Kulmadivaanista kaksi sohvaa

by Kerttu

Huhhei, uusi vuosi alkoi ja samalla myös arki. Ensimmäinen työpäivä loman jälkeen olisi toki voinut olla myös virkeämpi ja vetreämpi, mutta häiden jälkeinen väsy ja pienet selkäoikkuilut muistuttivat, että ajankulu näkyy muuallakin kuin kalenterissa.

Eilen uudenvuodenpäivänä oli myös aika luopua joulukuusesta. Se pääsi kuitenkin kuivahtamaan ja alkoi karista pelkästä katseesta.  Nyt on kaikki koristeet pakattu odottamaan ensi vuotta ja vaikka ikkunoista näkyy sydäntalvi, sydämessä läikähtää kevät. Enkä oikeastaan pode kevätkaipuuta vaan valokaipuuta. Tarvitsen energiaa auringosta, eikä toki haittaisi vaikka tämä blogikuvaaminen muuttuisi siedettäväksi.  Mutta valoa kohti mennään ja se on mahtavaa!

Joulun aikaan teimme olohuoneessa järjestyksenmuutoksen, joka on herättänyt kovasti kyselyitä sekä Instagramissa että täällä blogissa. ”Katkaisimme” divaaniosan irti sohvanrungosta ja sijoitimme sen erikseen. Näin saimme joulukuuselle tilaa korkean ikkunan eteen nurkkaan.

Divaanisohva kokonaisena:

Divaanisohva kahdessa osassa: 

Sohvaosa jää irrotettuna vähän tyngäksi, sillä toisella puolella ei ole käsinojaa. Divaani sen sijaan toimii täydellisesti myös yksikseen. Tässä kotimaisessa HT Collectionin Como-sohvassa palat kiinnitetään yhteen mekanismilla, jonka voi taittaa halutessaan myös sohvien alle. Kappaleiden ollessa irti toisistaan, mitään kiinnitysosaa ei jää näkyvylle.

Nyt kun kuusi on poissa, sohva on taas yhtenä kappaleena. Mutta voihan olla, että keväisissä sisustusinnostuksissa tulee vielä testattua muitakin mahdollisia järjestyksiä myös sohvan suhteen. Tähän divaanisohvaan muutenkin olemme olleet todella tyytyväisiä -tämä muuntelumahdollisuus tuli vielä kivana bonuksena.

Saatat pitää myös

Jätä kommentti