;D

Reply
Mari 7 syyskuun, 2017 - 1:39 pm

Tämä huikea tarina! Olisipa itsellä tuo rohkeus toteuttaa unelmia. Loistavia nämä podcastit kun pystyi kuuntelemaan samalla kun leikin poikani kanssa leikkimatolla. Sovimme yhdessä että äiti saa joululahjaksi Balmuirin huivin.

Reply
Piija 7 syyskuun, 2017 - 1:42 pm

Kiitos ihana Kerttu! Kotimaisen designin nostaminen esiin on aina tärkeää. Vaikka sanoitkin, että et omaa toimittajataustaa niin se aitous ja kiinnostus kuitenkin on se tärkein ominaisuus. Jatka samaan malliin!

Reply
Anna 7 syyskuun, 2017 - 2:01 pm

Olipa miellyttävää kuunneltavaa lounaan lomassa, kiitos!

Reply
H/ 7 syyskuun, 2017 - 2:04 pm

Täydellisen inspiroivaa kuunneltavaa ruuhkaisen työmatkan seuraksi!

Reply
Annemari 7 syyskuun, 2017 - 2:18 pm

Oli todellinen väsyneen aamun piristys kuunnella podcastia työmatkalla junassa! Hienoa kuulla tarkemmin naisesta ja intohimosta upean Balmuirin takana. Podcast oli todella sujuvaa ja miellyttävää kuunneltavaa.

Reply
Anni 7 syyskuun, 2017 - 2:24 pm

Olen podcastien kuuntelussa untuvikko, mutta sen verta tätä sarjaa on seuraamissani insta storeissa rummutettu, että piti kysyä mieheltä aamulla ohjeet miten kuuntelen tätä autoradiosta matkalla töihin! Ja en pettynyt, olet luonteva puhuja ja tarinassa mentiin paljon syvemmälle ”sisustukseen” mitä ikinä ajattelin. Heidi vaikutti ihmisenä aivan upealta, erityisesti mieleen jäi ”teen asiat juuri päinvastoin kuin Nokialla” Moni ison firman rattaissa läähättäjä varmasti jakaa ajatukset ja päätin tältä istumalta mennä heidän sivuilleen katsomaan miten avoimen hakemuksen voisi heille jättää, koska koen olevani hyvä tyyppi ja Yrityskulttuuri kolahti kovaa. Ja tietysti rakastan arjen pientä ylellisyyttä eli Balmuirin tuotteita!

Reply
Tiina 7 syyskuun, 2017 - 2:33 pm

Ensimmäinen kerta kun kuuntelin. Tykkäsin kovasti.
Samalla kotityötkin sujui siivillä.
Miellyttävä ääni

Reply
-heini- 7 syyskuun, 2017 - 2:35 pm

Oli kyllä aivan mahtava aloitus ja inspiroiva vieras! Lisää näitä, kuuntelisin mielelläni useammankin viikkossa ;). Kuuntelin podia siivoillessa kotia.

Reply
Alina 7 syyskuun, 2017 - 2:37 pm

Ihana hetki oli Balmuirin tarinan parissa, uudessa asunnossa muuttolaatikoita purkaessa.?? Täytyypä huomenna lähteä kierrokselle Helsingin liikkeeseen kun Oulun liike siellä asuessa koluttu useaan kertaan.?

Reply
Tuuli 7 syyskuun, 2017 - 2:46 pm

Kuuntelin kotona sohvalla makoillen 🙂

Reply
Minna 7 syyskuun, 2017 - 2:57 pm

Tätä olen odottanut. Tosi hyvä podcast. Pituus on sopiva ja ainakin tämän kerran vieras tosi mielenkiintoinen. Pidän kovasti selkeästi ulosannista. En ole varma, oliko ongelma vain minulla, mutta tunnusmusiikki oli tosi kovalla verrattuna puheosuuteen.

Kuuntelin iltapäivällä töissä samalla kun tein työtä, joka ei vaadi kovasti keskittymistä.

Reply
Siiri 7 syyskuun, 2017 - 3:15 pm

Olen itse suomalaisessa vientiyrityksessä töissä ja on aina mielenkiintoista kuulla muiden kotimaisten yritysten tarinoita! Tätä oli mukava kuunnella aamutoimien ohella, seuraavaa jaksoa odotellessa 🙂

Reply
AnnaTee 7 syyskuun, 2017 - 3:21 pm

Podcast on itselleni uusi tuttavuus, se on hyvä lisä mediana. Siinä voi syventää asioita, mitä ei blogiin ja instaan mahdu. Toisaalta sen seuraaminen vaatii myös enemmän aikaa. Mielenkiintoisille aiheille ja vieraille sitä aikaakin löytyy varmasti! Tsekkailin mistä on kyse, kun vietän sairauspäivää kotona flunssan vuoksi. Balmuirin huivit ovat upeita, yhtään minulla ei vielä ole – toivottavasti pian 🙂

Reply
Jenna 7 syyskuun, 2017 - 3:23 pm

Mielenkiintoista ja laadukasta kuunneltavaa. Puhe oli selkeää ja rauhallista ilman turhia ”täytesanoja”. Podcast oli sopivasti imetyshetken mittainen. Saa vauvakin kuunnell designtarinoita. ?

Reply
Heli 7 syyskuun, 2017 - 3:39 pm

Oli aivan ihana jakso! Elämän periaatteet juuri oikeat ja arvot samanlaiset kuin itsellä. Sain uutta tsemppiä tähän omaan unelmien-comboon. Ja ehkäpä myös suunnittelemaan uusia unelmia. Mikäpä olisikaan sen mukavampaa, että saisi työskennellä oman miehen kanssa.

Reply
TuulaK 7 syyskuun, 2017 - 3:51 pm

Hyvä idea!

Reply
Eerika 7 syyskuun, 2017 - 4:13 pm

Olipas ihana kuunnella podcastina Balmuirin tarinaa, todella mielenkiintoinen! kaikki Balmuirin tuotteet ovat muutenkin ihan luxusta. <3 Innolla odotan seuraavaa podcastia 🙂

Reply
Pipe 7 syyskuun, 2017 - 4:14 pm

Hyvin hoidettu bodcast! Oli ilo kuulla, aihepiiri osui minulle ja haastattelu oli mielenkiintoinen! Odotan jatkoa Designtarinoilta!

Reply
Pipe 7 syyskuun, 2017 - 4:22 pm

Hyvin hoidettu bodcast! Balmuirin tarin oli ilo kuulla, aihepiiri osui minulle ja haastattelu oli mielenkiintoinen! Ääntäsi oli miellyttävä kuulla. Odotan jatkoa Designtarinoilta!

Reply
Karoliina 7 syyskuun, 2017 - 4:46 pm

Juostessa! Kuuntelen aina juostessa. Tuntuu, kun olisi itse mukana keskustelemassa asioista. Ihana oli tämäkin! <3

Reply
Jaana 7 syyskuun, 2017 - 5:01 pm

Kotona sohvalla rennosti lepäillen työpäivän jälkeen kuuntelin podcastin. Olipa ihana ja inspiroiva haastattelu.

