Ei mennyt niin kuin piti

by Kerttu

Hyvää uutta viikkoa!

Nolottaa tunnustaa, mutta suuret suunnitelmani eivät olet lähteneet linnun lailla lentoon. Ja tällä kertaa puhun liikunnasta. Koska olen blogissa kertonut onnistumisista ja tsemppihengestä, olisi ihan tyhmää olla kertomatta myös näistä kausista, joissa ei ole kyllä paljon kerrottavaa. Alotin siis treenaamaan personal trainerin ohjauksessa toukokuussa, alkutunnelmat löytyvät Kevään hyvinvointisuunnitelmat -postauksesta ja edistymistä 10 hyvinvointioivallusta-kirjoituksestani. Saliohjelman saatuani ensimmäiset kaksi-kolme viikkoa olivat superkiireisiä,  ja valitettavasti huomasin, että jouduin aikataulusyistä nipistämään urheilusta. Tiedän, että mukana oli myös huonoa suunnittelua ja priorisointia, mutta näin nyt vain kävi. Kun vihdoin sain työasiat hyvää kuosiin ja arjen balanssiin, iski sinnikäs kesäflunssa, jonka rippeitä yhä karistelen. Viimeiseen kahteen viikkoon en ole voinut treenata ollenkaan.

*

sali -1

*

No, arvaatte varmasti mikä on fiilis? Turhauttaa, harmittaa ja ärsyttää, sillä ajatukset ja teot eivät ole tällä hetkellä balanssissa. Ja mikä siinä on, että kun liikunta kärsii, kärsii myös ruokailu. Ainakin minulla nämä kaksi kulkevat niin käsi kädessä. Kun treenaa, haluaa syödä säännöllisesti ja järkevästi, mutta liikkumattomampina ajanjaksoina sortuu myös herkutteluun aivan liian usein.

Mutta nyt, uusi viikko, uudet treenit ja uusi alku! Onneksi on personal trainer ALIVEssa, joka toivottavasti pitää huolta siitä, että saan itseni haastavamman jakson jälkeen taas liikkeelle. Eikä tämä nyt niin vakavaa ole, enemmänkin elämää 🙂

Hei, huomenna blogissa on taas yksi VALOn herkku; kolmikerroksinen kivitalo Jyväskylässä, jonka suurelta pääterassilta avautuu järvinäkymä. Tämän kohteen kuvasimme ja stailasimme taitavan Jennin kanssa parityöskentelynä ja meillä oli niin kivaa sitä tehdessämme, että melkein unohdimme olevamme töissä. Kauniit kodit ovat kyllä inspiroivia ja parasta on, kun pienellä stailauksella saa tilat upeasti esille. Kun nyt en näköjään osaa lopettaa tätä postausta, niin kerron vielä sen verran, että luvassa on piakkoin myös juttu siitä, miten VALOn sisustusstailaukset syntyvät.  Kuvaamamme kohteet kun eivät ole tyhjiä, vaan pienillä muutoksilla saamme paljon aikaiseksi!

*

Saatat pitää myös

Jätä kommentti