Kevään merkkejä sisustuksessa

by Kerttu
Kevään merkkejä sisustuksessa

Mitä sinulle tarkoittaa kevätsisustus?


Helmikuun puoliväli häämöttää ja lisääntyvä luonnovalo saa minut kaipaamaan väriä kotiin.  Syksyisin kaipaan seesteyttä ja harmoniaa, kun keväällä haaveilen pienistä sävypiristyksistä.

Useampana päivänä päiväkodilla puoli viiden maissa olen nostanut katseeni valoisaan taivaanrantaan. Pimeyden selkä on taittunut!

Mitään valtaisaa väri-iloittelua ei ole tulossa, mutta ripaus roosaa ilahduttaa silmää.  Torkkupeitto on H&M Homesta ja hyvä esimerkki siitä, että edullinen voi olla myös kestävä. Vaaleanpunainen samettityyny on Ellokselta.

Vaalean beessi sohvanpäällinen on yllättävän mukautuva sävykumppani monelle värille. Seuraavaksi tekisi mieli testata rehellistä tummaa ruskeaa, joka valkoisen kaverina voisi olla yllättävän freesi.

Myös tulppaanit tuovat keväistä tunnelmaa. Klassinen aaltovaasi tuo muhkean kimpun parhaat puolet esille.

Muistathan leikata tulppaaneille uuden imupinnan ja asettaa niukkaan, kylmään veteen.

Sisustuksessa vaalea puu viehättää.  Nostin Nikarin December XL-tuolin kaveriksi Wishbone-tuolin, joka myös Y-tuolina tunnetaan. Tiedätkö muuten, miksi tuolilla on kaksi nimeä? Wishbone tarkoittaa toivomusluuta eli  linnun rintalastassa olevaa hankaluuta. Tämä luu on Y:n muotoinen ja tämä muoto löytyy myös tuolin selkänojasta.


Kun katsoo ikkunasta, hoksaa huhun kevään saapumisesta olevan vahvasti ennenaikainen. Mutta sitä kohti ollaan menossa.  Kevätsesongin sisustus syntyy talvenkin keskelle lempikukista ja kepeämmistä sävyistä – helppoa kuin mikä!

Nautitaan pitenevästä päivästä!

 

Saatat pitää myös

6 Kommentit

Milla Jylhä 12 helmikuun, 2019 - 5:34 pm

Teillä on nättiä ja harmonista. Itseä vaale puu ei sytytä yhtään uusissa huonekaluissa. Ehkä vanhoissa talonpoikaishuonekaluissa vois mennä puun värit, jos niitä olisi osana sisustusta.

Reply
Kerttu 13 helmikuun, 2019 - 4:26 am

Kiitos Milla! Puun sävyt jakavat mielipiteitä ja nyt on onneksi pinnalla monenlaiset sävyt ja materiaalit ja niiden yhdistelmät. Sellainen vanhan puinen kaappi olisi ihana modernissakin kodissa ❤️

Reply
Meiju | Chandelierhome 12 helmikuun, 2019 - 9:38 pm

Kevään tuntua on todellakin jo ilmassa, miten joka vuosi tuntuu vuodenajat vaihtelevan. Viimeksi nautittiin kesästä jo toukokuussa ja nyt selkeä kevättalvi on tullut jo kuukauden etuajassa. Vai tuntuuko se vain siltä <3 Meillä ainakin oli kunnon loskakelit ja lumet tippui jo osittain katolta. Nyt on koirien kestävät hankiaiset ja viiden maissa näkee tosiaan vielä lenkkipolulla.

Reply
Kerttu 13 helmikuun, 2019 - 4:23 am

Olen kyllä usein miettinyt, mikä siunaus on vuodenajat. Kuinka mahtavalta tuntuu, kun pimeys antaa periksi ja päivä pitenee ❤️ Vielä (vai enää) talvea on kuukauden päivät jäljellä.

Reply
Saara 16 helmikuun, 2019 - 2:43 pm

Itse olen aina laittanut tulppaaneille reilusti vettä, koska en kuitenkaan muistaisi lisätä sitä 😀 Täytyykin joskus kokeilla, säilyvätkö kukat paremmin niukemmalla määrällä.

Reply
Riikkaleena Pakarinen 17 helmikuun, 2019 - 11:25 am

Hei! Meillä olisi olohuoneessa vanhan ja kuluneen parketin vaihdon aika. Olen sen muutama vuosi sitten valkoiseksi maalannut, mutta nyt ei enää näytä silmälle hyvältä. Olen seuraillut blogisi kauniita kuvia ja teillä on kaunis lattia. Kysyisinkin ystävällisesti lattianne valmistajaa ja sävyä. Ystävällisin terveisin Riikkaleena

Reply

Jätä kommentti