Reply
Marita Pohjola 7 syyskuun, 2017 - 5:06 pm

Oli todella mukava kuunnella bodcast ja ikäänkuin olisi ollut mukana. Lempeää kuunneltavaa, mielenkiintoista, mukaansa tempaavaa. Lisää näitä, innolla jään odottamaan seuraavaa.

Reply
Oona 7 syyskuun, 2017 - 5:06 pm

Kyllä podcastit menee nykyään reippaasti musiikin ohi lenkkeillessä! Tämäkin ihanaa kuunneltavaa, olisi vaan saanut olla pidempi! ☺️ Ehkä panttaan pari seuraavaa ja kuuntelen niitä sitten putkeen…

Reply
Mari 7 syyskuun, 2017 - 5:20 pm

Kiva haastattelu, kotona kuuntelin.

Reply
Erika 7 syyskuun, 2017 - 5:23 pm

Kuuntelin aamulla ensimmäiseksi, kun olin jo ehtinyt odotella tämän ilmestymistä.:) mielenkiintoinen tarina!

Reply
Taina Taunila 7 syyskuun, 2017 - 5:23 pm

Kiitos! Olipas mielenkiintoinen tarina. Lisää samanlaisia!

Reply
Erika 7 syyskuun, 2017 - 5:26 pm

Aamulla ensimmäiseksi tuli kuunneltua! Mielenkiintoinen tarina:)

Reply
SOFia seppänen 7 syyskuun, 2017 - 5:27 pm

Podcast oli aivan ihana!! Rentouttavaa kuunneltavaa, tämän kuuntelun aikana tekas nopeasti ja mielellään kasvissosekeittoa sadepäivän iloksi! 🙂 en malta odottaa seuraavia podcasteja.

Reply
Tarja 7 syyskuun, 2017 - 5:38 pm

Heidin haastattelu oli todella mielenkiintoinen. Oli kiva kun puhuitte työstä, kodista ja perheestä. Hyvin luontevaa ja sujuvaa keskustelua. Kerttu, olet oikein ammattimainen ja positiivinen haastattelija. Olet selvästikin kiinnostunut asiasta ja kunnioitat haastateltavaa.
Lämmitin annoksen makaroonilaatikkoa ja söin kuunnellessani.

Reply
Heidi 7 syyskuun, 2017 - 5:45 pm

Kuuntelin Heidi Jaaran mielenkiintoista haastattelua vauvaa imettäessä. Vauva ei meinannut malttaa syödä puhetta kuunnellessaan. ? Odotan innolla tulevia jaksoja. Hyvä Kerttu! ?

Reply
Erika 7 syyskuun, 2017 - 5:54 pm

Positiivisuutta päivään! Ihana kuulla tarinoita menestyksen takaa.

Reply
Ruut 7 syyskuun, 2017 - 5:54 pm

Olipas mukava kuunnella kotona, villatakkia neuloessa.

Reply
Melina 7 syyskuun, 2017 - 6:03 pm

No aivan mahtavaa Kerttu, tottakai!

Reply
JennaJe 7 syyskuun, 2017 - 6:10 pm

Mukava kuunnella sohvan nurkassa. Mielenkiintoinen aihe ja hyvin tehty haastattelu!

Reply
Heljä 7 syyskuun, 2017 - 6:14 pm

Oli erittäin innostavaa ja koukuttavaa kunneltavaa vauvanhoidon lomassa. Seuraavaa podcastia odotellessa!

Reply
AH 7 syyskuun, 2017 - 6:17 pm

Tykkäsin todella! Kuuntelin Balmuirin upeaa tarinaa aamutoimia tehdessäni. Paljon mielenkiintoista asiaa, selkeä ja johdonmukainen, helposti kuunneltava kokonaisuus. Ehdottomasti pysyn kuulolla jatkossakin.

Reply
Sanna 7 syyskuun, 2017 - 6:21 pm

Ihana ja inspiroiva tarina ja pod cast toimii! Kuuntelen jatkossakin! Tämän kuuntelin Oslossa hotellissa valmistautuessa suuntaamaan Volbeatin keikalle! Viivyn Oslossa loppuviikon ja ilokseni huomasin, että huomisesta alkaen kaupungin valtaa Designers Saturday Oslo -tapahtuma!

Reply
Anni 7 syyskuun, 2017 - 6:22 pm

Odotin innolla tätä podcastia ja se oli kyllä odotuksen arvoinen. Tämä oli mukavaa kuunneltavaa silityksen lomassa. Todella mielenkiintoinen haastattelu, joka oli hyvin tehty! Näitä lisää!

Reply
Miia 7 syyskuun, 2017 - 6:27 pm

Siivouksen lomassa kuuntelin ja oli hyvä, seuraavaa odotellessa ?

Reply
Henna 7 syyskuun, 2017 - 6:34 pm

Huikeaa Kerttu! Sulla on taitoa tähän(kin). Rauhallinen, miellyttävä ääni, josta välittyy aitous ja lämpö. Ne samat asiat, jotka välittyvät myös blogistasi. Kiitos! Kuuntelen myös jatkossa! Tämä imaisi mukaansa 🙂

Reply
Hanna 7 syyskuun, 2017 - 6:45 pm

Ihana oli kuunnella, podcast oli positiiviseen sävyyn tehty ja innostava. Töiden jälkeen rentouduin ja kuuntelin.

Reply
Rr 7 syyskuun, 2017 - 6:46 pm

Super, super, super <33 Nää on niin kivoja!! Koiran kanssa lenkillä kuuntelin 🙂

Reply
Papu 7 syyskuun, 2017 - 6:48 pm

Olipa mielenkiintoinen! Työmatkat taitavat taittua tästä lähin podeja kuunnellessä!

Reply
Marita Frost 7 syyskuun, 2017 - 6:57 pm

Selkeä ja kaikin tavoin miellyttävä kuunteluhetki. Istuin ihan sohvannurkassa ja keskityin kuuntelemaan. Nopeasti meni 25 minuuttia. Seuraavaa odotellessa!

Reply
Miia 7 syyskuun, 2017 - 6:58 pm

Sohvalla flunssassa rentoutuen ja kuunnellen. Oli kivaa kuunneltavaa!

Reply
Niina 7 syyskuun, 2017 - 7:03 pm

Tykkäsin! Todella! Miellyttävää keskustelua, ihanan tavallinen nainen vaikka onkin todella menestynyt ja monella tapaa rikas. Tarkkaan kuuntelin hänen neuvojaan, olenhan itsekin yrittäjä ja omassa liikkeessäni tätä aamulla kuuntelin. ☺️ Jatkoa odotan muista jaksoista, ja enemmän sellaista sisustustietoa/faktaa, niin paljon on sillä saralla opittavaa! ? Mutta aivan ihana avaus, yrittäjänä sain paljon itselleni tästä jaksosta! Kiitos Kerttu kun tämän olet tehnyt!

