Viimeisiä tippoja

by Kerttu

Vuoden viimeinen päivä.

Blogi täyttää tänään viisi vuotta ja tiedättekös, että se on aika pitkä aika bloggaamiselle. Tämä on ollut hauska ja opettavainen matka, täynnä uuden oppimista, itsetutkiskelua, tavoitteiden asettamista ja täyttämistä sekä riman alta sukelluksia. On ollut kohtaamisia ja kommentteja, jotka ovat saaneet minut nauramaan, itkemään tai liikuttumaan. Useimmiten kuitenkin hymyilemään.

Olen kirjoittanut, kuvannut ja sisustanut. Tänä vuonna tehnyt tuotantokauden podcastia. Tarttunut usein mahdollisuuksiin, sanonut kyllä useammin kuin ei. Tuntenut paljon riittämättömyyden tunteita ja kiirettä, opetellut pysähtymään. Olemme tehneet ison päätöksen rakentaa kesämökki, vaikka se hirvittää välillä. Ja silti tuntuu oikeammalta kuin mikään pitkään aikaan.

Olen elänyt deadlinesta toiseen ja tarttunut viime tippaan, mutta yleensä en kuitenkaan ole myöhästellyt. Asioita on ollut paljon ja arjen solmuja on avattu päivä kerrallaan siinä järjestyksessä kun ne ovat edessä. Jaahas, huomenna lapsella hiihtoa, kaivan myöhäisillassa suksia ja monoja varastosta. Jaahas, huomenna ystävän häät, pitäisi vissiin lähteä kaupungille ostamaan kaason mekkoa.

Joku saattaisi stressaantua hengiltä viime tippojeni kanssa, mutta olen oppinut luottamaan, että asiat järjestyvät aina. Joskus vaaditaan kompromiseja tai venymistä, silloin tällöin pieniä ihmeitä. Löysin eilen lauantaina tuon täydellisen mekkoni iltapäiväkahdelta. Siinä ei ollut mitään muuta vikaa, kuin ylipitkä helma, joka vaatisi lyhennystä. Soittelin pukukopista pari puhelua, sain ompelijan ja reilua tuntia myöhemmin kaikki oli valmista. Tai lähes kaikki, sillä askartelin iltapuhteena vielä polttariansion.

Häät ovat tänään. Vuosi vaihtuu täynnä rakkautta ja onnea. Sen pääosassa on tuore aviopari, mutta aion hengata koko illan onnenhippusten alla ja napata niistä niin monta kun saan.

Kun vuosi vaihtuu, alkaa aina jotain uutta. Myös 2018 kaikki järjestyy varmasti, kunhan vähän järjestellään.  Joskus ajoissa, mutta viimeistään viimetipassa.

Kiitos, että olette viihtyneet mukanani tänä vuonna. Kaunista ja rakkaudentäyteistä uutta vuotta!

Saatat pitää myös

14 Kommentit

Sanna Inspiredbylove 31 joulukuun, 2017 - 12:08 pm

<3 ihana kirjoitus! Hyvää uutta vuotta!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 2 tammikuun, 2018 - 9:58 pm

Kiitos samoin murunen <3

Reply
Chandelierhome 31 joulukuun, 2017 - 12:56 pm

Hyvää uutta vuotta myös sinulle ❤

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 2 tammikuun, 2018 - 9:59 pm

Kuin myös sinne! <3

Reply
Kaisa 31 joulukuun, 2017 - 4:21 pm

Kiitos Kerttu blogistasi, aitoudestasi ja avoimuudestasi – olet tänäkin vuonna ollut tärkeä omien hetkieni ilahduttaja! Oli myös mukavaa taannoin lyhyesti tavata Sepän avajaisissa 🙂 Ruuhkavuodet venyttävät pinnaa, mutta hienosti sä vedät ja upeasti saat aikaiseksi 🙂 Kaikkea hyvää uudelle vuodelle!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 2 tammikuun, 2018 - 9:59 pm

Lämmin kiitos Kaisa, muistan kohtaamisen! Se oli yksi niistä, joista jäi hymy huulille <3 Ihanaa uutta vuotta sinnekin!

Reply
Annika 31 joulukuun, 2017 - 4:49 pm

Onnellista uutta vuotta!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 2 tammikuun, 2018 - 10:00 pm

Kiitos samoin! <3

Reply
Minnea 31 joulukuun, 2017 - 9:51 pm

Onnea uuteen vuoteen!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 2 tammikuun, 2018 - 10:00 pm

Kiitos Minnea ja samaa sinne!

Reply
Sara 1 tammikuun, 2018 - 11:22 am

Oikein hyvää uutta vuotta!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 2 tammikuun, 2018 - 10:00 pm

Kiitoksia Sara ja sinulle myös!

Reply
Kolmen äiti 2 tammikuun, 2018 - 7:14 pm

Oikein onnellista uutta vuotta myös sinulle ja perheellesi!
Blogisi on minulle hyvän mielen paikka. Kiitos siitä!
Kovasti odotan mökkipostauksia, sillä haaveena on joskus rakentaa itsekin pieni mökki vanhan mökin tilalle / rinnalle. Vielä ei ole kuitenkaan sen aika, mutta ihana seurata teidän projektianne ja ehkä ottaa siitä myös opiksi.
Voi kunpa näkisimme kuvia mekostasi päälläsi – näyttää todella kauniilta!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 2 tammikuun, 2018 - 10:01 pm

Voi kiitos ja ihanaa uutta vuotta myös sinulle! Mökkipostauksia tulee ihan pian, sormet jo syyhyävät intoa <3 Ja ehkäpä mekkokuviakin, vaikka itse olin kyllä eniten kameran takana häissä.

Reply

Jätä kommentti