Kolmen kerroksen kivitalo myynnissä

by Kerttu

VALO kuvaus & stailaus-kohde

Tervetuloa vierailulle jylhään kolmikerroksiseen kivitalokotiin, joka etsii uusia asukkaita Jyväskylässä, suositulla Mannilan asuinalueella. Sisään käydään upeasti kivetetyn pihan halki, jossa helppohoitoiset kasvit ja mukavat päiväkahvipaikat odottelevat seuraavaa onnellista omistajaa. Rinnepihalta sekä talon yläkerroksesta avautuvat hulppeat maisemat Tuomiojärvelle sekä Laajavuoden mäkihyppytorniin.

*

Mannila-11

Mannila-2

*

Kasvava ja kehittyvä Mannila sijaitsee neljän kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta ja vain kilometrin päässä Palokan runsaasta marketti- ja palvelutarjonnasta.

*

IMG_0365

*

Remontoidussa sisäänkäyntikerroksessa on yksi makuuhuone reilunkokoisine walk in-closeteineen, tunnelmallinen takka- ja rentoutumishuone, josta on käynti katetulle terassille sekä valoisa viherhuone, joka on nykyisellä asukkaalla käytössä työhuoneena. Tyylikäs spa-osasto sekä toimiva kodinhoitotila mahdollistaa sekä luksusta että helppottaa arkeen.

*

IMG_0373

Mannila-1

IMG_0281

*

Keskikerroksessa on olohuone, keittiö ja ruokalutila ja kolme mukavankokoista makuuhuonetta. Keittiöstä pääsee suojaisalle, metsään rajoittuvalle takapihalle.

*

IMG_0184

*

Sisustuksesta löytyvät Sisustus Ilon kauniit tekstiilit, pellavaiset torkkupeitot ja tyyynyt,jotka  tuovat yhtä aikaa tyylikkyyttä ja mukavuutta kotiin.

*

Mannila-3

*

Keittiössa mahtuu kokkailemaan isompikin seurue ja korkea katto tuo tilaan juhlavuutta.

*

IMG_0281

*

Yläkerran portaikkon ”torniin” jää mukava luku- ja rentoutumistila runsaine ikkunoineen. Kolmannessa kerroksessa lienee jokaisen naisen unelma, sillä rauhallisen makuuhuoneen lisäksi löytyy runsaasti säilytystilaa liukuovien takaa sekä naisellinen meikkauspiste. Tila toimii toki erinomaisesti myös työskentelyyn.

*

Mannila-5

Mannila-6

*

Tässä talossa on tyyliä ja tunnelmaa isollekin perheelle, mutta helppohoitoisessa paketissa. Kodin tunnelma ja mahdollisuudet avautuvat parhaiten paikan päällä, joten ota yhteys ja mene ihastumaan!

*

Mannila-9

*

Herättikö tämä koti kiinnostuksesi? Lue lisää ja ihaile lisää kuvia Talosanomista ja ota yhteys suoraan asukkaaseen:

Satu Vertainen
Puh. 0400-200422
Kodin myynti-ilmoituksen tarkempine tietoineen löydät täältä!
*

Mannila-10

***

Oletko myymässä kotiasi? Muistathan, että ensivaikutelma tehdään jo verkossa ja parhaat myyntikuvat otetaan kesäaikaan! Valo stailaa esiin asuntosi parhaat puolet, ikuistaa kodin tyylikkäisiin valokuviin ja tarjoaa ilmoituksellesi ainutlaatuisen näkyvyyden. Laadukkaat myyntikuvat lisäävät kohteen kiinnostavuutta ja erottavat kotisi muiden joukosta. Huolehdimme myös, että ilmoituksesi tulee huomatuksi, sen takaavat laajat ja monipuoliset markkinointikanavamme. Avaa ovesi Valolle, ota yhteyttä!  

*

 

Saatat pitää myös

Jätä kommentti