Reply
Suvi 7 syyskuun, 2017 - 7:06 pm

Olipa mielenkiintoinen. Töiden jälkeen kuuntelin 🙂

Reply
Liisukka 7 syyskuun, 2017 - 7:25 pm

Työpäivän jälkeen rentouduin sohvalla ja kuuntelin.

Reply
Have an Ice Day 7 syyskuun, 2017 - 7:28 pm

Mukavaa kuunneltavaa, ihanan rentoa mutta silti asiallista.

Reply
TanjaE 7 syyskuun, 2017 - 7:31 pm

Minulle täysin uusi tapa sukeltaa sisustuskittuihin! Mutta oikein kiva tapa rentoutua työpäivän jälkeen kuulokkeet korvissa, se oli sitä omaa aikaa. Kiinnostavaa kuunneltavaa!

Reply
Sanni 7 syyskuun, 2017 - 7:48 pm

Mielenkiintoinen ja inspiroiva podcast! Kuuntelin viltin alla sohvalla 🙂

Reply
Hkhauki 7 syyskuun, 2017 - 7:50 pm

Miellyttävä ja ammattimainen kuunnelma. Kuuntelin sen ruokaperräisillä. Aijon kuunnella muutkin jaksot. Tosi mielenkiintoiset vieraat.

Reply
Anjuska 7 syyskuun, 2017 - 7:51 pm

Rento ja hyväntuulinen jakso! Erittäin hyviä kysymyksiä ja mukavaa kuuneltavaa!

Reply
Marianna 7 syyskuun, 2017 - 7:57 pm

Positiivinen ja innostava! Balmuirin syntytarina kosketti.

Reply
Saara.l 7 syyskuun, 2017 - 8:05 pm

Tykkäsin paljon! Tiskiä laitoin ja kuuntelin.

Reply
Elisa 7 syyskuun, 2017 - 8:09 pm

Mielenkiintoinen tarina, askareiden lomassa kuuntelin.

Reply
Hanna 7 syyskuun, 2017 - 8:09 pm

Olipa kiva jakso! Mukavaa jutustelua ja Heidi kuulosti kyllä niin sydämelliseltä ja herttaiselta tyypiltä.

Reply
Kati 7 syyskuun, 2017 - 8:12 pm

Inspiroiva avaus ja niin mukavasti soljuvaa tarinaa! Ja sinulla on Kerttu todella miellyttävä radioääni ?

Reply
Heini 7 syyskuun, 2017 - 8:13 pm

Innostava ja kiinnostava podcast! Erittäin mukava kuulla Balmuirin tarina itse Heidiltä. Kaikin puolin miellyttävää kuunneltavaa samalla leipoessa ja aikakin aivan hujahti. Paljon mielenkiintoisia vieraita vielä tulossa, joten täytyy olla kuulolla.

Reply
Greta 7 syyskuun, 2017 - 8:16 pm

Tosi viihdyttävää kuunneltavaa! Söin iltapalaa ja tein iltahommia kuunnellessani podcastia. Ja ehdottomasti kuuntelen seuraavan osan!

Reply
Tanja 7 syyskuun, 2017 - 8:34 pm

Mielenkiintoinen tarina! Aamutoimia tehdessäni kuuntelin.

Reply
Piiku 7 syyskuun, 2017 - 8:37 pm

Tosi kiva kuunnelma. Olisin toivonut, että olisi pidempi. Oli niin hyvää ja mielenkiintoista juttua. Ilta raksalla töitä tehden vierähti nopeammin kun oli pienen hetken hyvää kuunneltavaa. Mielenkiintoista oli kuulla Jaaran ajatuksia yrityksen johtamisesta ja sen toiminnasta. Innolla odotan jo uutta.

Reply
Emmi 7 syyskuun, 2017 - 8:45 pm

Ensimmäinen jakso oli todella viihdyttävä ja inspiroiva. Olit Kerttu erittäin ammattimainen, mutta samalla sopivan rento jututtaja. Ääntäsi oli miellyttävä kuunnella! Kuuntelin podcastin tällä kertaa kotisohvalta, mutta podcastit sopivat hyvin kuunneltavaksi arjen askareiden tai vaikkapa lenkkeilyn lomassa.
Odotan innolla seuraavaa jaksoa!

Reply
Riitta 7 syyskuun, 2017 - 8:52 pm

Kätevää! Ehtii tekemään kaikkea muuta samalla kuin kuuntelee ihanan mukaansavetäviä designtarinoita:) Kerttu, olet todella lahjakas ja innostava henkilö, omaat mahtavat puheentaidot! Hienoa, että menet aallonharjalla ja kehität blogia, taitoja sinulla nimittäin on.

Reply
Katja Kanerva 7 syyskuun, 2017 - 9:02 pm

Oli kyllä todella inspiroivaa ja mukavaa kuunneltavaa. Itse kuuntelin kokkaillessani, tosi kätevää, koska harvoin ehdin mitään lukea mut tässä pysty sanalla hommailla kaikkea.? ensimmäinen vieras oli aivain huikea ja oli kyllä mielenkintoista kuulla Balmuirin tarina suoraan perustajalta omin sanoin.

Reply
Niina 7 syyskuun, 2017 - 9:05 pm

Jakso oli huippu, ainoa vika oli se, että se oli liian lyhyt! 😀 Tätä lisää ehdottomasti. <3

Reply
Kirsi 7 syyskuun, 2017 - 9:06 pm

Ihan mahtavaa että tällainen aihe otettu podcasteihin. Ihan huikeeta kuunneltavaa! Hyvä sinä! Niin mielenkiintoinen aloitus ja vieras. Ja mikä sen mukavempaa kun voi kuunnella eikä lukea. Tein kotihommia..ruokaa ja tyhjensin koneen. Netti pätki välillä ja ohjelma silloin myös..tuli ihan hätä että jäikö osa kuulematta! Ihan huikeeta! Seuraavaa odotellen!! ?

Reply
Sari Salminen 7 syyskuun, 2017 - 9:23 pm

Olipas mielenkiintoista kuulla Balmuirin tarina. Otin rauhallisen oman hetken sohvalla kuunnellen ja samalla jäätelöä syöden. Uusia jaksoja odotan innolla.

Reply
Lilli 7 syyskuun, 2017 - 9:25 pm

Inspiroiva tarina, jota mielellään kuunteli iltapuuhailujen lomassa. Balmuirin pyyhkeisiin tutustuttiin kesän alkana ja koukkuun jäätiin heti. Niin laadukkaita ja pehmoisia.

Reply
Maarit 7 syyskuun, 2017 - 9:34 pm

Sängyssä ennen nukkumaanmenoa..

Reply
Aikku 7 syyskuun, 2017 - 9:38 pm

Sama kuin edellä,näin rankan työpäivän päätteeksi.

