Kirje joulupukille

by Kerttu

Sain olla marraskuussa sisustusbloggajaporukkamme emäntä ja nyt kuukauden teemana oli ”kirje joulupukille”. Haasteeseen mukaan lähteneet bloggaajat keräävät lahjaideat neljässä hintakategoriassa: alle 20 e, alle 100 e, alle 500 e ja alle 1000 e. Tehtävänanto kuului näin:

”Aikuisetkin saavat toivoa ja nyt on aika avata sisustusbloggaajien toiveiden tynnyri! Tämä joulupukki tuo vain kotimaisia sisustuslahjoja. Maailmanrauha tulee vakiotilauksena eli sitä ei saa toivoa. Tällä teemalla nostetaan esille suomalaisia suunnittelijoita ja valmistajia, jaetaan inspiraatiota omista haaveistamme sekä annetaan lahjavinkkejä lukijoille. ”

Heti ekassa lahjaideassa pääsen venyttämään omia sääntöjäni, sillä Green Home Book maksaa Adlibris-nettikaupassa pikkuisen yli kaksikymppiä eli 21,10 e. Haluaisin kotiini enemmän viherkasveja ja ennen kaikkea toivoisin, että osaisin hoitaa niitä paremmin. Siksi Susanna Venton ja Riikka Kantinkosken visuaalisesti melkoisen pätevä kirja mahtuisi kirjahyllyymme.

kuva1_28

Alle sadan euron kategoriassa valintani osuu 1kertaa2-mallistoon ja sen kauniisiin tyynynpäällisiin. Mustavalkoinen Seitti-tyyny on ollut sisustukseni yksi suosikkituotteita ja parasta siinä on se, että oli ympäristö millainen vain, Seitti aina toimii! Tämän malliston kaikki tuotteet osuvat visuaaliseen hermooni mainiosti, ihania.

99

Hintaryhmässä alle 500 e on useampikin kotimainen matto, sillä makuuhuoneemme paljas lattia huutaa tekstiiliä. Saana ja Olli ovat taitava kotimainen sisustuskaksikko, jonka Piilopirtti-kuosi sopisi sekä esteettisesti että nimensä vuoksi kauniisti pehmentämään makuuhuoneemme tunnelmaa.

saana_ja_olli_matto5_100dpi

Alle tonnin kategoriassa katseeni kääntyy senkkeihin, joista Lundia Classic viehättää yksinkertaisella eleganssillaan. Olohuoneeessa olisi paikka tyylikkäälle säilytyskalusteelle, jonka sisään voisi kätkeä tärkeät paperit ja päälle rakentaa kauniita asetelmia.

lundia_classic_hylly_variovi_harmaa_web

Siinä muutamia kotimaisia nostoja eri hintakateorioista. Samaan hengenvetoon on pakko sanoa, että en ole oikeasti tehnyt lahjatoivelistoja, enkä todellakaan toivo kalliita joululahjoja. Sen sijaan suosin sekä kotimaisuutta että palveluita omissa pienissä lahjaostoksissani, siinä ilo saa sekä lahjansaaja että yrittäjä.

Marraskuun teeman emäntänä kokoan vielä sisustusbloggaajien lahjavinkit, joten palataan asiaan. Ihanaa alkavaa joulukuuta kaikille!

*Ensimmäinen kuva Tuija Talvitie, muut kuvat valmistajilta

Onko sinulla kotimaisia lahjatoiveita tai -ideoita? 

Saatat pitää myös

Jätä kommentti