Reply
Anne-Mari 7 syyskuun, 2017 - 9:41 pm

Mahtavaa, haastattelupodcast! Todella kiinnostava tarina. Kuuntelen podcasteja yleensä työmatkalla autolla ajaessa, nyt ajomatkalla mummolaan taapero takapenkillä nukkuen.

Reply
Maiju 7 syyskuun, 2017 - 10:03 pm

Mielenkiintoista kuunneltavaa, en tällaista koskaan aiemmin olekaan kuunnellut. Innolla odotan uutta jaksoa! 🙂

Reply
Henna 7 syyskuun, 2017 - 10:04 pm

Olipa mukava kuunnella Balmuirin tarina ennen nukkumaan menoa. Harvoin sitä tulee itse kaivettua fakta tietoa yrityksestä. Näitä ehdottomasti lisää!

Reply
Henna H 7 syyskuun, 2017 - 10:05 pm

Olipa mukava kuunnella Balmuirin tarina ennen nukkumaan menoa. Harvoin sitä tulee itse kaivettua fakta tietoa yrityksestä. Näitä ehdottomasti lisää!

Reply
Asta 7 syyskuun, 2017 - 10:07 pm

Katson tuon vasta kun palaan takaisin kotimaahan. Hatun nosto Palmuirille!

Reply
-A- 7 syyskuun, 2017 - 10:09 pm

Mielenkiintoinen haastateltava ja ihanan rento, mutta selkeä haastattelija ? Minulle paljon uutta tietoa Balmuirista, joten kiitos tästä! (Sängyllä kuuntelin, ennen nukkumaanmenoa)

Reply
Riikka 7 syyskuun, 2017 - 10:33 pm

Kuulosti todella mielenkiintoiselta, aion jatkossakin kuunnella viikottaisen podcastin. Kuuntelin podcastin kun olin vaunulenkillä:)

Reply
Julia 7 syyskuun, 2017 - 11:18 pm

Ihana podcast, onneksi näitä on tulossa lisää! Laadukkaasti tehty ja mukavasti osaat jutustella! Ja
huikea Balmuir! Ennen nukkumaan menoa vasta ehdin kuunnella, koko päivän on kyllä mielessä ollut.

Reply
Seena 7 syyskuun, 2017 - 11:46 pm

Mahtava idea nämä podcastit! Balmuirin menestystä olen seurannut jo useita vuosia joten oli hienoa kuulla tarina merkin takaa sen luojalta. Todella inspiroivaa kuunneltavaa.
Kuuntelin podcastin salilla juoksumatolla 🙂
Mielenkiinnolla odottelen seuraavaa!

Reply
Anni 8 syyskuun, 2017 - 12:15 am

Todella kiva oli kuunnella päiväunta odotellessa, työpäivän jälkeen, kiinnostavaa podcastia Balmuirista, kiitos siitä! Seuraavaa jo malttamattomana odotetaan☺️

Reply
Annukka 8 syyskuun, 2017 - 12:26 am

Huippu juttu, mielenkiinnolla seuraan.

Reply
Päivi 8 syyskuun, 2017 - 6:11 am

Tykkäsin! Taattua Kerttua! 🙂 Odotan innolla seuraavaa jaksoa.

Reply
Hanna Ukkonen 8 syyskuun, 2017 - 7:06 am

Selkeä ulosanti, miellyttävä ääni ja mielenkiintoinen aihe. Kuuntelin aamulla töihin mennessä. Jään ehdottomasti odottelemaan uutta jaksoa.

Reply
Seija 8 syyskuun, 2017 - 7:39 am

Pointsit heti alkuun siitä, että postauksessa luki podcastin kesto – oli helppo suunnitella missä kuuntelisi tämän. Ajomatka sujui vauhdilla ja oli tosi mielenkiintoista kuultavaa – kiitos!

Reply
Maru / Marulla blogi 8 syyskuun, 2017 - 7:45 am

Mielenkiintoinen aihealue ja kyllä sinä Kerttu vain olet syntynyt puhetyöhön. 😉 Mielenkiinnolla jään odottamaan jatkoa – toivon rohkeita kysymyksiä, mielenkiintoisia keskusteluja ja yllättäviä paljastuksia. 🙂

Reply
Teija 8 syyskuun, 2017 - 7:52 am

Kuuntelin aamulla sängyssä ja kuulosti todella mielenkiintoiselta!

Reply
Odessa 8 syyskuun, 2017 - 8:51 am

Mielenkiintoista kuulla menestyneiden yrittäjänaisten tarinoita! Koiralenkillä kuuntelin.

Reply
Nina Mankinen 8 syyskuun, 2017 - 9:12 am

Tosi mielenkiintoista kuunnella tarina brändin takana. Balmuir on niin ihana. Hyvä juttusarja sinulta, kiitos!

Reply
Jessica 8 syyskuun, 2017 - 9:56 am

Siivouksen lomassa kuuntelin 🙂 olipa mielenkiintoista ja kivaa kuunnella !

Reply
Noora 8 syyskuun, 2017 - 10:01 am

Olipa mielenkiintoista kuunnella Balmuirin tarina. Toki olen tiennyt tuotteen, mutta enpä tiennyt, että Oulusta lähtöisin. Ihana murre! Lisäksi sinua on kiva kuunnella, miellyttävä ääni ja puhetapa. Enemmän seuraan sua instagramin puolella, mutta toki käyn blogiasikin kurkkimassa aika ajoin. Kuuntelen kyllä jatkossakin!

Reply
Marianne Pykäläinen 8 syyskuun, 2017 - 10:23 am

Kuuntelin ensimmäisen enkä malta odottaa seuraavaa. Kiitos ihanasta podcastista!

Reply
Mika 8 syyskuun, 2017 - 10:29 am

Mukavaa oli kuunnella töiden lomassa 🙂

Reply
Sarkku 8 syyskuun, 2017 - 12:26 pm

Olipa erittäin hyvä podcast, miellyttävä kuunnella ja mielenkiintoinen vieras. Odotan innolla seuraavia jaksoja. Ihana oli kuulla kotoisaa Oulun murretta 🙂

Reply
Kaisa 8 syyskuun, 2017 - 12:28 pm

Tosi hyvä idea podcast-sarjalle! Huomaa, että olet suunnitellut sarjan ja podcastien sisällön eli laadukkuus näkyy – kuitenkin lämminhenkisesti 🙂 Jään mielenkiinnolla seuraamaan muitakin osioita. Balmuirin tarina on <3

Reply
PiiaS 8 syyskuun, 2017 - 12:53 pm

Oli hienoa kuunnella Balmuirin tarina! Tuotteet aivan ihania. Kuuntelin aamupalan yhteydessä.

Reply
Tanja 8 syyskuun, 2017 - 1:11 pm

Tosi mielenkiintoinen haastattelu ja tulevatkin vieraat vaikuttivat todella kiinnostavilta!

Reply
Sonja 8 syyskuun, 2017 - 1:17 pm

Kiitos mielenkiintoisesta podcastista! Aihe ja vieras olivat myös mieleeni.
Tiskaaminen ei kuulu suosikkipuuhiini, mutta samalla jaksoasi kuunnellen sekin tuli tehtyä 🙂

Reply
Nina 8 syyskuun, 2017 - 3:14 pm

Silittämisen ohella kuuntelin. Mielenkiintoinen podcast, varmasti kuuntelen tuleviakin! Ja paidatkin silisivät melkein kuin itsestään, vaikka ei ole mitään lempipuuhaa!

Reply
Hanna 8 syyskuun, 2017 - 3:56 pm

Mielenkiintoinen ohjelma ja niin kotoinen murre Heidillä! Kuuntelin perjantaisiivouksia aloitellessa… 🙂

Reply
Heli 8 syyskuun, 2017 - 4:31 pm

Kuuntelin sohvalla työviikosta toipuessa. Sulla on kyllä sana hallussa, Kerttu! Olisit aivan elementissäsi radiossa tai tv:ssä, tosin en tiedä teetkö sitä nytkin työssäsi 😉 kiitos tästä projektista!

Reply
MaritaH 8 syyskuun, 2017 - 5:06 pm

Kivaa kuunneltavaa, kudoin samalla ja keittelin perunoita.

Reply
Kielo 8 syyskuun, 2017 - 5:17 pm

Olin jo ennakkoon kuullut podcastistasi kehuja, mutta silti yllätyin miten hyvä se oli! Haastattelu oli hyvin rakennettu ja kokonaisuus ammattimainen. Olen kovasti odotellut kiinnostavia kotimaisia podcasteja. Tässäpä nyt yksi sellainen. Podcastin kuuntelin sohvalla lötkötellen viikon viimeisen työpäivän jälkeen ?

Reply
p 8 syyskuun, 2017 - 6:43 pm

Kuuntelin podcastia muuttokamoja purkaessa ja oli kyllä tosi mukavaa kuunneltavaa. Ankeat hommat muuttuvat kivoiksi, kun on jotain mukavampaa ajateltavaa samalla kertaa. Mulla on lahjaksi saatu Balmuirin huivi, josta ajattelin ennen itse, että niin ihania kuin ovatkin, en ikinä itse laittaisi semmoista summaa yhteen huiviin. Mutta nyt kun mulla se huivi on, niin se todella on niin ihana, että hintakin alkaa tuntua sen arvoiselta. Siispä haaveilen jo seuraavasta balmuirista, ihan itse siihen sijoittaen. Toivottavasti onni on myötä! ?

Reply
Anni 8 syyskuun, 2017 - 6:44 pm

Olipa todella kivaa kuunneltavaa. Innolla odottelen seuraavia ☺

Reply
Maarit 8 syyskuun, 2017 - 7:02 pm

Rento mutta samalla ammattimaisella otteella tehty podcast, oli todella mukavaa kuunneltavaa ja aika meni äkkiä. Esitit hyviä kysymyksiä, Heidin murre niin ihanaa vaikka välillä en erottanut kumpi puhui, teillä vähän samanlainen ääni mutta murteesta tiesin.
Kynttilän valossa kuuntelin perjantaina työviikon jälkeen rentoutuessa.
Kiitos paljon, seuraavaa odotellessa!

Reply
Jannica 8 syyskuun, 2017 - 7:34 pm

Kuuntelin sohvalla ipadiltä, piti ensin vain kuunnella muun tekemisen ohessa mutta osoittautui niin mielenkiintoiseksi että koko 25min meni yhdessä hujauksessa keskittyneesti kuunnellen. Ihanaa! En malta odottaa tulevia!

Reply
Jannica 8 syyskuun, 2017 - 7:34 pm

Kuuntelin sohvalla ipadiltä, piti ensin vain kuunnella muun tekemisen ohessa mutta osoittautui niin mielenkiintoiseksi että koko 25min meni yhdessä hujauksessa keskittyneesti kuunnellen. Ihanaa! En malta odottaa tulevia! 🙂

Reply
Elisa 8 syyskuun, 2017 - 7:46 pm

Hei Kerttu! Vuoden päivät sitten löysin blogiisi ja siitä asti myös kuunnellut juttujasi instagramissa. Alusta asti kiinnitin huomiota sun miellyttävään äänensävyyn ja äänikirjoja kuunnelleena tuli silloin mieleen että tuossa olisi oikea ääni lukemaan! Joten erittäin mukava yllätys oli nämä podcastit!:D niin mielenkiintoinen eka jakso ja vieras, että innolla jään odottamaan myös tulevia jaksoja! Kuuntelin iltalenkillä!

Reply
Heidi 8 syyskuun, 2017 - 8:00 pm

Todella hyvä ja mielenkiintoinen haastattelu, aika meni nopeasti kuunnellessa! Kiva odottaa jatkossa torstaipäiviä ja seuraavia podcastjaksoja 🙂 Odotin, että olen yksin kotona ja otin puikot käteen ekaa kertaa tälle syksylle ja kuuntelin podcastin samalla 🙂

Reply
Maijuuuu 8 syyskuun, 2017 - 8:03 pm

Koululle on n. tunnin ajomatka niin kerkesin hyvin autolla ajellessa kuuntelemaan. Pidin paljon aiheesta ja sain itse paljon uutta tietoa, kun en ole asiaan aikaisemmin perehtynyt. Saa myös kiinnostumaan brändistä niin, että haluaa etsiä lisätietoa muualta.

Reply
Henna 8 syyskuun, 2017 - 8:12 pm

Voi tykkäsin! Oma hetki sohvalla ja tätä kuuntelin 🙂

Reply
Anu / Say It Anyway 8 syyskuun, 2017 - 8:41 pm

Heippa! Kuuntelen aina töissä joko musiikkia tai podcasteja ja tänään kuuntelin sinun ensimmäisen podcastisi. Tykkäsin todella paljon: keskustelu oli sujuvaa, positiivista ja todella mielenkiintoista! Rakastan Balmuiria ja usein kävelen koirien kanssa Balmuirin showroomin näyteikkunoiden ohi ja ihastelen näitä upeita ja laadukkaita tuotteita! 🙂

Reply
Sinikka 8 syyskuun, 2017 - 9:26 pm

Kiinnostavasti ja taitavasti tehty podcast, jossa kävi hyvin ilmi haastateltavan henkilön rakkaus ja panostus Balmuir-yritystään kohtaan.Luovuus ja yritteliäisyys on upea asia! Perjantai-illan taukoamaton sade katosi jonnekin kauas, kun Balmuirin tarina vei mennessään. Kiitos siitä?

Reply
Ruut 8 syyskuun, 2017 - 9:36 pm

Täähän oli ihan mahtava! Sun äänesi sopii hyvin tällaiseen ”ääniblogiin”. Odotan innolla seuraavaa jaksoa ja aihetta. Tätä podcastia kuunnellessa nautin teetä sohvalla löhöten lämpimän torkkupeiton alla. Huikea, tämä Balmuirin tarina aiheena. Mahdolliselle voitolle on jo valmiina ostokohde: Balmuirin pellavalakanat <3

Reply
Maiju 8 syyskuun, 2017 - 9:47 pm

Juoksulenkin lomassa oli kiva kuunnella, tosin ei olisi ollut pahitteeksi vaikka olisi ollut pidempikin! Oululaiselle Balmuirin tarina oli jo tuttu mutta kertaus on opintojen äiti 🙂

Reply
Ammi 8 syyskuun, 2017 - 9:54 pm

Onnistunut ja luonteva kokonaisuus. Herätti myös hyvällä tavalla kiinnostusta Balmuiria kohtaan.

Reply
Elli 8 syyskuun, 2017 - 9:55 pm

Kuuntelin podcastin työmatkan aikana. Kerrassaan huikea menestystarina! Olis ihana saada tekstiilejä omaan kotiin.

Reply
Dennisje 8 syyskuun, 2017 - 10:12 pm

Oli hyvää kuunneltavaa yhdessä ruokaa laittaessa

Reply
Saara 8 syyskuun, 2017 - 10:16 pm

Aamukahvin ohessa kuuntelin. Tosi luonteva ja mielenkiintonen podcast, en malta odottaa jatkoa ! 🙂

Reply
HannaL 8 syyskuun, 2017 - 10:34 pm

Podcast oli mielenkiintoinen ja innolla jo odotan seuraavaa. Kuuntelin samalla kun tein aamutoimia peilin edessä.

Reply
Mirella 9 syyskuun, 2017 - 12:45 am

✨Entisenä oululaisessa Balmuirin tarina onkin tuttu. Ja miten ihanaa oli kuulla pitkästä aikaa Oulun murretta.
Teidän keskustelu oli niin aitoa, luontevaa ja loppua kohden myös hyvin mieltä herkistävää ja koskettavaa, hiukan silmät kosteina kuuntelin podcastin loppuun kun ajeltiin kohti Lahtea torstai-iltana.
En millään malttaisi odottaa uusia jaksoja. ???✨

Reply
Pia 9 syyskuun, 2017 - 8:11 am

Lauantaiaamuna aamukahvin lomassa kuuntelin. Kiinnostava tarina ja mukava kuulla ihmisistä merkkien takaa. Selkeä ja aidon tuntuinen,

Reply
Henna 9 syyskuun, 2017 - 8:47 am

Kivaa ja mielenkiintoinen tarina, kiitos

Reply
Pia 9 syyskuun, 2017 - 8:51 am

Todella mielenkiintoinen ja inspiroiva podcast!! Rakastan Balmuirin tuotteita ja oli rentouttavaa vain maata sohvalla ja kuunnella luontevaa keskustelua kiehtovasta menestystarinasta. Kiitos, että toteutitte tämän, podcast menee kuunteluun jatkossakin! 🙂

Reply
Ulla Telatie 9 syyskuun, 2017 - 11:08 am

kuuntelin juuri balmuir podcastin aamukahvin seurassa oliivipuiden varjossa – kiitos siita, keskustelunne oli mielenkiintoinen ,odotan innolla seuraavia poscasteja

Reply
Tuula 9 syyskuun, 2017 - 11:26 am

Kivaa kuunneltavaa. Keskityin kuunteluun kotisohvalla tekemättä mitään muuta.

Reply
Ripi 9 syyskuun, 2017 - 11:36 am

Aivan mahtavaa, onneksi olkoon, Kerttu! Selkeää, miellyttävää kuunneltavaa ja tietenkin upea ensimmäinen vieras. Kuuntelin kaappien järjestelyn lomassa, tosin huomasin, että se järjestely jäi tässä vähän sivurooliin. ?

Reply
Mirva 9 syyskuun, 2017 - 11:39 am

Todella inspiroiva aloitus! Kiitos! Meni lauantaiaamupäivään ennen kuin ehdin keittiötä siivotessa kuunnella.

Reply
Niina Kesäniemi 9 syyskuun, 2017 - 12:32 pm

Olipa hieno ja inspiroiva juttu! Töissä kuuntelin hiljaisuuden iskiessä. Lisää odotellessa.

Reply
Marielisa 9 syyskuun, 2017 - 12:56 pm

Iso kupillinen kahvia, kynttilät palamaan ja mukava asento sohvannurkassa… nautiskellen kuuntelin tarinan kaikessa rauhassa lauantain aamutoimien jälkeen. Olipa kiva ja mielenkiintoinen podcast, niin hieno menestystarina ja ihminen Balmuirin takana. Mukavaa oli myös kuulla niin tuttua oulunmurretta ja Kertun ääni sopii kyllä erinomaisesti luotsaamaan tällaisia tarinoita. Tykkäsin! Malttamattomana jäin jo odottamaan seuraavaa jaksoa! ☺ Kiitos kun mahdollistatte tällaisen kuuntelun.

Reply
Satumarr 9 syyskuun, 2017 - 1:02 pm

Kiinnostava vieras! Keskustelu oli luontevaa ja otit mielenkiintoisia teemoja esille. Inspiroiduin tekemään pienen lauantaiaamun siivouksen tätä kuunnellessa 🙂

Reply
MinnaV 9 syyskuun, 2017 - 1:55 pm

Voi olipa mielenkiintoista kuultavaa! Ihana kuulla suomalaisia menestystarinoita. Rakastan Balmuirin tuotteita, joten mukava oli kuulla tarinaa tuotemerkin takaa.

Reply
Annuska 9 syyskuun, 2017 - 2:50 pm

Todella miellyttävää kuunneltavaa! Työpäivän päätteeksi kuuntelin.

Reply
Sirkku 9 syyskuun, 2017 - 3:57 pm

Tosi hyvä aloitus ja mielenkiintoista kuunneltavaa. Juuri tänään hankin Balmuirin karahvin joka on niin kaunis. Hyvää jatkoa sinne!

Reply
Miina V 9 syyskuun, 2017 - 4:03 pm

Kävin pienen iltakävelyn ja samalla kuuntelin podcastin. Tosi hyvä podcast! Alkuspiikki tuntui aika nopeaan puhutulta, mutta toisaalta se juuri siksi tempaisi mukaansa. 🙂

Reply
Minttu 9 syyskuun, 2017 - 6:07 pm

Hienoa jälkeä! Haluaisin jo kuulla kaikki muutkin podcastit 🙂 Otin kuunnellessa omaa aikaa töistä ja opiskelusta eli en tehnyt mitään muuta samalla.

Reply
Iida 9 syyskuun, 2017 - 7:09 pm

Podcastit tuovat hauskaa vaihtelua, ehdottomasti lisää näitä 🙂 Itse kuuntelin podcastin kokatessani lapsille ruokaa.

Reply
Kati 9 syyskuun, 2017 - 7:19 pm

Laadukasta jälkeä! Kuuntelin bussimatkalla töihin ?

Reply
Sallamari 9 syyskuun, 2017 - 8:00 pm

Mielenkiintoista! Vaikka sivukorvalla kuuntelee töiden ohella.

Reply
Saana 9 syyskuun, 2017 - 8:18 pm

Ihana podcast, ja ihana kotoisa Oulun murre! <3 Seuraavatkin jaksot kuuntelen varmasti, mukavaa kuunneltavaa virkatessa.

Reply
Stella 9 syyskuun, 2017 - 8:42 pm

Oli kiva kuunnella podcastia aamutoimien yhteydessä ja oli tietty mielenkiintoinen vieras. Kuuntelen varmasti jatkossakin.

Reply
Niina 9 syyskuun, 2017 - 9:29 pm

Todella mielenkiintoinen vieras ja ihanan rento keskustelu. Odotan jo innolla seuraavaa.

Reply
Jaana 9 syyskuun, 2017 - 9:56 pm

Kotitöitä tehdessä kuunneltu, näin tekeminen paljon mielekkäämpää! Kaikki jaksot tulee varmasti kuunneltua! Hyvää syksyä kaikille ?

Reply
susannna_ 9 syyskuun, 2017 - 11:28 pm

Kuuntelin silittäessäni puhdasta pyykkiä ja vaihdoin samalla puhtaat lakanat. ☺ Podcastit on ihan lemppareita, sillä samalla voi touhuta jotain vr lukeminen.

Reply
Enna 10 syyskuun, 2017 - 8:04 am

Loistava! 🙂 kuuntelin ruoanlaiton lomassa ja kylläpä olikin mukavaa tehdä ruokaa samalla 🙂

Reply
Kira 10 syyskuun, 2017 - 9:44 am

Tosi kivaa kuulla suomenkielistä podcastia! Kuuntelin ekan jakson iltakävelyn aikana. En malta odottaa kaikkia muita jaksoja! 🙂 Lisäksi vieras oli minulle mieluinen ja opin paljon uutta Balmuirin historiasta ja arvostus yritystä kohtaan kasvoi taas.

Reply
Sanna 10 syyskuun, 2017 - 10:02 am

Ihana, mielenkiintoinen podcast! Ja ensimmäinen, jonka olen koskaan kuunnellut. Pyykkejä laittelin samalla ja innolla odotan lisää.

Reply
Priska 10 syyskuun, 2017 - 10:04 am

Kiitos, ihanaa oli kuunnella ensimmäinen podcastini suomeksi! Ja erinomainen valinta ekaksi aiheeksi, Balmuirin tarina on todella innostava! Kuuntelin tämän kotitöitä tehdessäni. Uusia jaksoja odotellen,
Priska

Reply
Niina Johansson 10 syyskuun, 2017 - 10:41 am

Mielenkiintoista kuunneltavaa heti sunnuntain aamukahvilla!

Reply
Tuula 10 syyskuun, 2017 - 12:04 pm

Aivan uusi tuttavuus koko podcast mutta pakkohan se oli testata. Tarinat ja henkilö niiden takana aidosti on niin kiinnostava. Kuuntelin sitä ajellessani työmatkaa.

Reply
AaKoo 10 syyskuun, 2017 - 12:33 pm

Olipa kiinnostava ja inspiroiva tarina, lenkin lomassa kuuntelin! Ja upeasti toteutettu kokonaisuus. Sinun ääntäsi Kerttu on helppo kuunnella, sellaista sujuvaa ja lempeää puhetta. Uusia jaksoja odotellessa! 🙂

Reply
Minna 10 syyskuun, 2017 - 12:44 pm

Yritin ekaksi kuunnella podcastin junassa mutta se millään jaksanut pöyrinyt siellä. Nyt kotisohvalla se vihdoin onnistui. Kyllä sulla on Kerttu loistava podcast-ääni eikä arvaisi että tämä juontosi oli sun ensimmäinen! ❤

Balmuirin tarina oli mielenkiintoinen. Heidi osasi kertoa upeasti Balmuirin synnyn ja nousun markkinoille. Häneltä tuli hienoja vinkkejä muillekin yrittäjille! Mitä on tapahtunut kun on uskaltanut tavoitella haaveita? Ja mikä oli ihaninta kuulla lapsihaaveetkin toteutui moninkerroin. ❤ Kannattaa kuunnella podcast! Balmuirille onnea ja menestystä jatkossakin!

Reply
Henna 10 syyskuun, 2017 - 2:06 pm

Kuuntelin podcastin sateisella lenkillä ollessani sunnuntaiaamuna. Olipahan mukava kuunnella ääntäsi sekä kiinnostavaa tarinaa ja haastattelua! Tämä innosti myös itseä haaveilemaan omien unelmien toteuttamisesta Heidi Jaaran tapaan. Ja iloisena lisämausteena oli ihana kuunnella Heidin Oulun murretta, kun itsekin samalta suunnalta olen kotoisin. Innolla odotan tulevia jaksoja! 🙂

Reply
Marella 10 syyskuun, 2017 - 3:25 pm

Onnittelut Kerttu – erittäin luontevasti ja jouhevasti luotsattu podcast no1! Oli todella innostavaa kuunnella Heidin ajatuksia ja keskusteluanne. Kuunnellessani kokkasin Nepalilaista karitsacurrya. Podcastin päättyessä tuoksuva taivas olikin jo lautasellani ja mieli virittyneenä tekemään ainakin tärkeimmistä unelmista – isoista ja/tai pienistä – totta 🙂

Reply
MarjaH 10 syyskuun, 2017 - 4:18 pm

Tämä kruunasi ihanan rentouttavan sunnuntai päiväni! Kuuntelin podcastin sohvalla viltin alla sateen ropistessa ikkunaa vasten. Jään odottamaan innolla tulevia jaksoja!

Reply
Katja 10 syyskuun, 2017 - 4:26 pm

Kivaa sadepäivän ohjelmaa 🙂

Reply
Riina 10 syyskuun, 2017 - 4:31 pm

Erittäin innostava podcast tämänhetkiseen elämäntilanteeseeni, kun oma yritykseni on kovassa työstövaiheessa. Tällaiset ihmiset luovat uskoa yrittäjyyteen ja siihen, että omat unelmat toteutuvat riittävällä intohimolla. Kiitos tästä ❤ Täydellinen sunnuntailounaan jälkiruoka sohvalla pötkötellessä!

Reply
Pajulintu 10 syyskuun, 2017 - 4:43 pm

Hieno idea haastatella suomalaista, menestynyttä naisyrittäjää. Olen tavannut Heidin heidän yrityksensä ystävämyynnissä Oulussa. Hän on symppis. Kuuntelin podcastia kotini keittiön pöydän ääressä sateen ropistessa ikkunalautaan.

Reply
lahtiska 10 syyskuun, 2017 - 5:26 pm

Pidin kovasti podcastista ja jäin odottamaan seuraavaa osaa! Vaikka tarina oli suurimmaksi osaksi tuttu lehtijutuista, oli tätä tosi mukava kuunnella sohvalla flunssaa potiessa.

Reply
Monaveronika 10 syyskuun, 2017 - 6:17 pm

Kuuntelin podcastia kotisohvalla sateen ropistessa ulkona. 🙂 Muutaman ensimmäisen minuutin aikana mietin, että oliko puhenopeus liian nopeaa ja ”hengitystauot” editoitu pois, mutta se onneksi tasaantui siitä aika pian. Muuten oli oikein mielenkiitoinen ja helposti kuunneltava juttutuokio. 🙂

Reply
Saija 10 syyskuun, 2017 - 9:00 pm

Kuuntelin aamukahvini seuraksi. Balmuir on lempimerkkejäni, sillä heidän materiaaleihin voi luottaa – aina ihania.

Reply
Susanna 10 syyskuun, 2017 - 9:58 pm

Kuuntelin lasten päiväuniaikaan. Pidin kovasti. 🙂

Reply
Miia 10 syyskuun, 2017 - 10:17 pm

Siivoillessa kuuntelin 😉 Ihanan pirteä podcast!! 🙂

Reply
Heli 11 syyskuun, 2017 - 6:49 am

Aamutoimien ohessa kuuntelin. Mielenkiintoinen tarina ja pakko myös kehua sun ääntä Kerttu, sovit rauhoittavan äänesi kanssa loistavasti ”puhetyöhön.” Kuuntelen jatkossa varmasti myös lisää näitä! 🙂

Reply
Sini 11 syyskuun, 2017 - 7:53 am

Aivan ihana podcast ja erittäin mielenkiintoinen tarina. Kuuntelin lenkkeillessäni ja innolla odotan uutta jaksoa, kävelykin sujui ihan huomaamatta kun keskityin vaan kuuntelemiseen ?

Reply
Saga 11 syyskuun, 2017 - 9:31 am

Olin niin odottanut tätä podcastia mutta useista yrityskerroista eri laitteilla en saanut sitä täällä Ranskassa kuulumaan.. ?

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 11 syyskuun, 2017 - 9:35 am

Ihanko totta, onpas harmillista. Siis tuo linkki ei toimi? Kokeilitko suoraan iTunesista tai Acast-sovelluksesta?

Reply
Saga 25 syyskuun, 2017 - 9:53 am

Vaihdoin vanhan Lumiani IPhoneen ja nyt kuuluu! Kuuntelin illalla kaikki jaksot putkeen ja pidän ihan tosi paljon! Nyt vaan odottelen jo torstaita..!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 25 syyskuun, 2017 - 11:19 am

Hei mahtava juttu, että sait toimimaan! <3 Ja ihana kuulla, että tykkäät!

Reply
Annika 11 syyskuun, 2017 - 1:40 pm

Kuuntelin sohvalla vauvan nukkuessa päiväunia. Kivaa kuunneltavaa.

Reply
Laura 11 syyskuun, 2017 - 2:17 pm

Olit kuin vanha tekijä ja kuulostit luonnolliselta 🙂 varmasti kuuntelen muutkin tulevat jaksot. Kuuntelin kuulokkeilla samalla kun tein ruokaa ja lapsi nukkui päikkäreitä.

Reply
Veera 11 syyskuun, 2017 - 3:20 pm

Kuuntelin tämän lenkillä. Mukavan mittainen ja miellyttävä fiilis vallitsi koko jakson ajan.

Oli muuten ihka ensimmäinen kuuntelemani podcast ja innostuin!

Reply
Hennah 11 syyskuun, 2017 - 4:42 pm

Olipa hyvän tuulen podcast! Kuuntelin työn ohessa, tulosraportteja väsätessäni 🙂 Välillä piti mennä taaksepäin, kun olin olut ajatuksissani. Hieno tarina Balmuirilla -arvostan.

Reply
Taiga 11 syyskuun, 2017 - 5:45 pm

Näitä lisää 🙂 Toivoisin vain pituudeltaan lyhyempiä.

Reply
SasuK84 11 syyskuun, 2017 - 8:46 pm

Tässä samalla podcastia kuunnellen viimeistelen pojistani tekemiä valokuvakirjoja 🙂 Erittäin hyvä yhdistelmä siis!

Reply
HePe 11 syyskuun, 2017 - 8:48 pm

Kiva podcast!

Reply
Anni 11 syyskuun, 2017 - 10:06 pm

Tykkäsin, kiva kuulla mitä muita osia tulee 🙂 Kuuntelin illalla kun odotin, että lapset nukahtavat.

Reply
Satu J 11 syyskuun, 2017 - 11:01 pm

Ihana, illalla omaa aikaa kuunnella ?

Reply
Eevi 12 syyskuun, 2017 - 12:49 am

Mukavaa ja mielenkiintoista viihdykettä!

Reply
Minna 12 syyskuun, 2017 - 8:44 am

Lapsien kanssa kotona häärätessä ja vesisateen kastellessa pihaa on mun ’oikea hetki’ kuunnella tää ensimmäinen podcastiä! Mielenkiintoista tietää Balmuiristakin vähän enemmän kuin kaupan hyllyssä ostajaa odottava pehmoinen unelma!

Reply
annak 12 syyskuun, 2017 - 10:39 am

Ruoanlaiton lomassa kuuntelin erittäin inspiroivaa ja mielenkiintoista haastattelua! Jään innolla odottamaan seuraavia podcasteja!

Reply
Sara 12 syyskuun, 2017 - 10:46 am

Tykkäsin, sopivan ”kevyttä” kuunneltavaa kotitöiden lomassa. 🙂

Reply
Tanni 12 syyskuun, 2017 - 1:26 pm

Erittäin mielenkiintoinen tarina, tämä oli ensimmäinen podcast jonka ikinä kuuntelin! 🙂 Jään innolla odottamaan seuraavia podcastejasi!

Reply
Minna Mehtälä 12 syyskuun, 2017 - 2:15 pm

Ihana podcast, jatkoa odotellen 🙂

Reply
Saara 13 syyskuun, 2017 - 12:10 am

Ihan super mahtava podcast. Kuuntelin sen lasten mentyä nukkumaan. Sai rauhassa keskittyä.

Reply
Saila 13 syyskuun, 2017 - 9:25 am

Varsin syksyisessä säässä kävellessä kuuntelin ja tykkäsin kovasti! Lisää tällaista! Balmuir on mielenkiintoinen menestystarina <3 Nostan hattua osaamiselle ja laadulle,
– Saila –

Reply
Hanna 13 syyskuun, 2017 - 5:01 pm

Olipa mahtava jakso! Ei millään malttaisi odottaa seuraavaa. Siivotessa kuuntelin.

Reply

Jätä kommentti